یعنی دکی!!! شما هم تو همچین موقعیتی گیر افتادی و یکی شما رو ...؟ هااااااااان؟
مگه تاپیکمو ندیدی؟ رو اسمم کلیک کن ، تاپیک های شروع شده و به همین اسم بگرد ، می بینی از این بدترم شدم نمايش يا پنهان متنhttp://iranian1.rr.nu/forum.php?do=forum&showtopic=14546
مگه تاپیکمو ندیدی؟ رو اسمم کلیک کن ، تاپیک های شروع شده و به همین اسم بگرد ، می بینی از این بدترم شدم 2
ندیده بودم چقدر بد نمايش يا پنهان متنولی راست میگی خیلی بده. امسال عید پسر عمه م اومده بود تهران خونه مون ، یه بار که رفته بودیم بیرون کامپیوتر ماشینشو هرچی تو صندوق بود زده بودن ، در هم غر شده بود، نزدیک 500 تومن خرج کرده بود که بتونه برگرده.. بعد برگشته بودن شمال خونه شون، دزد زده بود به خونه شون همه طلاها و پولشونو برده بود این بنده خدا هم بدجور سوخته بود
ولی راست میگی خیلی بده. امسال عید پسر عمه م اومده بود تهران خونه مون ، یه بار که رفته بودیم بیرون کامپیوتر ماشینشو هرچی تو صندوق بود زده بودن ، در هم غر شده بود، نزدیک 500 تومن خرج کرده بود که بتونه برگرده.. بعد برگشته بودن شمال خونه شون، دزد زده بود به خونه شون همه طلاها و پولشونو برده بود 314 این بنده خدا هم بدجور سوخته بود 2
می فهمم چی کشیده بدبخت حالا دیدی از این بدترشم میشه
m3hrdad
.
.
.
.
.
.
Galexy
ژنرال
خیلی باحال بود
saeidmeshki
بازم خیلی باحال بود
دمت گرم
پرهام
Holtek
لامصب حالم بد شد
درد خودمه
فتوشاپی نیست ؟
نمايش يا پنهان متن
یبار یه راننده تاکسی میگفت ، ماشالله خانمهای ایرانی بقدری کمر باریکن که دوتا دستمونو میندازیم دورش ، دستامون بهم میرسنماهی
جنس نر و می بینی تو رو خدا....رحم نداره
Life Dream
shaparak64
جوووووووووووون
هااااااااااان
چجوری این دنیا رو حمل میکنه؟
یعنی دکی!!! شما هم تو همچین موقعیتی گیر افتادی و یکی شما رو ...؟ هااااااااان؟
Holtek
مگه تاپیکمو ندیدی؟
رو اسمم کلیک کن ، تاپیک های شروع شده و به همین اسم بگرد ، می بینی از این بدترم شدم
نمايش يا پنهان متن
http://iranian1.rr.nu/forum.php?do=forum&showtopic=14546shaparak64
رو اسمم کلیک کن ، تاپیک های شروع شده و به همین اسم بگرد ، می بینی از این بدترم شدم 2
ندیده بودم
نمايش يا پنهان متن
ولی راست میگی خیلی بده. امسال عید پسر عمه م اومده بود تهران خونه مون ، یه بار که رفته بودیم بیرون کامپیوتر ماشینشو هرچی تو صندوق بود زده بودن ، در هم غر شده بود، نزدیک 500 تومن خرج کرده بود که بتونه برگرده.. بعد برگشته بودن شمال خونه شون، دزد زده بود به خونه شون همه طلاها و پولشونو برده بودMahboob
Holtek
می فهمم چی کشیده بدبخت
حالا دیدی از این بدترشم میشه
shaparak64
آخی
ولی این از این بدترای تو عکسا خیلی بدتره ها
carlos
مردم دو دسته ان
مارمولک
بهونه
هاچو هاچو
کمرو نگو که......