اگر تازگی های تصمیم به ازدواج گرفته اید برای انگیزه بیشتر فواید ازدواج رو بخونید . . . قبل از ازدواج:خوابیدن تا لنگ ظهر بعد از ازدواج:بیدار شدن زودتر از خورشید نتیجه اخلاقی:سحر خیز شدن
قبل از ازدواج:رفتن به سفر بی اجازه بعد از ازدواج:رفتن به حیاط با اجازه نتیجه اخلاقی:معتبر شدن
قبل از ازدواج:خوردن بهترین غذاها بی منت بعد از ازدواج:خوردن غذا های سوخته با منت نتیجه اخلاقی:تقویت معده
قبل از ازدواج:استراحت مطلق بی جر و بحث بعد از ازدواج:كار كردن در شرایط سخت نتیجه اخلاقی:ورزیده شدن
قبل از ازدواج:دید و بازدید از اماكن تفریحی بعد از ازدواج:سر زدن به فامیل خانوم نتیجه اخلاقی:صله رحم
قبل از ازدواج:آموزش گیتار و سنتور و غیره بعد از ازدواج:آموزش بچه داری و شستن ظرف نتیجه اخلاقی:همدردی با مردها
قبل از ازدواج:گرفتن پول تو جیبی از پاپا بعد از ازدواج:دادن كل حقوق به خانوم نتیجه اخلاقی:مستقل شدن
قبل از ازدواج:ایستادن در صف سینما و استخر بعد از ازدواج:ایستادن در صف شیر و گوشت نتیجه اخلاقی:آموزش ایستادگی
قبل از ازدواج:رفتن به سفرهای هفتگی بعد از ازدواج:در حسرت رفتن به پارك سر كوچه نتیجه اخلاقی:امنیت كامل
اول چرا همش مغروری دوم چرا امتیاز نمیدی 4 برا همیناس848 804
خب زودتر میگفتی تا جوابتو بدم. موش بخورتت
نمايش يا پنهان متناولا که خب مدتیه که تاپیک نمیزنی تا مثبت بدم البته اینم میدونم که مثبت دادن منحصر به تاپیک زدن نیست دوما خودتم اون مواقعی که تاپیک میزدی فقط اگه می اومدیم تو تاپیکت نظر می دادیم مثبت می دادی البته مثبت می دادی ولی بیشتر ، مواقعی که سر میزدیم تو هم مثبت می دادی سوم هم من که همیشه با همه گرم می گیرم. البته شاید تو درست بگی و چون من فوق العاده فرد انتقاد پذیری ام رو حرفت فکر میکنم. البته به این بغلی که نوشته مغرور زیاد توجه نکن چهارم نداره پنجم هم اگه اشتباه از طرف من بوده می پذیرمش و همچنین تو باید یاداوری میکردی ( مثل الان ) ششم بیا جلو ماچت کنم هفتم هم همش تقصیر خودته که اون بغل زدی مشغول!! البته کسی اشتباه نخونه. منظور مش + غول یعنی مشهدی غول نیست. منظور یعنی کسی که سرش خیلی شلوغه
نمايش يا پنهان متنبه قول معروف دلها با جملاتی می شکنند که به زبان نمی آیند
سوم هم من که همیشه با همه گرم می گیرم. البته شاید تو درست بگی و چون من فوق العاده فرد انتقاد پذیری ام رو حرفت فکر میکنم. البته به این بغلی که نوشته مغرور زیاد توجه نکن
منظور من همین بغل بود تو خودت یه گلدون گلی البته گلدونش هستی
راستش اولا این سختی ها دوطرفه است، یعنی هم واسه خانوماست هم اقایون. یعنی یکی کیف نمی کنه یکی زجر بکشه. یعنی هر کسی وظیفه ی خودشو انجام میده دوم اینکه درسته که سختی داره ولی خب همه ی سختی ها بد نیست خیلی هاش لذت بخشه. چیزی ممکنه زمانی سختی باشه ولی با خوشی هایی که بعدها با خودش به همراه میاره خیلی هم لذت بخشه. مثلا یکیش درسته که بچه زمانی سختی داره ولی در زمان بزرگیش به قول معروف اگه عصای پیری باشه خیلی هم از خودت تشکر میکنی که زحمات بچه رو کشیدی سوم اینکه این سختی ها بعدها تبدیل به خاطره میشه و با یاداوریش لذت می بری چهارم هم اینکه این موارد همیشه هم ایجاد نمیشه. یعنی همیشه زن غذای سوخته درسته نمیکنه تا به سرطان دچار بشیم!!! فوقش اگرم بشه خدا داده غذای اماده
نمايش يا پنهان متنحالا نظر خودت چیه؟
نقل قول: بهونه
منظور من همین بغل بود تو خودت یه گلدون گلی البته گلدونش هستی 4
گفتم که تقصیر خودته که همیشه مشغولی چندبار خواستم بیام خونتون دیدم مشغولی حالا فکر کردی که مغرورم در ضمن تو هم گلی. گل آفتاب گردونی البته تخمش البته خوشمزه هستیا
Galexy, اره اخوی ادامه ی همون جریانه امروز فرمان اتش بس رو ساناز خانم زیر پا گذاشتن و طبق قانون سی و هشتم نیوتون که میگه جواب های هوی هست ما هم جواب دادیم خدمتشان
اره اخوی ادامه ی همون جریانه امروز فرمان اتش بس رو ساناز خانم زیر پا گذاشتن و طبق قانون سی و هشتم نیوتون که میگه جواب های هوی هست ما هم جواب دادیم خدمتشان
Kishe Mehr
اگر تازگی های تصمیم به ازدواج گرفته اید
برای انگیزه بیشتر فواید ازدواج رو بخونید
.
