مردان در هنگام دروغگویی نشانههایی از خود بروز میدهند که توجه به آن میتواند به کشف این موضوع کمک کند.
دفعه بعد که شما از یک مرد سوال میپرسید حتما به این 4 نشانه توجه کنید تا متوجه شوید آیا او راست میگوید یا در حال پنهان کردن واقعیت است.
1. او به بالا و سمت چپ نگاه میکند
دفعه بعد که از او سوال پرسیدید یا در مورد چیزی توضیح خواستید دقت کنید که او به چه جهتی نگاه میکند. اگر چشمان او به سمت بالا و راست مینگرد، احتمالا او در حال به یاد آوردن جواب است. اما اگر او به بالا و سمت چپ نگاه میکند این احتمال وجود دارد که او در حال ساختن یک جواب برای شماست.
2. او چشم یا گوشش را لمس می کند
اگر یک مرد در هنگام پاسخ دادن به شما مرتبا چشم یا گوشش را لمس میکند اگر مبتلا به آلرژی نباشد میتواند نشان دهنده دروغگویی او باشد. در هنگام دروغ گفتن معمولا جریان خون به سمت صورت بیشتر میشود. در این هنگام بینی و گوشها گرم شده و شروع به خارش میکنند. به همین دلیل او به طور ناخودآگاه ممکن است آنها را بخاراند.
3. او روی صندلی خود جابه جا میشود یا تکانهای بیمورد میخورد
این تیکها میتواند نشان دهنده عصبی بودن او باشد. اگر او در حال توضیح دادن به شما این حرکات را دارد میتواند نشان دهنده دروغ گویی باشد.
4. او صورتش را با دستانش میپوشاند
در این حالت احتمالا مرد در حال دروغگویی است. زمانی که او دید شما را از دهانش مسدود میکند شاید نشان دهنده این باشد که او تلاش میکند تا از درز حقیقت به بیرون خودداری کند. به علاوه ممکن است در این حالت او با لبهای خود را با زبانش مرطوب کند یا نگاهش را از شما دور کند. این حرکات میتواند نشان دهنده این باشد که چیزی او را اذیت میکند.
shaparak64, نمايش يا پنهان متنشاپری... شاپری... شاپری وای به تو از همه دلرباتری... منو میبینی و از حال دلم بی خبری... شاپری... شاپری... کسی مثل تو که زیبا نمیشه شاپری... بلای مردم دنیا نمیشه شاپری.... شاپری... شاپری.... شاپری دوسم بدار... دیگه بسه انتظار.... شاپری... شاپری...
این شعرو امروز صبح برات گفتم. فوری بچه ها اهنگشو اماده کردن و خوندن
شاپری... شاپری... شاپری وای به تو از همه دلرباتری... منو میبینی و از حال دلم بی خبری... شاپری... شاپری... کسی مثل تو که زیبا نمیشه شاپری... بلای مردم دنیا نمیشه شاپری.... شاپری... شاپری.... شاپری دوسم بدار... دیگه بسه انتظار.... شاپری... شاپری... 4 4 4
این شعرو امروز صبح برات گفتم. 9 فوری بچه ها اهنگشو اماده کردن و خوندن 89
وای محسن میزنم لهت میکنما بد جنسو ببین یکی دیگه شعرو گفته یکی دیگه آهنگو ساخته یکی دیگه آهنگو بهم داده اونوقت زدی به نام خودت پررررررررررررووووووووووووو
mojde
مردان در هنگام دروغگویی نشانههایی از خود بروز میدهند که توجه به آن میتواند به کشف این موضوع کمک کند.
دفعه بعد که شما از یک مرد سوال میپرسید حتما به این 4 نشانه توجه کنید تا متوجه شوید آیا او راست میگوید یا در حال پنهان کردن واقعیت است.
1. او به بالا و سمت چپ نگاه میکند
دفعه بعد که از او سوال پرسیدید یا در مورد چیزی توضیح خواستید دقت کنید که او به چه جهتی نگاه میکند. اگر چشمان او به سمت بالا و راست مینگرد، احتمالا او در حال به یاد آوردن جواب است. اما اگر او به بالا و سمت چپ نگاه میکند این احتمال وجود دارد که او در حال ساختن یک جواب برای شماست.
2. او چشم یا گوشش را لمس می کند
اگر یک مرد در هنگام پاسخ دادن به شما مرتبا چشم یا گوشش را لمس میکند اگر مبتلا به آلرژی نباشد میتواند نشان دهنده دروغگویی او باشد. در هنگام دروغ گفتن معمولا جریان خون به سمت صورت بیشتر میشود. در این هنگام بینی و گوشها گرم شده و شروع به خارش میکنند. به همین دلیل او به طور ناخودآگاه ممکن است آنها را بخاراند.
