₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » حواس پنجگانه و نوزاد تازه‌ متولد‌ شده
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » دانستنیها » حواس پنجگانه و نوزاد تازه‌ متولد‌ شده
1 2

بدون عکس

حواس پنجگانه و نوزاد تازه‌ متولد‌ شده

857 بازدید، 28 پست، نویسنده: حورا

• حورا

تصویر در دسترس نیست

بینایی
    نوزاد شما می‌تواند تا فاصله 20 تا 35 سانتیمتری را به بهترین شکل ببیند و وقتی از بغل مادر یا پدر به بالا نگاه می‌کند خوب تمرکز کند.
    نوزاد تازه متولد شده شما چیزهای دورتر را هم می‌بیند اما تمرکز بر روی آنها برایش سخت است. بااینحال نوری که از دور از پنجره به داخل می‌تابد، می‌تواند توجه چشم او را جلب کند.
    بعد از صورت انسان‌ها، روشنایی و حرکات چیزهایی هستند که نوزادان تازه متولد شده علاقه زیادی به نگاه کردن به آنها دارند.
    نوزادان تازه متولد شده رنگ‌های متضاد را خیلی بهتر از رنگ‌های شبیه به هم تشخیص می‌دهند
    با اینکه دید نوزاد شما کار می‌کند اما هنوز نیاز به کمی تنظیم بیشتر دارد مخصوصاً برای تمرکز بر روی مسافت‌‌های دور.
    حتی ممکن است گاهی چشم‌های نوزادتان به اصطلاح چپ شود. این مسئله کاملاً طبیعی است و عضلات چشم نوزادتان با گذشت زمان و بعد از چند ماه قوی‌تر شده و بالغ می‌شود.

شنوایی
    اکثر نوزادان تازه متولد شده قبل از مرخص شدن از بیمارستان تحت معاینه شنوایی قرار می‌گیرند. اگر این معاینه برای نوزاد شما انجام نگرفت یا نوزادتان در خانه به دنیا آمد، حتماً طی ماه اول تولد او را برای آزمایش شنوایی نزد پزشک اطفال ببرید. مشکل اکثر نوزادانی که با مشکلات شنوایی به دنیا می‌آیند با معاینه شنوایی در بدو تولد تشخیص داده می‌شود.
    در برخی موارد، فقدان شنوایی به دلیل مسائلی مثل عفونت، آسیب و تخریب سطوح شنیداری ایجاد می‌شود .

به واکنش نوزادتان به صداهای مختلف توجه کنید. صدای انسان‌ها، مخصوصاً صدای پدر و مادر، بهترین موسیقی ممکن برای نوزاد است.
    نوزادتان می‌داند که از همین جاست که غذا، گرما و آرامش به او می‌رسد. اگر نوزاد در گهواره شروع به گریه می‌کند،
    ببینید که چطور صدای نزدیک شدن شما به او ساکتش می‌کند. ببینید که چطور وقتی با صدای مهربان و ملایم با او حرف می‌زنید، به حرف‌هایتان گوش می‌دهد.

بویایی و چشایی
    تصور می ‌شود که نوزادان تازه متولد شده قادر به بو کردن هستند زیرا می‌دانیم که می‌توانند بچشند و این دو حواس بسیار به هم مرتبط و نزدیک هستند.
    تحقیقات نشان می‌دهد که نوزادان تازه متولد شده مزه‌های شیرین را در بدو تولد ترجیح می‌دهند و شیشه شیری که پر از آب شیرین است را با ولع می‌خورند درحالیکه از خوردن یک چیز تلخ را ترش خودداری می‌کنند.
    در شش ماه اول تولد، نوزادان غذای مورد نیاز خود را از شیر مادر یا شیرخشک مصرف می‌کنند و بعد شروع به خوردن غذاهای جامد مخصوص کودکان می‌کنند
    . ازآنجا که نوزدان طعم‌های شیرین را دوست دارند، بهتر است که با سبزیجات شیرینی مثل هویج شروع کنید.
    با بزرگ‌تر شدن نوزاد، طعم‌های دیگر را هم برای او امتحان کنید تا نوزادتان به همه طعم‌ها و مزه‌ها علاقه‌مند شود.

لامسه
    حس لامسه برای نوزادان تازه متولد شده اهمیت زیادی دارد. از طریقه لاسمه نوزادان چیزهای زیادی درمورد محیط پیرامونشان یاد می‌گیرند. در ابتدا نوزاد فقط به دنبال آرامش و راحتی است.
    نوزادان برای تجربه تماس‌های نرم چشم امید به والدینشان دارند: پتوهای نرم، آغوش گرم و آرامش‌ بخش و نوازش‌های عاشقانه.
    تقریباً با هر تماسی نوزاد چیز تازه‌ای درمورد زندگی یاد می‌گیرد. پس سعی کنید تا می‌توانید او را نرم و محبت‌آمیز ببوسید تا نوزادتان بفهمد دنیا محل آرامش‌ بخشی است.

اگر درمورد توانایی دیدن یا شنیدن نوزادتان نگرانی دارید، بلافاصله مسئله را با پزشک او درمیان بگذارید. هرچه زودتر یک مشکل احتمالی تشخیص داده شود، درمان آن آسان‌تر خواهد بود.

تصویر در دسترس نیست

• دلشاد

مرسی حورا جان جالب بود

• Galexy

1153 آخی چه بامزه

• sib

• نخبه

ممنون مطلب مفیدی بود 39 چقده نی نی دوست دالم 8

• حورا

مرسی دوستان 46

نمايش يا پنهان متنشیرین جون شما یاد بگیر بعد به ما یاد بده عروس خانمی 831

• نخبه

نقل قول: bibigoli_1
    شیرین جون شما یاد بگیر بعد به ما یاد بده عروس خانمی

هههه منو انداختین جلو همه چیو امتحان کنم بعد به شما بگم.. یاد مستشار افتادم 83

در مورد این چیزا هم مطالبی رو توی نت خوندم خیلی باحاله فقط حیف چند تا کلمه بد توش داره نمیشه حذف کرد و گذاشت

تازشم به شرطی یاد میدم از تجربیات خودم که شماها هم زودتر علوس بشید 86

• حورا

56 یه جور فداکاریه شیرینم

• نخبه

یه جور فداکاریه شیرینم

نخبه فداکار 75

• محسن صائب

من قصد کردم 6 تا بچه داشتم باشم 3تا دختر 3تا پسر 4
    هر چند الان دیگه کلی تجربه بچه داری دارم ولی باز هم هی چر بیشتر بدونم بهتره 83

• Holtek

حواس پنجگانه و نوزاد تازه‌ متولد‌ شده

مرسی حورا 46
    همشو از حفظم ، اشکالی داشتین در خدمتم 1

• shaparak64

مرسی11
    نقل قول: Dr.GSM
    همشو از حفظم ، اشکالی داشتین در خدمتم 1

این نوزاد دخمله یا پسر؟ ----> 408
    4

• هاچو هاچو

همشو از حفظم ، اشکالی داشتین در خدمتم

من یه سوال دارم،حس ششمش اوضاعش چطوره 99

• نخبه

نقل قول: محسن صائب
    من قصد کردم 6 تا بچه داشتم باشم

وای نه همین دو تا بسه.. بعد که بزرگ شدن بهتون میگن چرا اینهمه بچه اوردین بیکار بودین مگه

• Holtek

نقل قول: shaparak64
    این نوزاد دخمله یا پسر؟ ----> 408

خب معلومه که پسره ، چون رُژ خوردنو دوست داره 4
    نقل قول: هاچو هاچو
    من یه سوال دارم،حس ششمش اوضاعش چطوره

نوزاد که تا 6 ماهگی حس ششمش هنوز در نیاومده 4

• shaparak64

خب معلومه که پسره ، چون رُژ خوردنو دوست داره 4

جااااااااااان 451 این رژ نمیخوره که داره پستونک میخوره بابا 83
    نوزاد که تا 6 ماهگی حس ششمش هنوز در نیاومده 4

مگه دراومدنیه؟ 23

• نخبه

مگه دراومدنیه؟

فکر کرده اینم مثل همون جریان رو میز گذاشتنه 23

• shaparak64

نقل قول: نخبه
    فکر کرده اینم مثل همون جریان رو میز گذاشتنه 23

اصلا انگار حس ششم رو با اون مورد رو میز گذاشتنی اشتباه گرفته 23

• ساحل ناقلا

مرسی بیبی گلی جونم 6

• Holtek

مگه دراومدنیه؟

286
    نقل قول: نخبه
    فکر کرده اینم مثل همون جریان رو میز گذاشتنه

اصلا انگار حس ششم رو با اون مورد رو میز گذاشتنی اشتباه گرفته

شما دوتا باهم دست به یکی کردین که منو به کشتن بدین ، فردا صبح خدا به دادم برسه 17

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: