مردي در دادگاه خانواده گفت: همسرم فالگير است و من بعد از 9 سال زندگي مشترك، سال پيش متوجه اين موضوع شدم و خواهان طلاق هستم.
مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين مرد در حضور قاضي شعبه 254 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه ميخواهم از همسرم جدا شوم چرا كه او دائم در خانه بساط فالگيري دارد، گفت: بعد از 9 سال زندگي مشترك، يك سال است كه متوجه شغل مخفيانه همسرم شدم و در حال حاضر ديگر تحمل اين وضع را ندارم و ميخواهم از او جدا شوم.
وي با اشاره به اينكه يك فرزند دارم و او نيز با اينكه سن كمي دارد متوجه اين كار بوده و به من نگفته است، ادامه داد: ميخواهم از همسرم جدا شوم چرا كه به او اعتماد نداشته و ميخواهم به تنهايي زندگي كنم.
زن در دادگاه حاضر شد و با بيان اينكه ادعاي شوهرم اشتباه است و من هرگز در خانه بساط نداشتهام، گفت: من از شوهرم جدا نميشوم چرا كه من فقط در خانه ميهماني ميدهم و او فكر ميكند كه من فالگيري ميكنم؛ من حاضر به جدايي نيستم و شوهرم بايد از درخواستش منصرف شود.
وي با اشاره به اينكه شوهرم به دنبال بهانه براي جدايي است، افزود: اطمينان دارم كه شوهرم به فكر ازدواج مجدد است كه اين درخواست را داده و من گذشت نكرده و از او جدا نميشوم.
قاضي اين پرونده زن و مرد را به مصالحه دعوت كرد و براي تصميم درست به هر دوي آنها فرصت داد.
فال و فالگیری و متوصل شدن به این چیزا خیلی وحشتناکه!! یعنی آدم خودشو نادیده میگیره و دنیا هم جواب این کارو میده و از آدم یکسری چیزا رو میگیره، کاش ازین چیزا نبینیم
خوب آدم نمیتونه بگه کی راست میگه کی دروغ قضاوتش سخته. اما فالگیری!!! اوه اوه چه افتضاحه نمايش يا پنهان متنحالا بگذریم از این حرفها من یه فالگیر خوب سراغ دارم انقذذذذه خوفففه کی پایه س بریم پیشش؟
نقل قول: Dr.GSM
دو سه خط هم مینوشتم تاپیک می شدا 83
آره دیگه 4 تا مثبتم میگرفتی خودت نخواستیا به ما چه
blustar
مردي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي يكي از شعب ارائه كرد.
اين مرد در حضور قاضي شعبه 254 اين مجتمع قضايي خانواده با بيان اينكه ميخواهم از همسرم جدا شوم چرا كه او دائم در خانه بساط فالگيري دارد، گفت: بعد از 9 سال زندگي مشترك، يك سال است كه متوجه شغل مخفيانه همسرم شدم و در حال حاضر ديگر تحمل اين وضع را ندارم و ميخواهم از او جدا شوم.
وي با اشاره به اينكه يك فرزند دارم و او نيز با اينكه سن كمي دارد متوجه اين كار بوده و به من نگفته است، ادامه داد: ميخواهم از همسرم جدا شوم چرا كه به او اعتماد نداشته و ميخواهم به تنهايي زندگي كنم.
زن در دادگاه حاضر شد و با بيان اينكه ادعاي شوهرم اشتباه است و من هرگز در خانه بساط نداشتهام، گفت: من از شوهرم جدا نميشوم چرا كه من فقط در خانه ميهماني ميدهم و او فكر ميكند كه من فالگيري ميكنم؛ من حاضر به جدايي نيستم و شوهرم بايد از درخواستش منصرف شود.
وي با اشاره به اينكه شوهرم به دنبال بهانه براي جدايي است، افزود: اطمينان دارم كه شوهرم به فكر ازدواج مجدد است كه اين درخواست را داده و من گذشت نكرده و از او جدا نميشوم.
قاضي اين پرونده زن و مرد را به مصالحه دعوت كرد و براي تصميم درست به هر دوي آنها فرصت داد.
Galexy
و دنیا هم جواب این کارو میده و از آدم یکسری چیزا رو میگیره، کاش ازین چیزا نبینیم
حورا
Holtek
مردی رو میشناختم که سیگاری بود و همسرش بعد از چند سال تازه متوجه شده بود و می خواست طلاق بگیره....
نمايش يا پنهان متن
دو سه خط هم مینوشتم تاپیک می شدادلشاد
shaparak64
قضاوتش سخته. اما فالگیری!!! اوه اوه چه افتضاحه
نمايش يا پنهان متن
حالا بگذریم از این حرفها من یه فالگیر خوب سراغ دارمکی پایه س بریم پیشش؟
آره دیگه
Mahboob
آره جون عمه ت ...
یعنی ۸ سال زنت فال گیر بوده تو نفهمیدی ؟
اگر بوده خوب خیلی خنگی ...ایول به خانومت
و دنیا هم جواب این کارو میده و از آدم یکسری چیزا رو میگیره،
منم با این حرفه شما موافقم
محسن صائب
ژنرال
ما منتظر خاطره ایم...
Holtek
حالا نمیشه ما دیتا بیس سایتو سنگین نکرده شما بدین ، مثبتارو
Kishe Mehr
اخوی داری یک طرفه میریا
دستت مرسی بلو ملو
نخبه