من از نامردي، دورويي و فريبكاري متنفرم. از كسايي كه خودشون به يك چيز خاص اعتقاد ندارن و ديگران رو تشويق به انجامش ميدن متنفرم از چهره زشت اين هفته هم متنفرم ...
میرسد روزی که بیهم میشویم ..... یکبهیک از جمع هـم کم می شویم میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
چه تاپیک خوبی از آدمهایی که بدون اینکه بهشون آزار رسونده باشم ، آزارم بدن ( اذیتهایی مثل تهمت ، بدگویی ، غیبت و نامهربونی ) درکل از چند نفری هم متنفرم دلم میخواد سر به تنشون نباشه ، چون خیلیییییییییی اذیتم کردن.
من فکر نمیکردم اصلا کسی بتونه تو رو اذیت کنه 66 میشه بیشتر توضیح بدی؟
چرا کسی نمیتونه اذیتم کنه؟ خیلی قدرتمندم؟ یا پررو؟ یا بد؟ یا خوب؟ کسایی بودن تو زندگیم که بهم تهمت زدن یا به خاطر درک نادرست قضاوتهای بدی کردن ، که باعث مشکلات زیادی برام شدن و خیلی هم ناراحتم کردن. برای همین ازشون متنفرم
از آدمهایی که بدون اینکه بهشون آزار رسونده باشم ، آزارم بدن ( اذیتهایی مثل تهمت ، بدگویی ، غیبت و نامهربونی )
دقیقا منم همینو میخواستم بگم. بیشتر از همه از این متنفرم که دوستانم خانواده یا هر کسی که برام مهمه فکر میکنه من دروغ میگم. باورم نکنه این خیلی زجر دهندست.
بیشتر از همه از این متنفرم که دوستانم خانواده یا هر کسی که برام مهمه فکر میکنه من دروغ میگم. باورم نکنه این خیلی زجر دهندست. 2
آره راست میگی. خیلی بده
نقل قول: niutish
من واقعا الان از چند نفر تنفر کامل دارم . 14
متاسفانه منم همینطورم. ولی واقعا از این احساس بدم میاد. دوست نداشتم روزی برسه که از یه آدمهایی متنفر باشم اونم در حد انفجار به نظر من این تو زندگی یه جور شکست به حساب میاد
\\\'گیلاس و ماهی حاضرم یکی یه بوفی نقره بدم بدونم اون یه نفرا کین به جان خودم چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنـد وقت بود فضولیم اینجوری گل نکرده بود
مارمولک
ولی امروز برای خودم این سوال پیش اومد که از چه چیزی بیشتر متنفر م
یکی از سیگار متنفره
یکی از فلان دوستش
یکی از فلان لباسش
خودم تنها چیزی که تو دنیا ناراحتم میکنه دروغ هست ....شما چطور؟
بهونه
بچه مثبت
از كسايي كه خودشون به يك چيز خاص اعتقاد ندارن و ديگران رو تشويق به انجامش ميدن متنفرم
از چهره زشت اين هفته هم متنفرم
...
میرسد روزی کــه مــا در خاطـرات ..... موجـب خنـدیـــدن و غـــم میشویم
گاه گاهـی یـــاد مـا کـن ای رفیـــق ..... میرسد روزی که بیهم میشویم
shaparak64
از آدمهایی که بدون اینکه بهشون آزار رسونده باشم ، آزارم بدن ( اذیتهایی مثل تهمت ، بدگویی ، غیبت و نامهربونی )
درکل از چند نفری هم متنفرم
حورا
soheyla
سلام و سپاس .
من تو دنیا از هیچ چیز به اندازه ی اخلاق خودم متنفر نیستم . چون وقتی عصبانی میشم آروم نمیشم . کینه ای و زود رنج هم هستم .
mojde
دوم از حوادث و وقایع تلخ پیش بینی نشده
سوم از بی معرفتی
مارمولک
آخییییی! چهره زشت این هفته کیبود حالا؟!
من فکر نمیکردم اصلا کسی بتونه تو رو اذیت کنه
من تو دنیا از هیچ چیز به اندازه ی اخلاق خودم متنفر نیستم . چون وقتی عصبانی میشم آروم نمیشم . کینه ای و زود رنج هم هستم .
سلام عزیزممممممم
همه ادم ها وقتی عصبانی میشن اینجوری هستن...تازه درجه بندی داره. از شکستن اشیا اطراف شروع میشه که ضعیف ترین نوع عصبانیته الی اخر...
mz56mz
من از دروغ , ريا كارى , سيگار , ...........
ماهی
توی این دنیا از یه نفر متنفرم فقط
از قضاوت کردن در مورد دیگران قبل از شناختنشون متنفرم
levrone
نمايش يا پنهان متن
shaparak64
چرا کسی نمیتونه اذیتم کنه؟ خیلی قدرتمندم؟
کسایی بودن تو زندگیم که بهم تهمت زدن یا به خاطر درک نادرست قضاوتهای بدی کردن ، که باعث مشکلات زیادی برام شدن و خیلی هم ناراحتم کردن. برای همین ازشون متنفرم
ساحل ناقلا
از پله هم متنفرم
gilas
اما در کل از قدر نشناسی و بی معرفتی از بی منطقی آدما از لجبازی و یه دنده بودنشون
niutish
دقیقا منم همینو میخواستم بگم.
بیشتر از همه از این متنفرم که دوستانم خانواده یا هر کسی که برام مهمه فکر میکنه من دروغ میگم. باورم نکنه این خیلی زجر دهندست.
من واقعا الان از چند نفر تنفر کامل دارم .
shaparak64
آره راست میگی.
متاسفانه منم همینطورم. ولی واقعا از این احساس بدم میاد. دوست نداشتم روزی برسه که از یه آدمهایی متنفر باشم اونم در حد انفجار
چکاوک
مرسی مهناز جون
sanam
مرجان
mojde
حاضرم یکی یه بوفی نقره بدم بدونم اون یه نفرا کین به جان خودم چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــنـد وقت بود فضولیم اینجوری گل نکرده بود
مارمولک
عجب مملکتی شده واقعا
levrone,
خب آره دیگه! چرا تعجب کردی؟
فک میکردم جراتشو نداشته باشه هیچکی
از پله هم متنفرم
جدایی به نظرم اولش سخته فقط. بعدش عادی میشه. ولی پله رو خوب اومدی
اوه خدای من! چه خشن ! حتما پسره؟
دوستات و خانواده و... اگه واقعا درست شناخته باشنت میدونن که راست میگی
چکاوک,
ایول شاپرکککککککک
آخرین ورود: