خبرگزاري فارس: طبق برنامه ريزي صدا و سيما تا دو ماه آينده حداقل 50 شبكه تلويزيوني به شبكههاي رسانه ملي اضافه خواهند شد.
ستار هدايتخواه سخنگوي كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس با بيان اينكه مجلس بهدنبال راههاي ايجابي براي مقابله با ماهواره است، افزود: طبق برنامه ريزيهايي كه از سوي صداوسيما بهعمل آمده است تا دو ماه آينده حداقل 50 شبكه تلويزيوني به شبكههاي رسانه ملي اضافه خواهند شد.
وي افزود: تمامي شبكههاي استاني كشور همراه با شبكههاي سالم ماهوارهاي و شبكههاي ايراني كه از طريق گيرندههاي ماهوارهاي قابل دريافت است بعد از دو ماه به شبكههاي تلويزيوني افزوده خواهد شد.
هدايتخواه با بيان اينكه صداوسيما سيستم ديجيتالي خود را در آينده نزديك فعال خواهد كرد، افزود: بعد از ديجيتالي شدن سيستم صداوسيما نسبت به كاهش بسيار شديد استقبال از شبكههاي ماهوارهاي اميدوار خواهيم بود.
سخنگوي كميسيون فرهنگي مجلس در پايان گفت: بعد از ديجيتاليشدن سيستم صداوسيما و افزايش حداقل 50 شبكه به شبكههاي تلويزيوني ديگر هيچ توجيهي براي استفاده از گيرندههاي ماهوارهاي وجود نخواهد داشت.
خوب همین الانش خیلی از مردم دارن از طریق ماهواره شبکه های استانی و ایرانی و غیر ایرانی رو میبینن. پس چرا بازم شبکه های اونور آبی رو هم میبینن؟ دوتا شبکه \"من و تو\" واسه کل صدا و سیما به اون عریضی و طویلی شاخ شده اونوقت این بنده خدا جک تعریف میکنه!
بعد از ديجيتاليشدن سيستم صداوسيما و افزايش حداقل 50 شبكه به شبكههاي تلويزيوني ديگر هيچ توجيهي براي استفاده از گيرندههاي ماهوارهاي وجود نخواهد داشت.
خیلی ها منجمله خودمون وقتی که ماهواره رو روشن می کنیم اول شبکه 1 تا4 رو میگیریم اگه برنامه ی خوبی داشت که نگاه می کنیم اگه نداشت می ریم به سمت تهاجم فرهنگی و از اینا... اگه برنامه های خوب بذارند تا مردم به سمت ماهواره نرن خیلی هم خوبه. برنامه هایی می بینیم که با سلایق و علایقمون بیشتر جور در بیاد. هر چند هرچند همه ی سلایق و علایقمون با اینا یکی نیست ولی اگه بخواهیم نسبت گیری بکنیم داخلی ها بهتر از خارجی ها هستند. البته این شبکه به شرطی خوبه که مجددا فیلمها و سریال ها از آرشیو صدا و سیما در نیاد و برنامه های جذاب و تفریحی و شاد بذارند وگرنه اگه بخوان همش غصه و ماتم باشه و همه رو محدود کنند باز همون اش هست و همون کاسه
البته من پیشنهاد بهتری واسه این برنامه ریزان محترم دارم و اونم این که همیشه کیفیت مهمتر کمیت هست. همونطور که گفتم اگه این سه چهار تا شبکه خوب باشند بیننده پابندش میشه وگرنه هزارتا شبکه هم بزنید فایده نداره عزیز دل برادر
البته حالا که بحث پا داد این رو هم بگم. دو سه هفته ای که شبکه های استانی رو می گیریم متوجه شدم که شبکه ی تهران از یک جهت از تمامی شبکه های داخل کشور و استانی ها فضایی بازتر داره. چون خود تهرانی ها از داخل به بحث شبکه تهران نگاه می کنند متوجه نمی شن ولی اگه کسی از بیرون نگاه کنه می فهمه. دقیقا چیزی که من دیدم. بطور کلی از برنامه های بازتر و برنامه های متنوع تر استفاده می کنه. یک نمونه رو بعنوان مثال میگم تا یه کم کار دستتون بیاد. در شبکه های استانی ( بجز تهران ) با کسانی که مصاحبه می کنند مردمانی هستند که یا زنها اکثرا چادری هستند و مردها با محاسن ( ریش!! ) ولی در شبکه تهران اکثرا مانتویی ( و حتی در مواقعی روم به دیوار مانتوهای تنگ!! ).. و یا نمونه ی دیگه، چند سال پیش بود که برنامه ی مثلث شیشه ای میذاشتند که واقعا کوچه خلوت کن بود. که به نظرم یکی بخاطر فرهنگ بالای مردم تهران هست و یکی هم فضای بازتری که عمدا واسه مردم ایجاد می کنند. نظر شما چیه؟
50 شبکه ماهواره ای خارجی قراره اضافه بشه نه داخلی 4
خب چه فرقی داره اخوی؟ قبلا برنامه های شبکه های ماهواره ای مثل فیلم سینمایی و سریال و فوتبال رو می دزدیدند می اوردن اینجا تو شبکه های خودمون حالا اصل خود شبکه ها رو میارن اینجا
بعدشم حالا شما فکر میکنید اون شبکه ها رو یکراست میارن میذارن اینجا؟ شبکه هایی که میارند عبارتند از : العالم ( که متعلق به همین صدا و سیماست ) ، پرس نیوز که بازم مال خودشونه. شبکه ی سحر. که بازم مال خودشونه. شبکه های سوریه ( غیر مستقیم مال خودشونه ) لبنان که هیچی. اماراتم که هیچی. امریکا و انگلیس و روسیه و اینا هم که هیچی. ام بی سی اینا هم که هیچی. شبکه های اونجوری هم که روم دیفار.
من یه چیز میگم شما دیگه تا اخرش برو... وقتی که یک فوتبال که هیچ صحنه و چیز خاصی نداره رو با چندثانیه تاخیر پخش می کنند دیگه وای به حال 50 ت شبکه ی ماهواره ای!!!!! بهرحال باید ببینیم و تعریف کنیم!!
هدايتخواه با بيان اينكه صداوسيما سيستم ديجيتالي خود را در آينده نزديك فعال خواهد كرد، افزود: بعد از ديجيتالي شدن سيستم صداوسيما نسبت به كاهش بسيار شديد استقبال از شبكههاي ماهوارهاي اميدوار خواهيم بود.
مرسي آرش جان، خير جالبي بود، من خودم شخصاً ماهواره اتاقمو فقط روي كانالهاي استاني تنظيم كردم و فقط كانالهاي ايران رو داره! برنامه هاش هزار به برنامه هاي آبكي و خسته كننده و تكراري و پر از تبليغات خارجي و خصوصي مي ارزه! هر روز فيلم سينمايي داره! اميدوارم اين پنجاه كانال هم ارزش ديدن داشته باشن
arash52
ستار هدايتخواه سخنگوي كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفتوگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري فارس با بيان اينكه مجلس بهدنبال راههاي ايجابي براي مقابله با ماهواره است، افزود: طبق برنامه ريزيهايي كه از سوي صداوسيما بهعمل آمده است تا دو ماه آينده حداقل 50 شبكه تلويزيوني به شبكههاي رسانه ملي اضافه خواهند شد.
وي افزود: تمامي شبكههاي استاني كشور همراه با شبكههاي سالم ماهوارهاي و شبكههاي ايراني كه از طريق گيرندههاي ماهوارهاي قابل دريافت است بعد از دو ماه به شبكههاي تلويزيوني افزوده خواهد شد.
سخنگوي كميسيون فرهنگي مجلس در پايان گفت: بعد از ديجيتاليشدن سيستم صداوسيما و افزايش حداقل 50 شبكه به شبكههاي تلويزيوني ديگر هيچ توجيهي براي استفاده از گيرندههاي ماهوارهاي وجود نخواهد داشت.
mojde
واقعا که...............
KuRoSh
ولی خیلی ها از شبکه ها ایرانی برای خودشون هست ولی صداشون در نمیاد
Mahboob
چون تو صدا و سیما همیشه اشتباه میشه کانالای آهنگ و توووووپپپپپ هم در ایران خواهد بوووووووددد
همیشه خط رو خطه و قاتی پاتیه کلی برنامه ی آموزنده
ژنرال
پس چرا بازم شبکه های اونور آبی رو هم میبینن؟
دوتا شبکه \"من و تو\" واسه کل صدا و سیما به اون عریضی و طویلی شاخ شده اونوقت این بنده خدا جک تعریف میکنه!
محسن صائب
لااقل ما هم ماهواره دارمیشیم
arash52
با این طرحشون هم موافقم .
ولی تو اجرا باید ببینیم چی در میاد .
shaparak64
آره آرررررررررره
Kishe Mehr
البته این شبکه به شرطی خوبه که مجددا فیلمها و سریال ها از آرشیو صدا و سیما در نیاد و برنامه های جذاب و تفریحی و شاد بذارند وگرنه اگه بخوان همش غصه و ماتم باشه و همه رو محدود کنند باز همون اش هست و همون کاسه
البته من پیشنهاد بهتری واسه این برنامه ریزان محترم دارم و اونم این که همیشه کیفیت مهمتر کمیت هست. همونطور که گفتم اگه این سه چهار تا شبکه خوب باشند بیننده پابندش میشه وگرنه هزارتا شبکه هم بزنید فایده نداره عزیز دل برادر
البته حالا که بحث پا داد این رو هم بگم. دو سه هفته ای که شبکه های استانی رو می گیریم متوجه شدم که شبکه ی تهران از یک جهت از تمامی شبکه های داخل کشور و استانی ها فضایی بازتر داره. چون خود تهرانی ها از داخل به بحث شبکه تهران نگاه می کنند متوجه نمی شن ولی اگه کسی از بیرون نگاه کنه می فهمه. دقیقا چیزی که من دیدم. بطور کلی از برنامه های بازتر و برنامه های متنوع تر استفاده می کنه. یک نمونه رو بعنوان مثال میگم تا یه کم کار دستتون بیاد. در شبکه های استانی ( بجز تهران ) با کسانی که مصاحبه می کنند مردمانی هستند که یا زنها اکثرا چادری هستند و مردها با محاسن ( ریش!! ) ولی در شبکه تهران اکثرا مانتویی ( و حتی در مواقعی روم به دیوار
mojde
arash52
به متن خبر توجه کنید
50 شبکه ماهواره ای خارجی قراره اضافه بشه نه داخلی
دلشاد
Kishe Mehr
خب چه فرقی داره اخوی؟
بعدشم حالا شما فکر میکنید اون شبکه ها رو یکراست میارن میذارن اینجا؟ شبکه هایی که میارند عبارتند از : العالم ( که متعلق به همین صدا و سیماست ) ، پرس نیوز که بازم مال خودشونه. شبکه ی سحر. که بازم مال خودشونه. شبکه های سوریه ( غیر مستقیم مال خودشونه
من یه چیز میگم شما دیگه تا اخرش برو... وقتی که یک فوتبال که هیچ صحنه و چیز خاصی نداره رو با چندثانیه تاخیر پخش می کنند دیگه وای به حال 50 ت شبکه ی ماهواره ای!!!!!
بهرحال باید ببینیم و تعریف کنیم!!
gilas
منظور اللعالم و الکوثر و این جور کانال هاست دیگه
Life Dream
مرسي آرش جان، خير جالبي بود، من خودم شخصاً ماهواره اتاقمو فقط روي كانالهاي استاني تنظيم كردم و فقط كانالهاي ايران رو داره! برنامه هاش هزار به برنامه هاي آبكي و خسته كننده و تكراري و پر از تبليغات خارجي و خصوصي مي ارزه! هر روز فيلم سينمايي داره! اميدوارم اين پنجاه كانال هم ارزش ديدن داشته باشن
Mahboob
ماهواره شخصی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
نمايش يا پنهان متن