يك گربه خانگي در چين به جاي بچه گربه يك توله سگ به دنيا آورد.
▧ تصویر در دسترس نیست
به گزارش ايسنا، شو يون، صاحب اين گربه خانگي در اين باره ميگويد: انتظار داشتم گربهام در اول ماه آوريل دو بچه گربه به دنيا بياورد اما وقتي وضع حمل كرد يكي از بچه گربهها مرد و مدتي بعد متوجه شدم كه بچه گربه ديگر در واقع يك توله سگ است.
شويون در منزل خود يك سگ و يك گربه خانگي نگهداري ميكند.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، رييس يك كلينيك محلي دامپزشكي كه اين توله سگ گربهاي را معاينه كرد در نهايت تعجب اظهار داشت: تولد سگ از گربه كه از دو گونه جانوري متفاوت هستند، غير ممكن است و اين اتفاق باور نكردني است.
گوسفندی در شهرستان گراش، استان فارس دوقلو زایید که یکی از آنها نر و دیگری ماده است که وسط کمر بچه گوسفند ماده شکل یک قلب زیبا حک شده بود. ▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متنیکی از مدیران زحمت بکشه به بخش تایپیکهای تک عکسی منتقل کنه
نه ببین قصیه این بوده ... پیشیه با گربه همسایه دوست بوده بعد یه روز می بینه گربه همسایه با یه گربه خیابونی هرزه ولی جیگر داره بعد اینم از ناراحتی میره عرق می خوره مست میکنه بعدم می زنه به سرش واسه اینکه انتقام بگیره میره سراغ سگه
نه ببین قصیه این بوده ... 56 پیشیه با گربه همسایه دوست بوده بعد یه روز می بینه گربه همسایه با یه گربه خیابونی هرزه ولی جیگر داره 1149 بعد اینم از ناراحتی میره عرق می خوره مست میکنه 339 بعدم می زنه به سرش واسه اینکه انتقام بگیره میره سراغ سگه
mojde
يك گربه خانگي در چين به جاي بچه گربه يك توله سگ به دنيا آورد.
▧ تصویر در دسترس نیست
به گزارش ايسنا، شو يون، صاحب اين گربه خانگي در اين باره ميگويد: انتظار داشتم گربهام در اول ماه آوريل دو بچه گربه به دنيا بياورد اما وقتي وضع حمل كرد يكي از بچه گربهها مرد و مدتي بعد متوجه شدم كه بچه گربه ديگر در واقع يك توله سگ است.
شويون در منزل خود يك سگ و يك گربه خانگي نگهداري ميكند.
به گزارش روزنامه ديلي ميل، رييس يك كلينيك محلي دامپزشكي كه اين توله سگ گربهاي را معاينه كرد در نهايت تعجب اظهار داشت: تولد سگ از گربه كه از دو گونه جانوري متفاوت هستند، غير ممكن است و اين اتفاق باور نكردني است.
گربه بی ادب فکر کرد ماه پشت ابر میمونه
▧ تصویر در دسترس نیست
چکاوک
KuRoSh
arash52
باز بگین نه
محسن صائب
گربه با سگ؟
shaparak64
ای توله سسسسسسسسگ
چطور گربه سگ نشده نی نی شون؟
گربه ها و سگ ها هم بی حیا شدن
sib
soheyla
mojde
به خدا تقصیر من نبود اینا جلفن
ژنرال
▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متن
یکی از مدیران زحمت بکشه به بخش تایپیکهای تک عکسی منتقل کنهماهی
حالا کسی حین عملیات تشکیل توله اینها رو دیده؟
برا سگ خونگیه پاپوش درست نکردن؟
Holtek
خب چیکار کنن بیچاره ها چاره ای ندارن ، وقتی که تو چین لذیذ ترین غذا ،سگ و گربه باشه ، اینجوری میشه دیگه ...
دلشاد
gilas
نخبه
خب باید از اون قرصای تاپیک من میخوردن که اینجوری ابرو ریزی نشه
ساحل ناقلا
shaparak64
منظورت مامان شاپلیت نبوده که عزیزم؟
فکر کککککککککککککن
Mahboob
پیشیه با گربه همسایه دوست بوده بعد یه روز می بینه گربه همسایه با یه گربه خیابونی هرزه ولی جیگر داره
بعد اینم از ناراحتی میره عرق می خوره مست میکنه
بعدم می زنه به سرش واسه اینکه انتقام بگیره میره سراغ سگه
Holtek
پیشیه با گربه همسایه دوست بوده بعد یه روز می بینه گربه همسایه با یه گربه خیابونی هرزه ولی جیگر داره 1149
بعد اینم از ناراحتی میره عرق می خوره مست میکنه 339
بعدم می زنه به سرش واسه اینکه انتقام بگیره میره سراغ سگه
یاد اون جکه افتادم که ماهیه مست میکنه میگه پیشی بیا منو بخور
rose12
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→