₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » دولت ایران 'اینترنت حلال' راه اندازی می کند
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » کامپیوتر و آی تی » دولت ایران 'اینترنت حلال' راه اندازی می کند

بدون عکس

دولت ایران 'اینترنت حلال' راه اندازی می کند

649 بازدید، 20 پست، نویسنده: bijjan

• bijjan

علی آقا محمدی، معاون نظارت و هماهنگی در سیاست های اقتصادی معاون اول رئیس جمهوری گفته است این نخستین شبکه اینترنت حلال در ایران خواهد بود.

این مقام ایرانی در مورد الگوی شبکه اینترنتی حلال، به تجربه چین در راه اندازی اینترنت داخلی اشاره کرده است.

ایرنا، خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی به نقل از آقای آقا محمدی گفته است که جای اینترنت جهانی هم در کنار شبکه اینترنتی حلال محفوظ خواهد بود اما تمامی خدمات الکترونیکی دولتی نظیر خدمات دولت الکترونیک، بانکداری الکترونیک و تجارت الکترونیک ایران از طریق این شبکه در اختیار کاربران اینترنت در داخل ایران قرار می گیرد.

به گفته مقام های دولتی ایران، برای راه اندازی شبکه اینترنتی حلال، کنسرسیومی به نام ایرانیان نت ثبت شده که گرچه هنوز اعضای آن مشخص نیست اما قرار است در زمینه توسعه فیبر نوری فعالیت کند.

قرار است این کنسرسیوم در مرحله اول که ۱۸ ماه طول خواهد کشید، ۱۰ میلیون کاربر را از طریق فیبر نوری به اینترنت حلال وصل کند.

کنترل محتوای اینترنت از زمانی که این استفاده از این شبکه در ایران رایج شد، همواره دغدغه مقام های حکومتی این کشور بوده است.

در نخستین اقدام برای کنترل، برخی از سایت هایی که محتوای آنها مورد تایید حکومت در ایران نبود فیلتر شد.

بعدها گروهی متشکل از نمایندگان مقام های دولتی و قضایی کمیته ای به نام تعیین مصادیق پایگاه های اینترنتی غیر مجاز تشکیل دادند که وظیفه آن شناسایی سایت های اینترنتی بود که دولت آنها را مغایر با ارزش های خود می دانست.

در موارد متعددی به جز فیلتر، گردانندگان این سایت ها نیز مورد پیگرد قضایی قرار گرفته اند.

پس از انتخابات بحث انگیز ریاست جمهوری در ایران و افزایش سایت ها و وبلاگ های اینترنتی منتقد و مخالف دولت و رواج استفاده از سایت های اجتماعی نظیر توییتر و فیس بوک، دولت ایران ایران محدودیت های بیشتری علیه سایت های اینترنتی، کاربران و خدمات دهندگان اینترنت اعمال کرده که از جمله آنها، محاکمه و صدور احکام قضایی علیه نویسندگان و دارندگان سایت ها و وبلاگ های منتقد دولت بوده است.

اواخر سال گذشته خورشیدی، مقام های انتظامی ایران اعلام کردند که پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات (با نام مختصر فتا\\\\ )، با هد مقابله با جرایم اینترنتی و حفاظت از اموال، منافع و اسرار ملی بر روی شبکه اینترنت، در ایران شروع به کارکرده است.

سرتیپ اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی ایران در جریان آغاز به کار پلیس اینترنت در ایران گفته بود: شبکه‌های اجتماعی اینترنتی هزینه‌های بسیاری را در کشور ما تحمیل کردند.
    سرعت اینترنت در ایران که تحت اختیار خدمات دهندگانی است که از سوی دولت کنترل می شوند، در مواقع بروز ناآرامی ها و فعالیت های اعتراضی نظیر تظاهرات خیابانی محدود می شود و دسترسی به موتورهای جستجو گر نظیر گوگل و یاهو به سختی امکان پذیر است.

مقام های دولت ایران، فعالیت های منتقدان و مخالفان دولت در فضای اینترنت را مصداق جنگ نرم با نظام و نوعی تلاش برای براندازی حکومت می دانند.

