Whatfontis سادهترین روش برای یافتن فونتهای استفاده شده در تصاویر است. ایده ساده و خوبی است! شما تصویری در دست دارید و میخواهید فونت آن را شناسایی و دانلود کنید، بیایید از Whatfontis استفاده کنیم.
۱٫ به صفحه این سایت مراجعه کنید.
۲٫ تصویرتان را بارگذاری یا آدرس اینترنتی آن را وارد کنید.
what font is 1 شناسایی فونت استفاده شده در تصاویر!
▧ تصویر در دسترس نیست
۳٫ در مثال ما تصویر زیر را آپلود کردیم.
▧ تصویر در دسترس نیست
۴٫ کاراکترهای شناسایی شده را در فیلد مربوطه وارد کنید و فیلد کاراکترهایی که به اشتباه شناسایی شدهاند را خالی بگذارید.
▧ تصویر در دسترس نیست
۵٫ در صفحه بعد میتوانید فونت استفاده شده و فونتهای نزدیک به این فونت را ببینید و دانلود کنید!
سلام تنبل کلاس دوباره برگشتی مامان شاپلی میخواد بتشتت دلس نمیخونی مامانم گفته با بچه هایی تنبل که دست تو مماغشون میکنن بازی نکنم آخه من دخمل با ادبی هستم به داییم نرفتم نمايش يا پنهان متن
سلام تنبل کلاس دوباره برگشتی مامان شاپلی میخواد بتشتت دلس نمیخونی 804 مامانم گفته با بچه هایی تنبل که دست تو مماغشون میکنن بازی نکنم 804 804 آخه من دخمل با ادبی هستم به داییم نرفتم
اله تازه شوتلات خوشمزه ها هم می خره فقط باید تند تند بخوری
نقل قول: ساحل ناقلا
سلام تنبل کلاس دوباره برگشتی مامان شاپلی میخواد بتشتت دلس نمیخونی 804 مامانم گفته با بچه هایی تنبل که دست تو مماغشون میکنن بازی نکنم 804 804 آخه من دخمل با ادبی هستم به داییم نرفتم
سلام ساحل نقلی هنوز تنبل کلاسی اخه تا کی میخوای ابلوی داییتو ببلی یه مدت نبودما تنبل قل قلی
نی نی
۱٫ به صفحه این سایت مراجعه کنید.
۲٫ تصویرتان را بارگذاری یا آدرس اینترنتی آن را وارد کنید.
what font is 1 شناسایی فونت استفاده شده در تصاویر!
۳٫ در مثال ما تصویر زیر را آپلود کردیم.
۴٫ کاراکترهای شناسایی شده را در فیلد مربوطه وارد کنید و فیلد کاراکترهایی که به اشتباه شناسایی شدهاند را خالی بگذارید.
۵٫ در صفحه بعد میتوانید فونت استفاده شده و فونتهای نزدیک به این فونت را ببینید و دانلود کنید!
منبع مجله اینترنتی نود ایران
whatfontis
حورا
ژنرال
دوتا تایپیکاتم باحال بود امروز
KuRoSh
مفید بود
دلشاد
Kishe Mehr
sib
ماهی
ممنون نی نی جونی