₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » خارج دقیقا کجا میشه؟؟ .. عکس
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » خارج دقیقا کجا میشه؟؟ .. عکس

بدون عکس

خارج دقیقا کجا میشه؟؟ .. عکس

485 بازدید، 20 پست، نویسنده: ipek-n

• ipek-n

.
    .
    .
    .
    .
    .

تصویر در دسترس نیست

راننده ايراني در فرانسه *طنز واقعي و جذاب*

یک ایرانی در فرانسه مشغول رانندگی در اتوبان بوده و ناگهان متوجه میشه که خروجی مورد نظرش رو رد کرده…

لذا به عادت دیرینه ی ایرانی ها، میزنه رو ترمز و با دنده عقب،شروع میکنه به برگشتن به عقب!

اما در همین حال با یه ماشین دیگه تصادف میکنه…

سرت رو درد نیارم، پلیس میاد و اول با راننده ی فرانسوی صحبت میکنه و بعد میاد سراغ ایرانیه و بهش میگه:ما باید این آقا رو بازداشت کنیم،

ایشون اونقدر مسته که فکر میکنه شما تو اتوبان داشتی دنده عقب میرفتی!!!

• بهونه

آره دیگه افغانستان هعم خارج حساب میشه 4

• Mahboob

نقل قول: ipek-n
    خارج دقیقا کجا میشه؟؟

بینید دوستان من این خانم دکتر رو میشناسم ایشون متولده شهرستان هستند و محله تولدشون بیمارستان هست و فعلا در کرهٔ زمین زندگی‌ میکنند . شماره شناسنامشون هم عدد هست . نام پدرشون بابا هست و نام مادرشون مامان . یه خواهرم دارند به نام آبجی‌ و واقعا در خارج درس خونده 16

• KuRoSh

خارج دقیقا کجا میشه؟؟ .

حالا وافعا خارج همون جایی هست که نوشته 7

83

• Yalda Anwari

بهونه,
    چی شد؟؟؟

• hosseinhn82

خیلی باحال بود 23
    مرسی 46

• Kishe Mehr

Mahboob,
    37 میگم منظورت همونیه که وقتی بچه بود شلوار می پوشید و یه دونه کفش قشنگ داشت و بعدش که بزرگ شد رفت مدرسه و بعدشم رفت دانشگاه؟ 93 اگه اینه باید بگم منم می شناسمش 82 تازه یه نشونه ی دیگه هم دارم. اونم این که وقتی میخوابید رو خودش پتو می انداخت 74

یاد یکی از دوستامون افتادم که بعد 20 سال اومده بود ایران و می گفت من شنیدم بعضی ها توی ایران خونه ندارن!!!! دولت باید خونه بسازه بده به اینا 21 تازشم من شنیدم که بعضی از خونه ها در ایران نما نیستند!! دولت باید وام بلاعوض بده تا اینا خونه شون رو نما بکنند 28
    23

• ژنرال

83
    Kishe Mehr,
    83
    99

• Life Dream

اونجا اينقدر اين كار محاله كه فكر كرده طرف مست بوده!!!!! 23 23 23
    مرسي ايپك جان، كم پيدايي 4
    نقل قول: Mahboob
    بینید دوستان من این خانم دکتر رو میشناسم ایشون متولده شهرستان هستند و محله تولدشون بیمارستان هست و فعلا در کرهٔ زمین زندگی‌ میکنند . شماره شناسنامشون هم عدد هست . نام پدرشون بابا هست و نام مادرشون مامان . یه خواهرم دارند به نام آبجی‌ و واقعا در خارج درس خونده

شما رو هم كه طبق معمول موش بخوره 83

• Mahboob

نقل قول: Kishe Mehr
    میگم منظورت همونیه که وقتی بچه بود شلوار می پوشید و یه دونه کفش قشنگ داشت و بعدش که بزرگ شد رفت مدرسه و بعدشم رفت دانشگاه؟ اگه اینه باید بگم منم می شناسمش تازه یه نشونه ی دیگه هم دارم. اونم این که وقتی میخوابید رو خودش پتو می انداخت

آره خودشه 93 چه خوب شناختیاااا .... آره چقدر دقیق بلدی 93 بعدم یه مسکن دارن بهش میگن خونه اوتول باباش مدلش ماشینه بعدم محلشون اسمش بلواره . احتمالن تو بیشتر میشناسی چون من از بچگیش اطلاعات دقیق ندارم .... ولی به دوستان گفتم بنده خدا درست میگه خارج درس خونده ... میشناسیمش 4

• Holtek

اینقد بدم میاد از این دکترایی که تو تابلوشون می نویسن ، مثلا دکتر فلانی متخصص گوش ، حلق ، بینی، گوارش ، کلیه ، اطفال و غیره ..... ( حالا این و غیره چی هست خدا می دونه ) . در حالیکه توی همون خارج طرف می نویسه ، دکتر فلانی متخصص گوش راست. 37

• محسن صائب

یکی از اشناهای ما که مامور نیروی انتظامی بود در جمعی که عده ای از خارج رفتن هاشون فخر میفروختند
    خیلی جدی گفت ای بابا من شاید بیشتر از 200بار خارج رفتند و کلی هم قسم خورد و جدی روی همه رو شست
    من خصوصی بهش گفتم اخه تو که خارج نرفتی چرا قسم خوردی
    گفت چرا
    من مامور مرز افغانستان بودم
    هر زوز یکبار پام رو میزاشتم تو خارک افغنسان
    مگه افغانستان خارج نیست 83

• ژنرال

محسن صائب,
    خوش به حالتون شما به خارج نزدیکین... 65 65 65

نقل قول: محسن صائب
    من مامور مرز افغانستان بودم
    هر زوز یکبار پام رو میزاشتم تو خارک افغنسان
    مگه افغانستان خارج نیست 83

خوش به حالتون شما به خارج نزدیکین... 65 65 65

• gilas

خوب طفلک اسم خارج و بلد نبوده 4

• دلشاد

امامزاده داود هم خارج از
    نمايش يا پنهان متنشهر 4

• shaparak64

هههههههههه ایووووووول 23
    مرسی عزیزم 78
    23

• Kishe Mehr

نقل قول: Mahboob
    آره خودشه 93 چه خوب شناختیاااا .... آره چقدر دقیق بلدی 93 بعدم یه مسکن دارن بهش میگن خونه اوتول باباش مدلش ماشینه بعدم محلشون اسمش بلواره . احتمالن تو بیشتر میشناسی چون من از بچگیش اطلاعات دقیق ندارم .... ولی به دوستان گفتم بنده خدا درست میگه خارج درس خونده ... میشناسیمش 4

80 82 ایول بابا پس خودشه... بچه ی گودرگون ( گودعربان ) هست این بنده خدا 4 پدرش خیلی ادم خوبی بود. وقتی میخواست بره خارج اومد از ما حلالیت طلبید 4 از خارج هم یک بار واسه ما سواغتی اورد. می گفت خارج خیلی جای خوبیه. هر موقع از خارج اومد ایران میرم ببینمش اخه میگن الان خارجه 74

• ipek-n

مرسی از همه دوستان گلم 90 46

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: