₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » با زبون خوش بُزت رو بوتوش!!!!!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » با زبون خوش بُزت رو بوتوش!!!!!

بدون عکس

با زبون خوش بُزت رو بوتوش!!!!!

492 بازدید، 18 پست، نویسنده: نی نی

• نی نی

روزگاری مرید ومرشدی خردمند در سفر بودند. در یکی از سفر هایشان در بیابانی گم شدند وتا آمدند راهی پیدا کنند شب فرا رسید. نا گهان از دور نوری دیدند وبا شتاب سمت آن رفتند. دیدند زنی در چادر محقری با چند فرزند خود زندگی می کند.آن ها آن شب را مهمان او شدند. واو نیز از شیر تنها بزی که داشت به آن ها داد تا گرسنگی راه بدر کنند.

روز بعد مرید و مرشد از زن تشکر کردند و به راه خود ادامه دادند. در مسیر، مرید همواره در فکرآن زن بود و این که چگونه فقط با یک بز زندگی می گذرانند و ای کاش قادر بودند به آن زن کمک می کردند،تا این که به مرشد خود قضیه را گفت.مرشد فرزانه پس از اندکی تامل پاسخ داد:”اگر واقعا می خواهی به آن ها کمک کنی برگرد و بزشان را بکش!”.
    مرید ابتدا بسیار متعجب شد ولی از آن جا که به مرشد خود ایمان داشت چیزی نگفت وبرگشت و شبانه بز را در تاریکی کشت واز آن جا دور شد….

سال های سال گذشت و مرید همواره در این فکر بود که بر سر آن زن و بجه هایش چه آمد.
    روزی از روزها مرید ومرشد قصه ما وارد شهری زیبا شدند که از نظر تجاری نگین آن منطقه بود.سراغ تاجر بزرگ شهر را گرفتند و مردم آن ها را به قصری در داخل شهر راهنمایی کردند.صاحب قصر زنی بود با لباس های بسیار مجلل و خدم و حشم فراوان که طبق عادتش به گرمی از مسافرین استقبال و پذیرایی کرد، و دستور داد به آن ها لباس جدید داده و اسباب راحتی و استراحت فراهم کنند. پس از استرا حت آن ها نزد زن رفتند تا از رازهای موفقیت وی جویا شوند. زن نیز چون آن ها را مرید و مرشدی فرزانه یافت، پذیرفت و شرح حال خود این گونه بیان نمود:

سال های بسیار پیش من شوهرم را از دست دادم و با چند فرزندم و تنها بزی که داشتیم زندگی سپری می کردیم. یک روز صبح دیدیم که بزمان مرده و دیگر هیچ نداریم. ابتدا بسیار اندوهگین شدیم ولی پس از مدتی مجبور شدیم برای گذران زندگی با فرزندانم هر کدام به کاری روی آوریم.ابتدا بسیار سخت بود ولی کم کم هر کدام از فرزندانم موفقیت هایی در کارشان کسب کردند.فرزند بزرگ ترم زمین زراعی مستعدی در آن نزدیکی یافت. فرزند دیگرم معدنی از فلزات گرانبها پیدا کرد ودیگری با قبایل اطراف شروع به داد و ستد نمود. پس از مدتی با آن ثروت شهری را بنا نهادیم و حال در کنار هم زندگی می کنیم.
    مرید که پی به راز مسئله برده بود از خوشحالی اشک در چشمانش حلقه زده بود….

نتیجه:
    هر یک از ما بزی داریم که اکتفا به آن مانع رشدمان است،و باید برای رسیدن به موفقیت و موقعیت بهتر آن را فدا کنیم. (با شماست دوست عزیز اره خود تو!!!!!! 4 )

• shaparak64

سلام داداشی 227
    داداشی من خیلی گشتم 1142
    اینالو پیدا کلدم

1104 338 353 394 357 426
    کدومشونو بوتوشیم؟ 453
    نمايش يا پنهان متنجالب بود ولی نمیشه تعمیم داد. چون برمیگرده به قضایایی که دستهای بالاسریمون توش دخیل هست 1

• Galexy

25 قابل تعمق بید

• sanam

• دلشاد

مرسی نی نی جان

• Kishe Mehr

من گوسفند ندارم ولی اونهایی که گوسفند دارند رو دوست دارم 74
    نه ببخشید اینو اشتباه اومدم.
    من گوسفند ندارم ولی یک دونه مرغ دارم یکی بیاد اینو بکشه من پولدار بشم. البته شبونه بیاد اگه روز اومد خونش پای خودشه 74

ملسی نی نی جونی دستت ملسی قشنگ بود 110

شاپری نخونه این رو 50راستی اگه بز نداشتیم میشه پروانه ای شاپری ای چیزی رو بکشیم؟ 4

• ژنرال

مرسی محمد جان خیلی قشنگ و قابل تامل بود 39

• sib

مرسی عزیز خاله 46

• نی نی

نقل قول: shaparak64
    سلام داداشی

سلام آجی 6
    نقل قول: shaparak64
    کدومشونو بوتوشیم؟

همشونو بوتوش 4
    نقل قول: Galexy
    25 قابل تعمق بید

خواهش میکنم 100
    نقل قول: sanam
    نی نی

1153 1153 1153
    نقل قول: دلشاد
    مرسی نی نی جان

خواهش میکنم 46
    نقل قول: Kishe Mehr
    ملسی نی نی جونی دستت ملسی قشنگ بود 110

خواهش میتونم 5
    نقل قول: میرزا
    مرسی محمد جان خیلی قشنگ و قابل تامل بود

خواهش میکنم محسن جون 1
    نقل قول: sib
    مرسی عزیز خاله

قربون خاله گل گلیم 1153 1153 1153 1153 1153

• نخبه

منو گیلاسی هم نفری یه گوسفند داریم جلال بهمون کادو داده .. یعنی اگر اونو بکشیم پولدار میشیم 7

تازه اسمشونم جینگیل و فینگیله 4

• ماهی

نی نی,
    خیلی قشنگ بود نی نی جان 46

• shaparak64

نقل قول: Kishe Mehr
    راستی اگه بز نداشتیم میشه پروانه ای شاپری ای چیزی رو بکشیم؟ 4

آره میشه 315 اما اگه زنده موندی بکش 4
    نقل قول: نی نی
    همشونو بوتوش 4

11

• ساحل ناقلا

سلام نی نی توشولو دست تو مماغت میکنی 10
    خدا مرگم داره بو میاد 991
    نمايش يا پنهان متن848 848 848 تو اون تاپیک زدی تو گشوم به مامانم نگفتم 804

• Holtek

هر یک از ما بزی داریم که اکتفا به آن مانع رشدمان است،و باید برای رسیدن به موفقیت و موقعیت بهتر آن را فدا کنیم.

110

با شماست دوست عزیز اره خود تو!!!!!!

اگه با منی چرا اونطرفو نگا میکنی نگنه چشات ...... 4

• baron jon

39 قابل تامل بود
    مرسي 46

• Life Dream

درست نقطه مقابل قناعت بود! من خودم زياد از اين كلمه قناعت خوشم نمياد، هميشه مانع پيشرفت ميشه و باعث ميشه در جا بزنيم!! اگه ميخوايي بالا باشي به بالاتر از بالا فكر كن تا حد اقل بالا رو به چنگ بياري!!
    مرسي ني ني نازي من رفتم اين بز ايكبيري رو بتوشم 351

• SaMaN TaJ

هر یک از ما بزی داریم

من که ندارم.... 66

• gilas

نقل قول: نخبه
    منو گیلاسی هم نفری یه گوسفند داریم جلال بهمون کادو داده .. یعنی اگر اونو بکشیم پولدار میشیم 7

تازه اسمشونم جینگیل و فینگیله

جیمگیل و فینگیل گناهین بتوشیمشون تازه می خوایم بلیم براشون زن بگیلیم 79

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: