₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » /دختر جوان در دام مشاور خانواده ی قلابی!//
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » اخبار و حوادث » /دختر جوان در دام مشاور خانواده ی قلابی!//

بدون عکس

/دختر جوان در دام مشاور خانواده ی قلابی!//

477 بازدید، 19 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

اختلاف من و مادرم از روزی شروع شد که فردی غریبه وقت و بی وقت به خانه ما تلفن می زد و چرت و پرت می گفت. من خیلی سعی کردم مادرم را توجیه کنم که مزاحم تلفنی را نمی شناسم و با کسی رابطه ای ندارم اما فایده ای نداشت و او که از اشتباه خواهر بزرگم در برقراری ارتباط مخفیانه با پسری جوان و آبروریزی های بعدی آن در چند سال قبل تجربه تلخی داشت مرا در تنگنا گذاشت و با تردید و بدبینی نگاهم می کرد.
    دختر جوان در دایره اجتماعی کلانتری جهاد مشهد افزود: برخوردهای تحقیرآمیز مادرم باعث شد تا گوشه گیر و منزوی بشوم و از زمانی که دیپلم گرفتم این افسردگی به اوج خود رسید چون مادرم به جز درس خواندن هیچ تفریح و سرگرمی برایم در نظر نمی گرفت و فقط می گفت باید خودت را برای کنکور آماده کنی!
    من گاهی اوقات به بهانه درس خواندن کتابم را برمی داشتم و به پارک کوهسنگی می رفتم. یک روز مردی حدود ۴۰ ساله اجازه خواست تا در کنارم روی صندلی پارک بنشیند. او با زبانی چرب و نرم خودش را مشاور خانواده معرفی و ادعا کرد که مشغول انجام تحقیق درباره شناخت افسردگی زنان می باشد.
    این فرد ناشناس در ادامه درباره زندگی ام سوالاتی پرسید و وقتی متوجه شد که با مادرم اختلاف دارم شماره تلفن همراهش را داد و گفت: می تواند برای حل مشکلاتم راهنمایی ام کند.از شما چه پنهان گفت وگو با این فرد غریبه کمی مرا آرام کرد و او با زبان چرب و نرمی که داشت کم کم مرا به خودش وابسته کرد. اما افسوس که نمی دانستم این فرد شیطان صفت چه دامی برایم پهن کرده است.
    او پس از مدتی به من پیشنهاد ازدواج داد و با این که فهمیده بودم خودش را به دروغ مشاور خانواده معرفی کرده است و فردی بیکار است به ارتباط پنهانی با او ادامه دادم تا این که پس از چند ماه متوجه شدم باردار هستم. با به وجود آمدن این مشکل از او خواستم تا هر چه زودتر به خواستگاری ام بیاید اما این آدم حیله گر می گوید قصد ازدواج با من را ندارد و حتی پیشنهاد داد تا هر چه سریع تر سقط جنین کنم. به راستی نمی دانم چه خاکی بر سرم بریزم و با این آبروریزی که من به بار آورده ام شک ندارم مادرم که بیماری قلبی دارد سکته می کند.
    او بعد از مرگ پدرم برای من و خواهرم خیلی زحمت کشیده است اما ما هر ۲ آبروی او را به باد داده ایم و خودمان را روسیاه کرده ایم. این است نتیجه رعایت نکردن حد و مرزهای شرعی در ارتباط با افراد غریبه و نامحرم! خدا لعنت کند آن مزاحم تلفنی ناشناس را که همه بدبختی هایم از همان زمان شروع شد!

مزاحم تلفنی که درس بزرگی داد
    شاید شما یادتان نباشد، دوران نوجوانی ما پدیده ای وجود داشت به نام “مزاحم تلفنی” و بسیار هم رایج بود.
    مردم بیکار بودند و شماره‌ها هم مثل امروز قابل ردیابی نبودند.
    هرکس دلش می‌گرفت یا حوصله‌اش سر می‌رفت گوشی را بر می‌داشت و همین‌جوری یک شماره‌ای را می‌گرفت.
    مزاحمان تلفنی انواع و اقسام داشتند، بعضی‌ها مودب و خجالتی بودند و هر چند ماه یک بار زنگ می‌زدند، بعضی ها سمج‌تر بودند و اگر قطع می‌کردی باز هم زنگ می‌زدند……
    *بعضی‌ها فقط دنبال گوش مفت بودند یا خوشمزگی می‌کردند ولی بعضی‌ها فحش می دادند و حرف‌های رکیک می‌زدند، بعضی ها می‌گفتند: الو منزل آقای محمدی؟ خیلی ها هم فقط توی گوشی فوت می‌کردند یا صدای ماهی در می‌آوردند.
    کسانی هم که مورد مزاحمت قرار می‌گرفتند انواع داشتند، بعضی‌ها مدام می‌پرسیدند شما؟ شما؟ شما؟ بعضی‌ها تهدید می‌کردند که خط را می‌دهند کنترل کنند، بعضی‌ها نفرین می‌کردند، بعضی ها هم اصلا حال می‌کردند و با طرف سر صحبت را باز می‌کردند و گاهی حتی کارشان به دوستی و ازدواج هم می‌کشید.
    یکی از همین مزاحم ها درس بزرگی به من داد.
    پانزده سالم بود و پدرم جراحی سختی کرده بود و به سکوت و آرامش احتیاج داشت و مزاحم تلفنی سمجی شروع کرده بود به زنگ زدن‌های مداوم و بد موقع و سماجت آمیز، من آن زمان چیز زیادی از آدم‌ها نمی‌دانستم.
    برای همین هم در نهایت سادگی ازش خواهش کردم که دیگر زنگ نزند.
    گفتم که پدرم عمل کرده و ما نمی‌توانیم سیم تلفن را بکشیم چون فامیل‌هایمان زنگ می زنند و نگران می‌شوند.
    اما باز زنگ زد.
    التماس کردم، خواهش کردم ولی فایده‌ای نداشت.
    هربار که گوشی را می‌گذاشتم دوباره زنگ می زد.
    صدای زنگ تلفن در خانه می‌پیچید و پدرم را از خواب می‌پراند و برای خودش معضلی شده بود.
    بعد از مدتی کار به فحش دادن رسید، فحش می‌دادم و لعنتش می کردم.
    می‌خندید و باز زنگ می‌زد و بیش‌تر هم می‌زد.
    خوب تقصیری نداشت مزاحم بود و بیمار.
    کسی که آن وسط مقصر بود من بودم.
    روزی روی تخت دراز کشیده بودم و مجله ی آدینه را ورق می زدم – یادش به خیر چه مجله ی خوبی بود – رسیدم به مقاله ای که فقط تیترش زندگی مرا دگرگون کرد، عنوانش بود” منزلت سکوت “ .
    انگار ناگهان پرده ای از برابر چشم من کنار رفت.
    بار بعد که مزاحم زنگ زد بدون آن‌که حرفی بزنم گوشی را گذاشتم.
    باز زنگ زد، باز هم، چند روز مدام زنگ زد و من هر بار سکوت کردم و گوشی را بلافاصله گذاشتم.
    دیگر هرگز زنگ نزد. بعد از آن هم دیگر خانه ی ما مزاحم تلفنی سمج نداشت.

*

*
    *
    حضرت علی علیه السلام :
    “سکوت در برابر شخص احمق بهترین پاسخ اوست” ( غررالحکم ، ح ۱۲۰۴ )

• دلشاد

نقل قول: نخبه
    دختر جوان در دام مشاور خانواده ی قلابی

ای بابا 14

• sib

/دختر جوان در دام مشاور خانواده ی قلابی

دختر خاک بر سر خنگ 14

مرسی 72

• gilas

او بعد از مرگ پدرم برای من و خواهرم خیلی زحمت کشیده است اما ما هر ۲ آبروی او را به باد داده ایم و خودمان را روسیاه کرده ایم. این است نتیجه رعایت نکردن حد و مرزهای شرعی در ارتباط با افراد غریبه و نامحرم! خدا لعنت کند آن مزاحم تلفنی ناشناس را که همه بدبختی هایم از همان زمان شروع شد!

دختره بی حیا بی جنبه پرو 45
    لابد یه کاری کرده بودی دیگه مامانت میدونسته که نمیزاشته از خونه بری بیرون 32

داستان دوم هم برای تاکید 2بار تکرار شده بود درستش کردم 3
    نه همه تنبل تشریف دارن میان میگن طولانیه 74

• KuRoSh

مرسی شیرینی 4
    خوب ساده بوده گول خورده بعد این که بدون شناخت باهاش رابطه داشته و این که از چاله درنیومده خودش رو انداخته تو چاه

گفتی مزاحم تلفنی یاد یه سوتی افتادم که اولین روز شروع به کارم در شرکت جدید بود افتادم 23

• Holtek

چند وقت پیش یکیشو داشتم که به موبایل میزد ( از شهرستانهای دور ) ، شمارشو دادم به 10-15 تا از همکارام ، فکر کنم هر 5 دقیقه یبار گوشیش زنگ میخورد ، آخرش طرف افتاد به غلط کردن و گ...ه خوردن 4

• نخبه

نقل قول: gilas
    داستان دوم هم برای تاکید 2بار تکرار شده بود درستش کردم
    نه همه تنبل تشریف دارن میان میگن طولانیه

ممنون 58

نقل قول: Dr.GSM
    چند وقت پیش یکیشو داشتم که به موبایل میزد ( از شهرستانهای دور )

وای خدا یعنی هنوز ادم عقب مونده پیدا میشه 32

• حورا

ظرفیت هر کسی پس چی ؟

مشهد چقدر میزان جرائمش بالاست اکثر جرمهای اخلاقی که این جند وقت تو سایت خوندیم تو مشهد رخ داده 48 خدایا کمک

• Kishe Mehr

کنترل بیش از حد فرزندان توسط والدین به همان اندازه ی کنترل کم آثار سوء در فرزندان دارد

نخبه,
    دختره رو باید می بردن پیش حاج محسن تا دختره رو راهنمایی بکنند 83 نه این مردک عوضی 94

حضرت علی علیه السلام :
    “سکوت در برابر شخص احمق بهترین پاسخ اوست”

39 خیلی جمله ی عالی ای بود. چیزی هست که امروزه روانشناسان به اون رسیدند که برای اینکه نه تنها در برابر یک فرد احمق بلکه در برابر حتی یک بچه که می خواهیم رفتار بدش از بین برود باید سکوت کنیم. ممکنه دیده باشیم که بچه ای حرف بدی میزنه یا کار زشتی میکنه . برای اینکه وی این کار رو فراموش بکنه نباید در برابر کارش او رو تشویق بکنیم یا به کارش بخندیم

• Mahboob

31
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    نمايش يا پنهان متن23 31 23 .... رفتیم قهقرا 1144 راستی متن بعدی رو لطفا باز نکن 48

نمايش يا پنهان متندیدی؟ دیدی نمی تونی ... ببین ظرفیتت صفر 4 یه کم برو روش کار کن ... 86

• نخبه

نقل قول: bibigoli_1
    مشهد چقدر میزان جرائمش بالاست اکثر جرمهای اخلاقی که این جند وقت تو سایت خوندیم تو مشهد رخ داده خدایا کمک

خیلی بیشتر از اینا حوادث اینجوری راجع به مشهد خوندم.. وقتی میخام مطلب بزارم چون بیشتر از سه تاپیک نمیشه گذاشت بقیه رو خودم میخونم 80 درصدهم مربوط به مشهده

