مردا و پسرا کلا فکر میکنن بیل به کمرشون خورده و نباید تو خونه کاری بکنن
والا من که از وقتی یادم میاد کم توی خونه کار نکردم حالا به نسبت سن و سالم. البته زحمت اصلی به دوش مادرم بوده نمیشه انکار کرد ها. الانم که حدود دوماهه مادرم کمرشو جراحی کرده و عملا استراحت مطلقه، من و برادرم و پدرم هروقت خونه باشیم یه گوشه کارو میگیریم. توی خونه مردا هرچقدرم که کمک بکنن زحمت اصلی به دوش زنه و بعضی کارا اصلا از عهده ی مرد ساخته نیس خداییش.
والا من که از وقتی یادم میاد کم توی خونه کار نکردم حالا به نسبت سن و سالم. البته زحمت اصلی به دوش مادرم بوده نمیشه انکار کرد ها. الانم که حدود دوماهه مادرم کمرشو جراحی کرده و عملا استراحت مطلقه، من و برادرم و پدرم هروقت خونه باشیم یه گوشه کارو میگیریم. توی خونه مردا هرچقدرم که کمک بکنن زحمت اصلی به دوش زنه و بعضی کارا اصلا از عهده ی مرد ساخته نیس خداییش.
قبول دارم گلم. تو که خیلی آقایی همیشه به مامانت کمک میکنی ، بخصوص الان البته خوب این شوخیامون واسه اکثره پسرا و مرداس. چون مثل تو کمه
ماهی
rose12,
همونی که گیلاس گفت
محسن صائب
اینو خوب گفتی
خوب ادرس کلاس رو بده
ژنرال
shaparak64
وای خیلی باحاله
مردا و پسرا کلا فکر میکنن بیل به کمرشون خورده و نباید تو خونه کاری بکنن
ژنرال
والا من که از وقتی یادم میاد کم توی خونه کار نکردم حالا به نسبت سن و سالم.
البته زحمت اصلی به دوش مادرم بوده نمیشه انکار کرد ها.
الانم که حدود دوماهه مادرم کمرشو جراحی کرده و عملا استراحت مطلقه، من و برادرم و پدرم هروقت خونه باشیم یه گوشه کارو میگیریم.
توی خونه مردا هرچقدرم که کمک بکنن زحمت اصلی به دوش زنه و بعضی کارا اصلا از عهده ی مرد ساخته نیس خداییش.
sib
rose12
سپاس
مگه نمیبینید همینطوری اسمم توی لیست مقتولینه؟
ایناها
آی گفتی آ
از صمیم قلب آرزو می کنم مادرتون هرچه زودتر بهبود کامل پیدا کنند.
کاملا درسته!!
shaparak64
البته زحمت اصلی به دوش مادرم بوده نمیشه انکار کرد ها.
الانم که حدود دوماهه مادرم کمرشو جراحی کرده و عملا استراحت مطلقه، من و برادرم و پدرم هروقت خونه باشیم یه گوشه کارو میگیریم.
توی خونه مردا هرچقدرم که کمک بکنن زحمت اصلی به دوش زنه و بعضی کارا اصلا از عهده ی مرد ساخته نیس خداییش.
قبول دارم گلم. تو که خیلی آقایی
همیشه به مامانت کمک میکنی ، بخصوص الان
البته خوب این شوخیامون واسه اکثره پسرا و مرداس. چون مثل تو کمه
gilas
401
ایناها
نقل قول: SaMaN TaJ
شانس آوردی طنز بود والا با کلاشینکف میومدم توی تاپیک........ 4 4
هههههههه این که کلانتر خودمونه
نترس کلانتر با من
ژنرال
همیشه به مامانت کمک میکنی ، بخصوص الان