کارمندنیوز: «ون» مردی ویتنامی بود که همسرش را در سال ۲۰۰۳ از دست داد. زمانی که او را دفن کرد، تصمیم گرفت تونلی را تا گور همسرش حفر کند به طوری که بتواند شبها در کنار او باشد ولی وقتی همسایهها و مسئولین محلی متوجه شدند، جلوی کار او را گرفتند. ون در نوامبر سال ۲۰۰۴ تصمیم گرفت که بقایای جسد همسرش را از گور در آورده و به خانه بیاورد.
▧ تصویر در دسترس نیست
او این کار را انجام داد و باقیمانده جنازه همسرش را در کاغذ پیچید و ماسکی نقاشی شده به شکل همسرش را روی صورت جنازه قرار داد و سالها با او زندگی کرد.
▧ تصویر در دسترس نیست
پسر ون میگوید که او همیشه قبل از رفتن به رختخواب برای خواب مادرش را در آغوش میگیرد و سپس به تخت خود میرود.
▧ تصویر در دسترس نیست
ون به روزنامه محلی ویتنام گفت: همسایهها هیچگاه به دیدن ما نمیآمدند ولی از زمانی که موضوع جسد همسرم کشف شد و در روزنامهها نوشته شد هر روز میخواهند با ما دیداری داشته باشند. او افزود من ترسی از خوابیدن با همسرم ندارم، فقط جسم همسرم مرده ولی روحش هنوز با ماست.
عمو جان اين ديوانگى است نه معرفت اين اقا خودش ميگه همسرم مرده ولى روحش با ماست خب آدم عاقل تو كه به روح زنت اعتقاد دارى چكار به جسدش دارى با روحش زنده باش با روحش زندگى كن
اين ديوانگى است نه معرفت 99 اين اقا خودش ميگه همسرم مرده ولى روحش با ماست خب آدم عاقل تو كه به روح زنت اعتقاد دارى چكار به جسدش دارى با روحش زنده باش با روحش زندگى كن
ببخشید عمویی ولی آقایونا کلا همینجورین...یا صفرند یا یک یا هیچ زنی رو دوست ندارن یا همه ی زنا رو با هم دوست دارن یا تا چهلم زنشون طاقت نمی آرن یا دست از سر جسدش بر نمی دارن این جورین دیگه
راستش گلاب به روم گلاب به روتون 2 سال پیش این مطلبو تو ایرانیان انگلستان خوندم . بعدش گفتم این عجب آدم مریض و دیوانه ایه. همچین کاری درست نیست و اصلا هم ربطی به عشق و وفاداری نداره. بعدش یهو دیدم زیر آوار فحش و دعوا له شدم که تو نمیفهمی عشق چیه و از این ...شعرا من گفتم بابا یارو مریضه. کدوم آدم سالمی همچین کاری میکنه خلاصه بر و بچ اونجا ما را نمودند با پستهاشون اما همچنان نظر من همینه که یارو چیز مغزه مرتیکه خل وضع روان پریش روان نژند مونگل مغز
راستش گلاب به روم گلاب به روتون 2 سال پیش این مطلبو تو ایرانیان انگلستان خوندم . بعدش گفتم این عجب آدم مریض و دیوانه ایه. همچین کاری درست نیست و اصلا هم ربطی به عشق و وفاداری نداره. بعدش یهو دیدم زیر آوار فحش و دعوا له شدم 4 که تو نمیفهمی عشق چیه و از این ...شعرا 4 من گفتم بابا یارو مریضه. کدوم آدم سالمی همچین کاری میکنه 37 خلاصه بر و بچ اونجا ما را نمودند با پستهاشون 23 اما همچنان نظر من همینه که یارو چیز مغزه 804مرتیکه خل وضع روان پریش روان نژند مونگل مغز 74
هرچند شاپری ادبیاتش تو این پست مناسب نبود ولی من نظرشو قبول دارم
نمايش يا پنهان متنشاپری... شاپری... شاپری وای به تو از همه دلرباتری... منو میبینی و از حال دلم بی خبری... شاپری... شاپری... کسی مثل تو که زیبا نمیشه شاپری... بلای مردم دنیا نمیشه شاپری.... شاپری... شاپری.... شاپری دوسم بدار... دیگه بسه انتظار.... شاپری... شاپری...
این شعرو امروز صبح برات گفتم. فوری بچه ها اهنگشو اماده کردن و خوندن
هرچند شاپری ادبیاتش تو این پست مناسب نبود 4 4 4 ولی من نظرشو قبول دارم 24
تو ادبیاتو چیکار داری بچه جون همون که قبول داری بسه
نقل قول: میرزا
شاپری... شاپری... شاپری وای به تو از همه دلرباتری... منو میبینی و از حال دلم بی خبری... شاپری... شاپری... کسی مثل تو که زیبا نمیشه شاپری... بلای مردم دنیا نمیشه شاپری.... شاپری... شاپری.... شاپری دوسم بدار... دیگه بسه انتظار.... شاپری... شاپری...
این شعرو امروز صبح برات گفتم. فوری بچه ها اهنگشو اماده کردن و خوندن 89
محسسسسسسسسسسن میام از سایت پرتت میکنم بیرونا کشتی منو اونوقت برات حرف در میارن میگن به شاپری نظر داری
mojde
تقدیم به آقایونا بابت درس معرفت
کارمندنیوز: «ون» مردی ویتنامی بود که همسرش را در سال ۲۰۰۳ از دست داد. زمانی که او را دفن کرد، تصمیم گرفت تونلی را تا گور همسرش حفر کند به طوری که بتواند شبها در کنار او باشد ولی وقتی همسایهها و مسئولین محلی متوجه شدند، جلوی کار او را گرفتند. ون در نوامبر سال ۲۰۰۴ تصمیم گرفت که بقایای جسد همسرش را از گور در آورده و به خانه بیاورد.
او این کار را انجام داد و باقیمانده جنازه همسرش را در کاغذ پیچید و ماسکی نقاشی شده به شکل همسرش را روی صورت جنازه قرار داد و سالها با او زندگی کرد.
پسر ون میگوید که او همیشه قبل از رفتن به رختخواب برای خواب مادرش را در آغوش میگیرد و سپس به تخت خود میرود.
ون به روزنامه محلی ویتنام گفت: همسایهها هیچگاه به دیدن ما نمیآمدند ولی از زمانی که موضوع جسد همسرم کشف شد و در روزنامهها نوشته شد هر روز میخواهند با ما دیداری داشته باشند. او افزود من ترسی از خوابیدن با همسرم ندارم، فقط جسم همسرم مرده ولی روحش هنوز با ماست.
حورا
تصورشم وحشتناکه صادقانه بگم اگه حاج آقای آیندمون هر چقدرم عزیز باشه ولی دور از جونش ... زبونم لال فوت کنه من از ترسم میمیرم
نمايش يا پنهان متن
گفته باشمبهونه
دوووم
ژنرال
سوم
mz56mz
عمو جان اين ديوانگى است نه معرفت
ژنرال
گفتی اون چیزیو که باید میگفتی
ماهی
ببخشید عمویی ولی آقایونا کلا همینجورین...یا صفرند یا یک
یا هیچ زنی رو دوست ندارن یا همه ی زنا رو با هم دوست دارن
یا تا چهلم زنشون طاقت نمی آرن یا دست از سر جسدش بر نمی دارن
این جورین دیگه
ژنرال
همه ی همه هم که نه
ماهی
لطفا شفاف ترش کنید؟ مفهوم نبود پستتون
نمايش يا پنهان متن
ساحل ناقلا
gilas
ای بابا
ژنرال
همه ی همه هم که نه
نمايش يا پنهان متن
الان شفافه ماهی جان؟هم رنگشو عوض کردم هم فونت هارو نازکتر کردم...
shaparak64
بعدش گفتم این عجب آدم مریض و دیوانه ایه. همچین کاری درست نیست و اصلا هم ربطی به عشق و وفاداری نداره.
بعدش یهو دیدم زیر آوار فحش و دعوا له شدم
خلاصه بر و بچ اونجا ما را نمودند با پستهاشون
اما همچنان نظر من همینه که یارو چیز مغزه
Holtek
نه دیگه الانه علم پبشرفت کرده ، منطق فازی اومده و میگه که بین صفر و یک هم میشه ..........
ماهی
خب امیدوارم....پس منتظر آقایون متعادل می مانیم
ژنرال
بعدش گفتم این عجب آدم مریض و دیوانه ایه. همچین کاری درست نیست و اصلا هم ربطی به عشق و وفاداری نداره.
بعدش یهو دیدم زیر آوار فحش و دعوا له شدم 4 که تو نمیفهمی عشق چیه و از این ...شعرا 4 من گفتم بابا یارو مریضه. کدوم آدم سالمی همچین کاری میکنه 37
خلاصه بر و بچ اونجا ما را نمودند با پستهاشون 23
اما همچنان نظر من همینه که یارو چیز مغزه 804مرتیکه خل وضع روان پریش روان نژند مونگل مغز 74
هرچند شاپری ادبیاتش تو این پست مناسب نبود
نمايش يا پنهان متن
شاپری... شاپری...شاپری وای به تو از همه دلرباتری...
منو میبینی و از حال دلم بی خبری...
شاپری... شاپری...
کسی مثل تو که زیبا نمیشه شاپری...
بلای مردم دنیا نمیشه شاپری....
شاپری... شاپری....
شاپری دوسم بدار...
دیگه بسه انتظار....
شاپری... شاپری...
این شعرو امروز صبح برات گفتم.
فوری بچه ها اهنگشو اماده کردن و خوندن
mojde
shaparak64