• Kishe Mehr

نقل قول: Mahboob
    نمايش يا پنهان متن

میگم تو نمایش متن پنها دوم چی نوشته بودی؟ نیست من خیلی پسر حرف گوش کنی ام نگاه نکردم 5

• baron jon

حضرت علی علیه السلام :
    “سکوت در برابر شخص احمق بهترین پاسخ اوست”

خيلي عالي بود 46
    نقل قول: bibigoli_1

مشهد چقدر میزان جرائمش بالاست اکثر جرمهای اخلاقی که این جند وقت تو سایت خوندیم تو مشهد رخ داده

آره واقعا 87
    46

• محسن صائب

در مورد مطلب اول
    به قول معروف کرم سیب از خود سیب هست
    نه اون بابا خیلی حرفه ای بوده که بهش بگیم تونسته این دختر و اینطوری فریب بده و نه این شغل باعث این شده که این دختر فریب بخوره، انهم فریبی به این حد که باردار بشه
    او ن دخترخودش دلش میخواسته فریب بخوره
    این حرفها ی هم که زده بنظر من چر.......بیشتر نیست
    .
    مورد دیگه
    در مورد مشهد
    در یکی از تاپیکهای دیگه عرض کردم
    در روزنامه خراسان قسمتی هست با یک خبرنگار که یکسره توی پاسگاهها حضور داره و این مطالب رو هم یکطرفه و فقط از زبان شاکی عنوان میکنه
    اینطوری متاسفانه همه حق به شاکی داده میشه
    این مطالب فقط در روزنامه خراسان و فقط از شهر مشهد ارائه میشه
    اینطوری میشه که یکخورده حوادث مشهد بیشتر نمود پیدا میکنه

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    نه اون بابا خیلی حرفه ای بوده که بهش بگیم تونسته این دختر و اینطوری فریب بده و نه این شغل باعث این شده که این دختر فریب بخوره، انهم فریبی به این حد که باردار بشه

چه بدونم والا واسه همینه گفته میشه سفره دلت رو واسه هر کسی باز نکن 87

نقل قول: محسن صائب
    در روزنامه خراسان قسمتی هست با یک خبرنگار که یکسره توی پاسگاهها حضور داره و این مطالب رو هم یکطرفه و فقط از زبان شاکی عنوان میکنه
    اینطوری متاسفانه همه حق به شاکی داده میشه
    این مطالب فقط در روزنامه خراسان و فقط از شهر مشهد ارائه میشه
    اینطوری میشه که یکخورده حوادث مشهد بیشتر نمود پیدا میکنه

میخای دست جمعی بریم نیست و نابودش کنیم 4

• Holtek

وای خدا یعنی هنوز ادم عقب مونده پیدا میشه

به خیالش مسافت چون دور بود ، فکر میکرد نمی تونم برم سراغش ، در حالیکه جمیع مخابراتیا دوستامن 4
    بهش گفتم حیفه این موبایل که دستته ، باید بجاش گوشکوب میدادن دستت میزدی تو ملاجت و خیلی فحشهای بد دیگه .... 83

• ساحل ناقلا

خاله منم تو دام اصقرافتادم یکی باید صیدم کنه 79

• نخبه

نقل قول: ساحل ناقلا 
    خاله منم تو دام اصقرافتادم یکی باید صیدم کنه

نگران نباش اصغر هم عین باباش خنگه از اینکارا نمیتونه انجام بده 83

نقل قول: Dr.GSM
    خیلی فحشهای بد دیگه .

یعنی چی میتونه باشه.. فحش ترکی یا فارسی؟ 4

• shaparak64

عجب دختر احمقی بوده. حالا هر غلطی هم کرده نوش جونش اما یه قرص جلوگیری میخورد حداقل
    اه اه اونم با یه عوضی دروغگو 388
    ماشالااااااااااا به مشهد 23 چه حامله هایی تحویل جامعه میده 23
    مشهده دیگه 86
    اونوقت حاجی ما مشهدو ول کرده سایتو چسبیده 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: