خودروی چند منظوره پشتیبانی - تجهیزاتی لاکهید مارتین قابلیت های شگفت انگیزی را در بخش تکنولوژی وسایل نقلیه بدون سرنشین ارائه می کند. سیستم تعلیق مستقل و مفصل دار 6×6 میول(قاطر) که با چرخ موتور هایی(in-hub motor) که به هر چرخ بصورت جداگانه نیرو می دهند پیوند یافته ، که تحرک و قابلیت تحرک بسیار بالایی را در زمین های با عوارض پیچیده فراهم میکند،که بسیار بیش از وسایل نقلیه با استفاده از سیستم های تعلیق معمولی است
میول(قاطر) قادر است از ارتفاع های دست کم 1 متر و شکاف هایی به عمق 1 متر، معبر هایی با شیب 40 درصد و عمق آب خور بیش از نیم متر عبورکند
میول(قاطر) سه گونه دارد: -وسیله رباتیک تهاجمی(سبک) - حمل و نقل و مین روب
سلام حاجی 46 ولی یه دونه بیشتر نیست که 37 چیزی هم توش نیست 37 حالا چیکار کنیم؟
سلام
گفتم این تاپیک رو حذف کنید و اون یکی رو بذارید که متاسفانه برعکس شد عیبی نداره مطالب رو انتقال دادم به این تاپیک . مرسی از مدیران عزیز به خاطر حذف تاپیک اضافه
نچ خیلی بد شد خیلی ........ ها ؟ اهههه ببخشید ها ... می بینید فکر چه به روز آدم میاره اصلا حواسم نبود دارم نظر می نویسم تاپیک باحالی بود ... چه قاطر جالبی
hosseinhn82
قاطر پیشرفته ی ایالات متحده
خودروی چند منظوره پشتیبانی - تجهیزاتی لاکهید مارتین قابلیت های شگفت انگیزی را در بخش تکنولوژی وسایل نقلیه بدون سرنشین ارائه می کند.
سیستم تعلیق مستقل و مفصل دار 6×6 میول(قاطر) که با چرخ موتور هایی(in-hub motor) که به هر چرخ بصورت جداگانه نیرو می دهند پیوند یافته ، که تحرک و قابلیت تحرک بسیار بالایی را در زمین های با عوارض پیچیده فراهم میکند،که بسیار بیش از وسایل نقلیه با استفاده از سیستم های تعلیق معمولی است
میول(قاطر) قادر است از ارتفاع های دست کم 1 متر و شکاف هایی به عمق 1 متر، معبر هایی با شیب 40 درصد و عمق آب خور بیش از نیم متر عبورکند
میول(قاطر) سه گونه دارد: -وسیله رباتیک تهاجمی(سبک) - حمل و نقل و مین روب
دانلود فیلم با حجم 1.9 مگابایت
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
shaparak64
ولی یه دونه بیشتر نیست که
حالا چیکار کنیم؟
دلشاد
hosseinhn82
ولی یه دونه بیشتر نیست که 37 چیزی هم توش نیست 37
حالا چیکار کنیم؟
سلام
گفتم این تاپیک رو حذف کنید و اون یکی رو بذارید که متاسفانه برعکس شد
عیبی نداره مطالب رو انتقال دادم به این تاپیک .
مرسی از مدیران عزیز به خاطر حذف تاپیک اضافه
ساحل ناقلا
shaparak64
آهان
مرسی از مطلب
من یه قاطر مین روب میخوام
نخبه
Mahboob
خیلی
........ ها ؟
اهههه ببخشید ها ... می بینید فکر چه به روز آدم میاره اصلا حواسم نبود دارم نظر می نویسم
تاپیک باحالی بود ... چه قاطر جالبی
ژنرال
خیلی جالب بود
حورا
KuRoSh
فقط مونده برقصه
چقدر هم بدن ورزیده ای داره
سپاس حسین جان
gilas
هاچو هاچو
Holtek
SaMaN TaJ
قاطر رو بیخیال....عکس آواتارت چه هواپیماییه؟
B52?
hosseinhn82
B52? 37
نه
سامان جان . b52 یک بمب افکنه و c17 یک هواپیمای خدماتی (جابه جا کردن نیرو . و تجهیزات و...)
b52
و c17
Life Dream
فكر ميكردم جدي جدي روي قاطر اصلحه و تيربار بستن!!
مرسي حاجي جان، منو ياد فيلمهاي جنگ ستارگان انداخت!
آخه تو ديگه چي مونده كه نخواي!! همش بهونه ميگيري!
منم اولين باره از اينا ميبينم، قاطرشون چه راهي رو اومده!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→