• دلشاد

مرسی بیژن جان

• shaparak64

اوه اوه 453 چه شووووووووود
    تا الان که حروم بود 4 هی میترکیدیم، حالا فکر کن حلالم بشه 23
    فکر کن میخوای یاهو رو باز کنی، پیغام میاد تا اتمام شنیدن سوره ی بقره منتظر بمانید 23

• نخبه

نقل قول: shaparak64
    فکر کن میخوای یاهو رو باز کنی، پیغام میاد تا اتمام شنیدن سوره ی بقره منتظر بمانید

تازه قبل از دست زدن به کیبرد باید وضو بگیریم نیت کنیم که بچه خوبی باشیم شلوغ نکنیم بعدش یه بسم الله و خواندن حمد و سوره و در اخر هم صدق الله علی و عظیم و این حرفاچه شود تازه بهمون بگن درست هم تلفظ کنیم 4 مثلا ظ را چنین تلفظ کنید و الا حرام بوده و شوت میشوید بیرون از نت 30

• Kishe Mehr

مگه گوسفنده که میخوان حلال سرشو ببرن؟ 23

• shaparak64

نقل قول: نخبه
    تازه قبل از دست زدن به کیبرد باید وضو بگیریم نیت کنیم که بچه خوبی باشیم شلوغ نکنیم بعدش یه بسم الله و خواندن حمد و سوره و در اخر هم صدق الله علی و عظیم و این حرفاچه شود تازه بهمون بگن درست هم تلفظ کنیم 4 مثلا ظ را چنین تلفظ کنید و الا حرام بوده و شوت میشوید بیرون از نت 30

23
    حالا تصور کن مثلا شکلک های یاهو تغییر کنه و کله ی یه بنده خدایی رو بذارن جاش 3023

• Mahboob

حالا تصور کن مثلا شکلک های یاهو تغییر کنه و کله ی یه بنده خدایی رو بذارن جاش

ها شاپلی یاهو که دیگه وجو نداره یا ابوالفضل هست مسنجرشم مستقیم به چاه جمکران وصله 713

• Holtek

نقل قول: bijjan
    اینترنت حلال

این دیگه چه صیغه ایه 37

• محسن صائب

فکر کن میخوای یاهو رو باز کنی، پیغام میاد تا اتمام شنیدن سوره ی بقره منتظر بمانید

نقل قول: نخبه
    تازه قبل از دست زدن به کیبرد باید وضو بگیریم نیت کنیم که بچه خوبی باشیم شلوغ نکنیم بعدش یه بسم الله و خواندن حمد و سوره و در اخر هم صدق الله علی و عظیم و این حرفاچه شود تازه بهمون بگن درست هم تلفظ کنیم مثلا ظ را چنین تلفظ کنید و الا حرام بوده و شوت میشوید بیرون از نت

نقل قول: Mahboob
    ها شاپلی یاهو که دیگه وجو نداره یا ابوالفضل هست مسنجرشم مستقیم به چاه جمکران وصله

2 2

• KuRoSh

23
    فکرش رو کن شکلک میزاری بعد میگه تا ثبت شکلک و نداشتن موارد اخلاقی صبور باشید و پس از برسی بعمل آمده شکلک فوق بدلیل داشتن موارد غیر اخلاقی به خواهر گرامی ارسال نشد باتشکر پلیس مسنجری 23

• shaparak64

نقل قول: Mahboob
    ها شاپلی یاهو که دیگه وجو نداره یا ابوالفضل هست مسنجرشم مستقیم به چاه جمکران وصله 713

83 23
    نقل قول: محسن صائب
    :2:2

آقا محسن ناراحت شدن نداره که 3 وقتی خودشون مسخره بازی رو شروع میکنن بقیه هم ادامه ش میدن دیگه 3
    یه چیز تو مایه های اینکه میگن: هرکسی باید احترام خودشو نگه داره و از این حرفا. پس چیزی که عوض داره گله نداره 1

• sib

وای مردم از خنده 23

• ژنرال

2 2

حاجی بچه ها منظور بدی ندارن 3

• shaparak64

نقل قول: میرزا
    حاجی بچه ها منظور بدی ندارن 3

مرسی که حسن نیت مارو اعلام کردی 74
    11

• محسن صائب

آقا محسن ناراحت شدن نداره که وقتی خودشون مسخره بازی رو شروع میکنن بقیه هم ادامه ش میدن دیگه
    یه چیز تو مایه های اینکه میگن: هرکسی باید احترام خودشو نگه داره و از این حرفا. پس چیزی که عوض داره گله نداره

نقل قول: میرزا
    حاجی بچه ها منظور بدی ندارن

مرسی که حسن نیت مارو اعلام کردی

.
    وقتی که میبینم سران حکومت به اسم اسلام اعمال و تصمیماتی رو میگیرند که بدترین بلا رو سر اسلام میاره
    واقعا دلم میخواد ساعتها داد بزنم
    باور کنید از نوع عملکرد این افراد منهم دلم خون هست
    باور کنید خوب شما جوون ها رو درک میکنم
    ولی
    من تقریبا اکثر شما ها رو یا خصوصی و یا عمومی میشناسم و خوب میدونم اکثرتون ادمهای با اعتقاد و پاک هستید
    شما ها شاید در حرف زدنتون و ظواهر از جملات اسلامی کمتر استفاده کنید ولی نوع نگرش شما عزیزان به دین و خدا وند بارها باعث شده که من قبطه به حال شما جونها بخورم
    خدا میدونه از صمیم قلب اکثرتون رو مخصوصا شاپرک خانم و نخبه خانم و محبوبه خانم و اقا میرزا رو دوست دارم
    ولی دوستان
    مگه دین و اسلام و اعتقاد مال این افراد و حکومتی ها هست چرا فکر میکنید چون انها در ظاهر از دین صحبت میکنند حتما انها نماینده دین و اسلام هستند که ما بخواهیم انها رو بوسیله حرفهای اعتقادی مسخره کنیم
    نماینده دین و اسلام ما ادمهای بظاهر ساده و معمولی هستیم
    پس بیایم در این مبارزات با این افراد خشک مغز و یا مغرض حربه بدست انها ندهیم 46

• نخبه

ولی من همچنان شوخی میکنم مطمئنم به خدا بر نمیخوره 86

• ماهی

bijjan,
    استغفرالله ربی و اتوب الیک 43

• SaMaN TaJ

نقل قول: bijjan
    دولت ایران \'اینترنت حلال\' راه اندازی می کند

خوندن نماز آیات به من واجب شد....... 62

• shaparak64

شما ها شاید در حرف زدنتون و ظواهر از جملات اسلامی کمتر استفاده کنید ولی نوع نگرش شما عزیزان به دین و خدا وند بارها باعث شده که من قبطه به حال شما جونها بخورم

خوب آقا محسن حالا خیلی هم غبطه نخور 4
    خدا میدونه از صمیم قلب اکثرتون رو مخصوصا شاپرک خانم و نخبه خانم و محبوبه خانم و اقا میرزا رو دوست دارم

میسی میسی 5
    پس بیایم در این مبارزات با این افراد خشک مغز و یا مغرض حربه بدست انها ندهیم 46

خوب هر کس یه جور عکس العمل نشون میده دیگه 3 شما میخوای ساعتها داد بزنی 453 ما هم خودشونو مثل خودشون مسخره میکنیم 453

• هاچو هاچو

وقتی که میبینم سران حکومت به اسم اسلام اعمال و تصمیماتی رو میگیرند که بدترین بلا رو سر اسلام میاره
    واقعا دلم میخواد ساعتها داد بزنم
    باور کنید از نوع عملکرد این افراد منهم دلم خون هست
    باور کنید خوب شما جوون ها رو درک میکنم
    ولی
    من تقریبا اکثر شما ها رو یا خصوصی و یا عمومی میشناسم و خوب میدونم اکثرتون ادمهای با اعتقاد و پاک هستید
    ولی دوستان
    مگه دین و اسلام و اعتقاد مال این افراد و حکومتی ها هست چرا فکر میکنید چون انها در ظاهر از دین صحبت میکنند حتما انها نماینده دین و اسلام هستند که ما بخواهیم انها رو بوسیله حرفهای اعتقادی مسخره کنیم
    نماینده دین و اسلام ما ادمهای بظاهر ساده و معمولی هستیم
    پس بیایم در این مبارزات با این افراد خشک مغز و یا مغرض حربه بدست انها ندهیم

72 البته منم گاهی اوقات از این شوخی ها میکنم 10 ولی تو دلم هیچی نیست،مثله بقیه بچه های گل بوف بوفی 11

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: