ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
*آقای عزیز قرص پیشگیری خوردی یهو حامله نشی؟
مستانه
میگم اونجاش هستش که نوشته آقایون سه ساعت قبل از انجام امرخیرشون باید قرصرو بخورن
بابا آخه حادثه که هیچوقت خبر نمیکنه!!!!!!
mojde
نخبه
مامی دیگه شما چرا که مامی مائی بزار من که دخملتم اینو توضیح بدم
خب اون روزایی که از امر خیر مطمئن هستن و تازشم خب امر خیر اگر صد بارم اتفاق بیفته خب همیشه که و در هر زمانی که منجر به اوردن نی نی نمیشه
بعدشم مامی خب قرص رو همش بخورن طوریشون نمیشه اصلا هر روز بخورن امر خیرم نشد خب یه چی بی ضرر خوردن مثل اسمارتیز
gilas
قیافشون باحال میشه
نخبه
یه جوری هم باشه که مشقی نباشه
در ضمن یه جور نباشه که یه وقت یهو اشتباهی چیزای دیگه هم از کار بیفته
در عین حال طوری باشه که آلات اضافی و مزاحم هم استفاده نشه
این روش به این صورته که... لااله الا...
ماشالله چشممون روشن تو از کجا بلدی و میدونی
اقایون که نمیتونن این تاپیک منظورش اینه که اقایون یه ذره تو این راه سخت به خانمها کمک کنن همش که نمیشه همه کارا رو خانمها انجام بدن .. خب قرص بخورن خانم بیچاره زودی نی نی نیاره
ماهی
حالا به نظر شما آقایونی که باید قرص فشارخونشونو بیاری با یه لیوان آب بدی دستشون وگرنه یادشون میره میل بفرماین در این مورد قابل اعتمادن؟
من که اعتماد نمی کنم
Holtek
قوربون آدمه چیز فهم
چونکه سختی های بعدیش بعهده خانهاست پس عملی نیست و هزاران دلیل دیگه ....
راستی امشو چی گذاشتن ، اون یکی که ال دی بود
نخبه
اخ اینو خوب گفتی
اون که بله ولی دیگه گویا چاره ای نیست که مثل همون قرص فشار خون بیاری بدی دستشون بگی بخور عزیزم یهو معضل بیکاری رو حل نکنی کار بدی دستم
KuRoSh
یعنی منظورت اینه که جوجه کشی راه نیوفته
اون که چیزه فقط صدا داره
اگر نکاهید با پلیس جلافت بازی رو برو می شوید
مامی دختر هر دو به هم رفتند
وااااااااااااااااااااااا یعنی چی این شیرین عوارض داره خیلی خطر ناکه نخود
نخبه
راستی امشو چی گذاشتن ، اون یکی که ال دی بود
د بیا از همین الان غر زدنها شروع شد و شانه خالی کردنها...... حرف نباشه تو هیچ کاری که تو خونه کمک نمیکنید لااقل این یه کارو برای خانمهای بنده خداتون انجام بدین .. بیچاره هر چیزی که مصرف کنن یه عوارضی براشون داره
ماهی
بازم قبول نیست.آقایون اصولا اهل باج گیری و سوء استفاده ان.حالا بیا و بهشون بگو بالای چشمات دو تا ابرو
اونوقت میگه ..من نمی خورم ...حالا خر بیار باقالی بار کن.صد هزارتا کلاه سرت می ذاره و باج می گیره تا یه قرصی...ببخشیدا کوفت کنه
و به قول
تویی که توی دردسر می افتی
پس به این جماعتی که من میشناسم اعتماد نکن
نخبه
دلشاد
SaMaN TaJ
زاییدن هم میخوایم بذارین به عهدا مردها؟؟؟؟؟؟؟؟
چه کاریه این؟هر وقت جوجه کشی تموم شد یه کپسول زیر بازو و ختم کلام تا چند سال
دیگه نه یاداوری میخواد نه یه لیوان آب........هر وقت هم امر خیر لازم شد بسم اله
نمايش يا پنهان متن
gilas
اما میشه ها من فیلمشو دیدم تازه بازیگرش هم آرنولد بود
تازه اون آقا چینی هم بود قدیما تو سایت تاپیکش بود
Holtek
باور کن من قرص فشارامو خودم میخورم
نمايش يا پنهان متن
البته هنوز کارم به قرص فشار نرسیدهپس به این جماعتی که من میشناسم اعتماد نکن
نخبه
دیگه نه یاداوری میخواد نه یه لیوان آب........هر وقت هم امر خیر لازم شد بسم اله
کلانتر جان شما این چیزا رو مثل ما تو کتاب تنظیم خانواده خوندی و ندیدی که روی چه کسانی چه اثراتی داشته.. در مورد همین کپسول زیر بازو کسی رو میشناسم که بعد از گذاشتن این کپسول 15 کیلو چاق شد بیچاره اسکلت بود بعد یهو لپ و شکم و کلی قضایای دیگه.. حرف نباشهههههههههههههههههههههه باید همه اقایون بعد علوسی قرص بخورنننننننننننننننننننننننن
خب امتیازش مال شما
اون که بله.. باید از خشونت استفاده کنیم
SaMaN TaJ
حالا نمیشه اون قرص کوفتی رو به حالت دوستی و مهربونی بدین کوفت کنیم.......
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
اگه کم و زیاد کردین اون بیت شعر فردوسی رو میذارم که میگه زنان را همین بس بود در هنر - نشینند و زایند شیران نرمیگم اسمشو بذارید LED
میگم این سامان از کجا اینهمه اطلاعات داره؟
من هی میگم یه خبرایی هست هی میگید نه
نخبه
من هی میگم یه خبرایی هست هی میگید نه
اره من که گفتم خبرایی بوده مگه نیدی چه عکسی برای مسابقه گذاشته سه تا لیوان چایی اوووووووووووووووووووووووووو چه کارا چه جلافتا
اهان حالا شد
اش ماش بیرون باش به قول مجی ال ای دی بخور ساکت باش
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→