.
.
قبل از ازدواج:خوابیدن تا لنگ ظهر
بعد از ازدواج:بیدار شدن زودتر از خورشید
نتیجه اخلاقی:سحر خیز شدن
قبل از ازدواج:رفتن به سفر بی اجازه
بعد از ازدواج:رفتن به حیاط با اجازه
نتیجه اخلاقی:معتبر شدن
قبل از ازدواج:خوردن بهترین غذاها بی منت
بعد از ازدواج:خوردن غذا های سوخته با منت
نتیجه اخلاقی:تقویت معده
قبل از ازدواج:استراحت مطلق بی جر و بحث
بعد از ازدواج:كار كردن در شرایط سخت
نتیجه اخلاقی:ورزیده شدن
قبل از ازدواج:دید و بازدید از اماكن تفریحی
بعد از ازدواج:سر زدن به فامیل خانوم
نتیجه اخلاقی:صله رحم
قبل از ازدواج:آموزش گیتار و سنتور و غیره
بعد از ازدواج:آموزش بچه داری و شستن ظرف
نتیجه اخلاقی:همدردی با مردها
قبل از ازدواج:گرفتن پول تو جیبی از پاپا
بعد از ازدواج:دادن كل حقوق به خانوم
نتیجه اخلاقی:مستقل شدن
قبل از ازدواج:ایستادن در صف سینما و استخر
بعد از ازدواج:ایستادن در صف شیر و گوشت
نتیجه اخلاقی:آموزش ایستادگی
قبل از ازدواج:رفتن به سفرهای هفتگی
بعد از ازدواج:در حسرت رفتن به پارك سر كوچه
نتیجه اخلاقی:امنیت كامل
بهونه
نخبه
Kishe Mehr
بچه جون تو چیت شده همه جا خود درگیری داری انگار
بهونه
اول چرا همش مغروری دوم چرا امتیاز نمیدی
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
اولا که خب مدتیه که تاپیک نمیزنی تا مثبت بدم البته اینم میدونم که مثبت دادن منحصر به تاپیک زدن نیستدوما خودتم اون مواقعی که تاپیک میزدی فقط اگه می اومدیم تو تاپیکت نظر می دادیم مثبت می دادی
سوم هم من که همیشه با همه گرم می گیرم. البته شاید تو درست بگی و چون من فوق العاده فرد انتقاد پذیری ام رو حرفت فکر میکنم. البته به این بغلی که نوشته مغرور زیاد توجه نکن
چهارم نداره
پنجم هم اگه اشتباه از طرف من بوده می پذیرمش و همچنین تو باید یاداوری میکردی ( مثل الان )
ششم بیا جلو ماچت کنم
هفتم هم همش تقصیر خودته که اون بغل زدی مشغول!! البته کسی اشتباه نخونه. منظور مش + غول یعنی مشهدی غول نیست. منظور یعنی کسی که سرش خیلی شلوغه
نمايش يا پنهان متن
به قول معروف دلها با جملاتی می شکنند که به زبان نمی آیندبهونه
منظور من همین بغل بود تو خودت یه گلدون گلی البته گلدونش هستی
carlos
بعد از ازدواج:
نتیجه اخلاقی:
Kishe Mehr
دوم اینکه درسته که سختی داره ولی خب همه ی سختی ها بد نیست خیلی هاش لذت بخشه. چیزی ممکنه زمانی سختی باشه ولی با خوشی هایی که بعدها با خودش به همراه میاره خیلی هم لذت بخشه. مثلا یکیش درسته که بچه زمانی سختی داره ولی در زمان بزرگیش به قول معروف اگه عصای پیری باشه خیلی هم از خودت تشکر میکنی که زحمات بچه رو کشیدی
سوم اینکه این سختی ها بعدها تبدیل به خاطره میشه و با یاداوریش لذت می بری
چهارم هم اینکه این موارد همیشه هم ایجاد نمیشه. یعنی همیشه زن غذای سوخته درسته نمیکنه تا به سرطان دچار بشیم!!! فوقش اگرم بشه خدا داده غذای اماده
نمايش يا پنهان متن
حالا نظر خودت چیه؟گفتم که تقصیر خودته که همیشه مشغولی
در ضمن تو هم گلی. گل آفتاب گردونی البته تخمش
gilas
تازه خیلی دلتون بخواد یه زن مثل ما گیرتون بیاد
تازه ترشم جریام گربه و گوشت بو اینا رو که میدونی
ipek-n
خوبه خودتونم میدونید ماها چقدر مفیدیم
دلشاد
sib
Kishe Mehr
روت نشد بگی نمی دونستم
چندان تحفه ای هم نیستن خیلی ها
من برم ببینم تو اون تاپیک ساناز خانم چی نوشتید شماها
Galexy
Kishe Mehr
اره اخوی ادامه ی همون جریانه
امروز فرمان اتش بس رو ساناز خانم زیر پا گذاشتن و طبق قانون سی و هشتم نیوتون که میگه جواب های هوی هست ما هم جواب دادیم خدمتشان
Galexy
امروز فرمان اتش بس رو ساناز خانم زیر پا گذاشتن و طبق قانون سی و هشتم نیوتون که میگه جواب های هوی هست ما هم جواب دادیم خدمتشان
shaparak64
وحید خیلی باحال میزنتت
Kishe Mehr
ولی جون خودت با اینکه شلاق های تو بیشتر درد میکنه با شلاق های تو عوضش نمیکنم
بعدشم بار اخرت باشه با حرفت وحید رو تحریک میکنیا
shaparak64
میدونم
دقیقا نیتم همین بود که وحید بدونه با این زدنش یکیو خوشحال میکنه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→