خوب شد نگفتی که قرررررررربونم میری 9 به هر حال میدونی که من چقدر باحیام 9 فکر کن اگر به من میگفتی قرررررررررربونت برم چقدر ناجور میشد جلو همه خیلی خجالت میکشیدیم 9
درد دیوونه دیشب تا حالا مردم از بس چرت و پرت نوشتم و چرت و پرت خوندم
بازم معلوم شد که تاپیک رو نخوندی و از روی عنوان نظرت رو نوشتی چون توی تاپیک نوشته شده که مردا قبل از عروسی مسئولیت خاصی ندارن و واسه همین سرشون خلوت تره و به خیلی کارا میپردازن ولی بعد از عروسی چون وارد زندگی میشن و دارای مسئولیت میشن نا خود اگاه کارهایی که قبلا انجام میدادن رو انجام نمیدن و خانمها هم در این مورد باید صبور باشن و تا حدودی حق بدن به اقایون... و اینکه قبل از ازدواج هر دو طرف معیارهای انتخابشون رو دقیقا مشخص کنن و بدونن چی میخان که بعد از ازدواج به مشکل بر نخورن و در مواقعی طرف مقابل رو درک کنن
یه بار هم که حرفه حق زده میشه حالا بگید وای چه قدر صلیصه ... حالا من براتون از سلیسی درش میارم ... با اجازه شیرین... درسته دیگه... قبل از ازدواج نگاه ۲ نفر پایینه بعد که ازدواج کردند بالا رو نگاه میکنند تازه میفهمند HOT بودن نگاه پائین در نگاه بالا موجود نیست
نخبه
من خوشم میاد
چه جور شناختی؟
shaparak64
فکر کن اگر به من میگفتی قرررررررررربونت برم چقدر ناجور میشد جلو همه خیلی خجالت میکشیدیم 9
درد
Holtek
99 درصد این تغییرات باعث و بانیش طرف مقابله
محسن صائب
ولی
Kishe Mehr
همون شناختی که چندین بار توی عنوان اومده دیگه
نمايش يا پنهان متن
شناخت همه جانبهنمايش يا پنهان متن
اگه بدم می اومد اول تا اخرشو نمی خوندماولیشو درست گفتی ولی دومیشو نه
نخبه
بازم معلوم شد که تاپیک رو نخوندی و از روی عنوان نظرت رو نوشتی
دکی جون این بود خلاصه تاپیک حالا نظر بده
فرشيد717
نخبه
احیانا تاپیک تو قسمته طنزه من خبر ندارم؟ به چی میخندی
SaMaN TaJ
راستی چرا اینطوریه.......تو خیلی از سایتا میگن اینو
یعنی منم اینجوری میشم؟؟؟؟
نمايش يا پنهان متن
نه بابا........منو کم آوردن؟؟؟؟Mahboob
حالا من براتون از سلیسی درش میارم ...
با اجازه شیرین...
درسته دیگه... قبل از ازدواج نگاه ۲ نفر پایینه بعد که ازدواج کردند بالا رو نگاه میکنند تازه میفهمند HOT بودن نگاه پائین در نگاه بالا موجود نیست
نمايش يا پنهان متن
سلیسی آوردتونgilas
اما نظرم نمیاد
SaMaN TaJ
خانوم معلم ببین......
موضوع اصلی رو ول کرده رفته قلت املایی پیدا کرده
gilas
دیدی که گفتم نظرم نمیاد
بعضی حرفا هر کاری کنی نمیتونی باهاش مسخره بازی دربیاری البته برای بعضیا
ترجیح دادم بهش بفکرم بعدا که خواستم علوسی بشم تجربه ناک دار باشم
نخبه
اره خودم دیدم از قصد درست نکردم ببینم کسی میگه غلط داره؟ که معلوم میشه خونده یا نه
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→