₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » شکنجه دختر 8 ساله تا حد مرگ توسط نا پدری
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هجده » شکنجه دختر 8 ساله تا حد مرگ توسط نا پدری
1 2

بدون عکس

شکنجه دختر 8 ساله تا حد مرگ توسط نا پدری

768 بازدید، 24 پست، نویسنده: sanam

• sanam

دختر 8 ساله ای به فجیع ترین وضع توسط ناپدری مورد آزار و اذیت جسمی قرار گرفته و هم اکنون در بیمارستان بستری است.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

دکتر کامران آقاخانی متخصص پزشکی قانونی بیمارستان حضرت رسول (ص) با اعلام این خبر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: این دختر 8 ساله شب گذشته توسط اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی به بیمارستان سوانح و سوختگی مطهری منتقل می شود.

وی با عنوان این مطلب که مسئول فنی بیمارستان مطهری نیز هستد، افزود: متاسفانه به علت شکستگیهای متعدد از ناحیه دست و سر، ناگزیر شدیم این دختر را به بیمارستان حضرت رسول (ص) اعزام کنیم.

آقاخانی در تشریح وضعیت این دختر 8 ساله گفت: موارد کودک آزاری زیادی را شاهد هستیم اما وضعیت این دختر قابل مقایسه با سایر کودک آزاریها نیست. شدت آزار و شکنجه او به قدری دردناک است که قابل شرح نیست.

این متخصص پزشکی قانونی با اشاره به شکستگی دو ساعد و سر این کودک، افزود: آثار شلاق و سوزاندن سیگار در نقاط مختلف بدن این دختر 8 ساله به وضوح دیده می شود به طوری که جای سالمی در بدن او مشاهده نمی شود.

وی افزود: این دختر به ما گفته است که با مادر معتاد و ناپدری اش زندگی می کند و 4 روز است به او غذا نداده اند.

آقاخانی با تاکید بر انعکاس چنین فجایع دردناک و آزار دهنده ای گفت: از رسانه ها می خواهم که در مقابل این قبیل کودک آزاریها از خود واکنش نشان دهند و مسئولان مربوطه نیز با افراد خاطی به شدت برخورد کنند.

وی با اشاره به شکستگی سر و دو ساعد این دختر 8 ساله، از انجام تصویربرداری و معاینات دقیق برای درمان شکستگیها و سوختگیها خبر داد و افزود: وضعیت به قدری فجیع است که باور آن برای هیچ کس وجود ندارد و نمی توان گفت که فردی که او را آزار داده است، خلق و خوی انسانی دارد.

این دختر ساکن یکی از محلات جنوب تهران است که توسط اورژانس اجتماعی بهزیستی به بیمارستان منتقل شده است.

• محسن صائب

من کمتر از ادبیات زشت استفاده میکنم
    ولی اینبار باید بگم
    خداوند لعنت کند این مرد و این نا پدر و که ابروزی هر چه انسان هست رو برده
    خدواند انشاا... در همین دنیا سزای این اعمالش رو بدهد
    2

• gilas

فحش خیلی خیلی بد 14 101

• soheyla

sanam,

سلام و سپاس . 46

خیلی حیفه که به این افراد بگیم حیوون . حیوانات در مقابل اینجور آدمها شرافت دارن به خدا .
    واقعاً متأسفم و نمیدونم چی بگم . حسابی اعصابم و تحریک کرد . طفلک ، فقط خدا خواسته که زنده بمونه . اگه من به جاش بودم حتماً می مردم . نمیدونم چی بگم که کمی آرومم کنه ...
    خواهرزاده ای دارم که خیلی دوسش دارم و خیلی زیباست . گاهی اوقات لپش و یه گاز کوچولو میگیرم و هر بار میرن خونشون تا صبح احساس عذاب میکنم که چرا گازش گرفتم .
    چطور تونستن با یه بچه این کارو بکنن ؟؟؟
    این اتفاقات فقط تو جهان سوم میفته و بدون جزا میمونه . اگه مثل این اتفاقات تو اروپا یا آمریکا می افتاد کاری میکردن که این ناپدری و مادر از زنده بودنشون پشیمون بشن .
    لعنت به ذات کثیفشون .

• Galexy

نقل قول: محسن صائب
    شکنجه دختر 8 ساله تا حد مرگ توسط نا پدری

کجا فحش دادین؟؟ 66

sanam,
    79 دلم کباب شد
    به پدره دارم حرفای سنگین مردونه میزنم خانوما گوششون رو بگیرن یه لحظه 28
    ...... 62 و ...... 87 ....... 242

• دلشاد

مرتیکه بیشعور عوضی وحشی خدالعنتت کنه 14 101

• محسن صائب

نقل قول: Galexy
    کجا فحش دادین؟؟

83 83
    یادم یکبار توی خیابون تصادف کردم با اینکه اخرض معلوم شد طرف مقصر هست ولی موقع تصادف از ماشین خارج که شد شروع کرد به فحاشی
    اونهم درجه یک 83
    من از طرفی ناراحت شده بودم و از طرفی هر چی فکر کردم چی بگم یخورده دلم خنک بشه
    بهش گفتم نزار دهنم باز بشه
    طرف گفت اگه باز بشه چی میگی
    گفتم مرتیکه خواهش میکنم ادب رو رعایت کن
    یک پیر مردی بغلم بود
    یواشکی گفت
    خودت رو کشتی با این همه فحشی که دادی 83

• shaparak64

اشکم در اومد 79 بمیرم چقدر درد کشیده
    اون زن و مرد لعنتی رو باید دار بزنن 14 بی شرفای نامرد

نقل قول: محسن صائب
    خداوند لعنت کند این مرد و این نا پدر و که ابروزی هر چه انسان هست رو برده

451 آقا محسن از شما بعیده 452 خودتو کنترل کن بابا!! این حرفهای زشت چیه میزنی؟ 314
    4

• Life Dream

sanam,
    مرسي صنم جان، از ديدن عكسا همه بدنم مور مور شد، خيلي دردناك بود، به خصوص عكس ساعد دستش كه هر دو استخوانش كاملاً شكسته!
    اصولاً به شوهر زني كه بچه اي به دنيا اورده و از بچش مراقبت ميكنه ميگن پدر، به كسي كه جاي پدر رو به هر علتي ميگيره و باز هم نقش مراقبت از بچه رو بر عهده ميگيره ميگن ناپدري
    ولي اگه پدر يا ناپدري از پذيرفتن اين وظيفه شانه خالي كنن، ديگه نه پدر هستند و نا ناپدري! پس واقعاً چه اسمي رو ميشه روي اين مرتيكه گذاشت؟ فكر كنم رواني يا قاتل بچه ها يا عقده اي مناسب باشه! چقدر دوس داشتم خودم الان اونجا بودم و هزار بار بدتر از اين بلاهايي كه سر اين طفل معصوم آورده سرش ميوردم، با آبجي سهيلا موافقم: حیوانات در مقابل اینجور آدمها شرافت دارن به خدا. حداقل اونا به اسم حيوانيت هم اين كارو نميكنن چه برسه به انسانيت!!

• carlos

چجوری به بیمارستان منتقل شده ؟
    کی آوردتش ؟ 7

مطمئنن حالت عادی نداشته ناپدری. شایدم عوارض مصرف شیشه باشه 66
    کارشاناسان نظر بدن 65

• ماهی

sanam,
    وااااااای صنم......
    جیگرم ریش ریش شد 79
    خدا لعنت کنه مادر بیششعور کثافتشو....الهی بمیره.....جز جیگر بزنه 817
    مامانش کدوم گوری بوده 79

• ژنرال

2
    خدا همه رو به راه راست هدایت کنه... 21

• Mahboob

دوستان ببخشید اون قدر عصبانیم نمی تونم جلو دهنم رو بگیرم ... 14

{ فحش ناموسی به ناپدری فلان فلان شدش 14 }
    {فحش خوار مادر به مادر بی کفایتش 14 }

خدایا خودت جوابشون رو بده ... خدا شاهده گریه ام گرفته ... ای خدا بچه 8 ساله رو به چه روزی انداختن ... وای دارم دیوونه میشم ... خداااااااااااااااااااااااااااااااا ... الهی تیکه تیکه بشه اون که تو رو به این روز انداخته ... بمیرم الهی آخه بچه 8 ساله معصوم رو چه جوری تونستی به این روز بندازی .... 101

اون دکترش باید ادم باشه جد و آباد این ناپدری رو بیاره جلو چشمش .... 101

• shaparak64

دوباره اومدم بگم که من اگه اونجا بودم
    اگر اون زن و مرده هم همراه این طفل معصوم بودن ، به خداوندی خدا تا میتونستم میزدمشون
    زن = ماد معتاد
    مرد = ناپدری حرو... زاده ش

• niutish

واقعا حیف کلمه پدر و مادر برای اینجور ادما 94 94

• rose12

حتی طاقت نیاوردم عکسها رو تا آخر ببینم.مطلب رو هم نخوندم.نا گفته پیداست...
    نمیدونم مجازات این جور وحوشی چیه؟تیربارون کردن کمه براشون.فحش هم جایزه است براشون!
    101 44

• Yalda Anwari

یه آدم تا چقدر میتونه پست و بی احساس بشه ..
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: