₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » *آقای عزیز قرص پیشگیری خوردی یهو حامله نشی؟
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » *آقای عزیز قرص پیشگیری خوردی یهو حامله نشی؟

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3 4

*آقای عزیز قرص پیشگیری خوردی یهو حامله نشی؟

1665 بازدید، 70 پست، نویسنده: نخبه

• مستانه

نقل قول: mojde
    بابا روم نمیشه خوب مثلا میخواستم بگم چیز ولش کن به خدا روم نمیشه بذارین برم به مستانه بگم بهتون بگه 23

میگم اونجاش هستش که نوشته آقایون سه ساعت قبل از انجام امرخیرشون باید قرصرو بخورن99
    بابا آخه حادثه که هیچوقت خبر نمیکنه!!!!!! 852 تازشم همه آقایون که مشقی نیستن 75 بعضیاشون بدرد بخورن 93 اینا لابد هر سه ساعت یه قرص باید بخورن دیگه 9

• mojde

823

نقل قول: مستانه
    حادثه که هیچوقت خبر نمیکنه

• نخبه

میگم اونجاش هستش که نوشته آقایون سه ساعت قبل از انجام امرخیرشون باید قرصرو بخورن

مامی دیگه شما چرا که مامی مائی بزار من که دخملتم اینو توضیح بدم 9 بی حیات شدم رفت پی کارش 9

خب اون روزایی که از امر خیر مطمئن هستن و تازشم خب امر خیر اگر صد بارم اتفاق بیفته خب همیشه که و در هر زمانی که منجر به اوردن نی نی نمیشه 9 پس در ان زمانهایی که میدونن احتمال نی نی دار شدن زیاده قرص بخورن .. 100

بعدشم مامی خب قرص رو همش بخورن طوریشون نمیشه اصلا هر روز بخورن امر خیرم نشد خب یه چی بی ضرر خوردن مثل اسمارتیز 4

• gilas

ولی من با نی نی دار شدن آقایون موافقم 4
    قیافشون باحال میشه 23 23 23

• نخبه

نقل قول: میرزا
    من روشی بلدم که نه مردا قرص بخورن نه زنها
    یه جوری هم باشه که مشقی نباشه
    در ضمن یه جور نباشه که یه وقت یهو اشتباهی چیزای دیگه هم از کار بیفته
    در عین حال طوری باشه که آلات اضافی و مزاحم هم استفاده نشه
    این روش به این صورته که... لااله الا...

ماشالله چشممون روشن تو از کجا بلدی و میدونی 848 848 848 848 848 848

نقل قول: gilas
    ولی من با نی نی دار شدن آقایون موافقم

اقایون که نمیتونن این تاپیک منظورش اینه که اقایون یه ذره تو این راه سخت به خانمها کمک کنن همش که نمیشه همه کارا رو خانمها انجام بدن .. خب قرص بخورن خانم بیچاره زودی نی نی نیاره 50

• ماهی

نخبه,
    حالا به نظر شما آقایونی که باید قرص فشارخونشونو بیاری با یه لیوان آب بدی دستشون وگرنه یادشون میره میل بفرماین در این مورد قابل اعتمادن؟ 37
    من که اعتماد نمی کنم 21

• Holtek

نقل قول: ماهی
    حالا به نظر شما آقایونی که باید قرص فشارخونشونو بیاری با یه لیوان آب بدی دستشون وگرنه یادشون میره میل بفرماین در این مورد قابل اعتمادن؟

قوربون آدمه چیز فهم 39
    چونکه سختی های بعدیش بعهده خانهاست پس عملی نیست و هزاران دلیل دیگه ....
    راستی امشو چی گذاشتن ، اون یکی که ال دی بود 1

• نخبه

حالا به نظر شما آقایونی که باید قرص فشارخونشونو بیاری با یه لیوان آب بدی دستشون وگرنه یادشون میره میل بفرماین در این مورد قابل اعتمادن؟

اخ اینو خوب گفتی 11 قربون دهنت

من که اعتماد نمی کنم

اون که بله ولی دیگه گویا چاره ای نیست که مثل همون قرص فشار خون بیاری بدی دستشون بگی بخور عزیزم یهو معضل بیکاری رو حل نکنی کار بدی دستم 23

• KuRoSh

نقل قول: نخبه
    نخیر همچنان خانمها حامله میشن منتها اقایون تو این یه روش میتونن یکمی کمک کنن که خانم بنده خدا هم اینقدر اذیت نشه

یعنی منظورت اینه که جوجه کشی راه نیوفته 83
    نقل قول: shaparak64
    ؟ یعنی دیگه فقط صدا دارن؟

اون که چیزه فقط صدا داره 50 کوروش هم بهش هی اشاره می کنه 23
    وقتی به تاپیک نزدیک میشوید از جلافت خود بکاهید

اگر نکاهید با پلیس جلافت بازی رو برو می شوید 4
    بی حیات شدم رفت پی کارش

بابا آخه حادثه که هیچوقت خبر نمیکنه!!!!!! تازشم همه آقایون که مشقی نیستن بعضیاشون بدرد بخورن اینا لابد هر سه ساعت یه قرص باید بخورن دیگه

مامی دختر هر دو به هم رفتند 23
    بعدشم مامی خب قرص رو همش بخورن طوریشون نمیشه اصلا هر روز بخورن امر خیرم نشد خب یه چی بی ضرر خوردن مثل اسمارتیز

وااااااااااااااااااااااا یعنی چی این شیرین عوارض داره خیلی خطر ناکه نخود 4
    نقل قول: gilas
    ولی من با نی نی دار شدن آقایون موافقم

23 قکرش رو کن مثل اون آقا هه بود که بچه دار شده بود میشن همشون23

• نخبه

نقل قول: Dr.GSM
    چونکه سختی های بعدیش بعهده خانهاست پس عملی نیست و هزاران دلیل دیگه ....
    راستی امشو چی گذاشتن ، اون یکی که ال دی بود

د بیا از همین الان غر زدنها شروع شد و شانه خالی کردنها...... حرف نباشه تو هیچ کاری که تو خونه کمک نمیکنید لااقل این یه کارو برای خانمهای بنده خداتون انجام بدین .. بیچاره هر چیزی که مصرف کنن یه عوارضی براشون داره 87 حالا نمیشه مردا این قرص رو بخورن که عوارضی نداره 94

• ماهی

اون که بله ولی دیگه گویا چاره ای نیست که مثل همون قرص فشار خون بیاری بدی دستشون بگی بخور عزیزم یهو معضل بیکاری رو حل نکنی کار بدی دستم

بازم قبول نیست.آقایون اصولا اهل باج گیری و سوء استفاده ان.حالا بیا و بهشون بگو بالای چشمات دو تا ابرو
    اونوقت میگه ..من نمی خورم ...حالا خر بیار باقالی بار کن.صد هزارتا کلاه سرت می ذاره و باج می گیره تا یه قرصی...ببخشیدا کوفت کنه 83
    و به قول
    نقل قول: Dr.GSM
    چونکه سختی های بعدیش بعهده خانهاست پس عملی نیست و هزاران دلیل دیگه

تویی که توی دردسر می افتی
    پس به این جماعتی که من میشناسم اعتماد نکن 83

• نخبه

اسمشو نمیدونم شاید بزارن دی ال 56

• دلشاد

مرسی شیرین جان جالب بود

• SaMaN TaJ

حالا همین یه کارو بلد بودین انجام بدینا........... 37

زاییدن هم میخوایم بذارین به عهدا مردها؟؟؟؟؟؟؟؟ 4

چه کاریه این؟هر وقت جوجه کشی تموم شد یه کپسول زیر بازو و ختم کلام تا چند سال 50
    دیگه نه یاداوری میخواد نه یه لیوان آب........هر وقت هم امر خیر لازم شد بسم اله 4

نمايش يا پنهان متن23

• gilas

اقایون که نمیتونن این تاپیک منظورش اینه که اقایون یه ذره تو این راه سخت به خانمها کمک کنن همش که نمیشه همه کارا رو خانمها انجام بدن .. خب قرص بخورن خانم بیچاره زودی نی نی نیاره

اما میشه ها من فیلمشو دیدم تازه بازیگرش هم آرنولد بود 4

تازه اون آقا چینی هم بود قدیما تو سایت تاپیکش بود 50

• Holtek

د بیا از همین الان غر زدنها شروع شد و شانه خالی کردنها....

باور کن من قرص فشارامو خودم میخورم
    نمايش يا پنهان متنالبته هنوز کارم به قرص فشار نرسیده 4

تویی که توی دردسر می افتی
    پس به این جماعتی که من میشناسم اعتماد نکن

403

• نخبه

نقل قول: SaMaN TaJ
    چه کاریه این؟هر وقت جوجه کشی تموم شد یه کپسول زیر بازو و ختم کلام تا چند سال
    دیگه نه یاداوری میخواد نه یه لیوان آب........هر وقت هم امر خیر لازم شد بسم اله

کلانتر جان شما این چیزا رو مثل ما تو کتاب تنظیم خانواده خوندی و ندیدی که روی چه کسانی چه اثراتی داشته.. در مورد همین کپسول زیر بازو کسی رو میشناسم که بعد از گذاشتن این کپسول 15 کیلو چاق شد بیچاره اسکلت بود بعد یهو لپ و شکم و کلی قضایای دیگه.. حرف نباشهههههههههههههههههههههه باید همه اقایون بعد علوسی قرص بخورنننننننننننننننننننننننن 94

حالا همین یه کارو بلد بودین انجام بدینا.......

خب امتیازش مال شما 713

.صد هزارتا کلاه سرت می ذاره و باج می گیره تا یه قرصی...ببخشیدا کوفت کنه

اون که بله.. باید از خشونت استفاده کنیم 4

• SaMaN TaJ

صد هزارتا کلاه سرت می ذاره و باج می گیره تا یه قرصی...ببخشیدا کوفت کنه

اون که بله.. باید از خشونت استفاده کنیم

حالا نمیشه اون قرص کوفتی رو به حالت دوستی و مهربونی بدین کوفت کنیم....... 35 35

• Kishe Mehr

این خانوما رو اگه ول کنی باردار شدن رو هم می اندازن گردن اقایون 45
    نمايش يا پنهان متناگه کم و زیاد کردین اون بیت شعر فردوسی رو میذارم که میگه زنان را همین بس بود در هنر - نشینند و زایند شیران نر 4

میگم اسمشو بذارید LED 4 هم کمتر برق مصرف میکنه و هم نسبت به خانومها ، ببخشید نسبت به LCD کم توقع تر و پر بازده تره 23

میگم این سامان از کجا اینهمه اطلاعات داره؟ 43 قبل عید اصلا اینجوری نبودا؟ همین که رفت مشهد و برگشت اینطوری شد 86
    من هی میگم یه خبرایی هست هی میگید نه 93

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    میگم این سامان از کجا اینهمه اطلاعات داره؟ قبل عید اصلا اینجوری نبودا؟ همین که رفت مشهد و برگشت اینطوری شد
    من هی میگم یه خبرایی هست هی میگید نه

اره من که گفتم خبرایی بوده مگه نیدی چه عکسی برای مسابقه گذاشته سه تا لیوان چایی اوووووووووووووووووووووووووو چه کارا چه جلافتا 86

حالا نمیشه اون قرص کوفتی رو به حالت دوستی و مهربونی بدین کوفت کنیم.......

اهان حالا شد 4

کوفت کنیم....

اش ماش بیرون باش به قول مجی ال ای دی بخور ساکت باش 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: