این بازیگر سینما شاید بیشتر فقط از یک نوع عطر خاص استفاده می کند ...
زهره فکور صبور بازیگر موفق سینما و تلویزیون ایران از جمله بازیگرانی می باشد که علاقه بسیار زیادی برای خرید عطر دارد. این بازیگر سینما شاید بیشتر فقط از یک نوع عطر خاص استفاده می کند ولی در منزل چندین نوع عطر دارد و شاید یک کلکسیون جالب از انواع عطر ها را داشته باشد
▧ تصویر در دسترس نیست
▧ تصویر در دسترس نیست
زهره فکور صبور در این رابطه می گوید:من همیشه وقتی سرکار فیلمبرداری می روم از یک نوع عطر استفاده می کنم و وقتی کسی بوی آن را احساس کند متوجه می شود که من آمده ام.این عطر قیمت زیادی ندارد و فقط 40 هزار تومان می باشد ولی من خیلی از بوی آن خوشم می آید و بیشتر از آن استفاده می کنم,در منزل چند نوع دیگر از عطر های مختلف با مارک های مختلف را دارم ولی در مواقع غیر ضروری از آن ها استفاده می کنم.
Yalda Anwari
زهره فکور صبور بازیگر موفق سینما و تلویزیون ایران از جمله بازیگرانی می باشد که علاقه بسیار زیادی برای خرید عطر دارد.
این بازیگر سینما شاید بیشتر فقط از یک نوع عطر خاص استفاده می کند ولی در منزل چندین نوع عطر دارد و شاید یک کلکسیون جالب از انواع عطر ها را داشته باشد
زهره فکور صبور در این رابطه می گوید:من همیشه وقتی سرکار فیلمبرداری می روم از یک نوع عطر استفاده می کنم و وقتی کسی بوی آن را احساس کند متوجه می شود که من آمده ام.این عطر قیمت زیادی ندارد و فقط 40 هزار تومان می باشد ولی من خیلی از بوی آن خوشم می آید و بیشتر از آن استفاده می کنم,در منزل چند نوع دیگر از عطر های مختلف با مارک های مختلف را دارم ولی در مواقع غیر ضروری از آن ها استفاده می کنم.
gilas
Galexy
جان!!!!!
یعنی وقتی میخواد بره تو حیاط ازونا استفاده میکنه؟؟
ژنرال
دلشاد
carlos
sib
Mahboob
( با تلفظ غلیظ شیرازی خوانده شود تا مفهوم متلک کاملا بیان شود. با تشکر
فرشيد717
a-s-l-a-i-b-a
بهونه
shaparak64
کاش اسم عطرشو میگفت
Holtek