3. او روی صندلی خود جابه جا میشود یا تکانهای بیمورد میخورد
این تیکها میتواند نشان دهنده عصبی بودن او باشد. اگر او در حال توضیح دادن به شما این حرکات را دارد میتواند نشان دهنده دروغ گویی باشد.
4. او صورتش را با دستانش میپوشاند
در این حالت احتمالا مرد در حال دروغگویی است. زمانی که او دید شما را از دهانش مسدود میکند شاید نشان دهنده این باشد که او تلاش میکند تا از درز حقیقت به بیرون خودداری کند. به علاوه ممکن است در این حالت او با لبهای خود را با زبانش مرطوب کند یا نگاهش را از شما دور کند. این حرکات میتواند نشان دهنده این باشد که چیزی او را اذیت میکند.
gilas
KuRoSh
اینا بیشتر به آدم های خجالتی شباهت داشت تا دروغ گو
سرباز سرجای خود به صف صف
ژنرال
سمت راستمو دارم نگاه میکنما منتها شما چون از روبرو میبینی ، سمت چپت میشه
KuRoSh
بعدش اینایی که گفتید احتمال هست و قابل استناد نیست
شاید یکی از پشت خارشش گرفت داشت اذیت می کرد اون وقت تکلیف چیه
شاید یه پرنده دید تو آسمون تکلیف چیه
این جا هم که تاکید کردید می تونه تیک عصبی باشه پس نمی تونه دروغ باشه
بازم دلیل بیارم برای رد این نظریه
بهونه
mojde
shaparak64
اولین و مهمترین نشانه : وقتی مردی رو دیدید بدونید داره دروغ میگه
مـــــــــــــــــــــــــــــــرد = دروووووووووووووغ
اوه اوه
ماهی
اولین و مهمترین نشانه : وقتی مردی رو دیدید بدونید داره دروغ میگه
وای شاپری
خدا بگم چیکارت کنه
فقط همین پست...همین...کامل ترین و قشنگترین پست این تاپیک بود
به خدا پستهای قصار تو باید جمع آوری بشه
ساحل ناقلا
23
مـــــــــــــــــــــــــــــــرد = دروووووووووووووغ 74
من میگم همه چیزم به مامان شاپلی رفته آخه منم میخواستم همین رو بگم
shaparak64
وووووووش نگوووووو
ژنرال
نگو اینجوری... شاپری خیلی خجالتیه
shaparak64
جیگرتو برم من دخمل نازم
کوفت
ژنرال
نمايش يا پنهان متن
شاپری... شاپری...شاپری وای به تو از همه دلرباتری...
منو میبینی و از حال دلم بی خبری...
شاپری... شاپری...
کسی مثل تو که زیبا نمیشه شاپری...
بلای مردم دنیا نمیشه شاپری....
شاپری... شاپری....
شاپری دوسم بدار...
دیگه بسه انتظار....
شاپری... شاپری...
این شعرو امروز صبح برات گفتم.
فوری بچه ها اهنگشو اماده کردن و خوندن
shaparak64
شاپری وای به تو از همه دلرباتری...
منو میبینی و از حال دلم بی خبری...
شاپری... شاپری...
کسی مثل تو که زیبا نمیشه شاپری...
بلای مردم دنیا نمیشه شاپری....
شاپری... شاپری....
شاپری دوسم بدار...
دیگه بسه انتظار....
شاپری... شاپری...
4 4 4
این شعرو امروز صبح برات گفتم. 9
فوری بچه ها اهنگشو اماده کردن و خوندن 89
وای محسن میزنم لهت میکنما
بد جنسو ببین
یکی دیگه شعرو گفته یکی دیگه آهنگو ساخته یکی دیگه آهنگو بهم داده اونوقت زدی به نام خودت
پررررررررررررووووووووووووو
ژنرال
شاپری جون من فقط شعرشو گفتم وگرنه قانون مالکیت معنوی حالیمه و رعایت میکنم
shaparak64
بابااااااااااا حالییییییییییته
ژنرال
آره بابا حالیمه
انقدر حال میده ادم حالیش باشه
shaparak64
حالیدم از اینکه حالیته
حالیلولیدن هم حال میده ها
من و تو دیشب و امروز سایتو به گند کشیدیم با این پستها و اون نتهای رو دیوار انجمن
ژنرال
حالیلولیدن هم حال میده ها
آره خیلی حال میده از حالیلودن یکی دیگه که از حال کردن تو حالیلولیده حال کنی
من مطمئنم علیرضا به ما افتخار میکنه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→