₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » جسد یک موجود فضایی در سیبری+تصاویر
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » جسد یک موجود فضایی در سیبری+تصاویر
1 2

بدون عکس

جسد یک موجود فضایی در سیبری+تصاویر

431 بازدید، 21 پست، نویسنده: mojde

• mojde

فیلمی که به تازگی از جسد یک بیگانه فضایی در سیبری در شبکه منتشر شده است کاربران وب را به شدت شگفت زده کرده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، این فیلم شگفت انگیز را یک گروه روسی بر روی سایت یو تیوب گذاشته اند. این گروه مدعی شده اند این موجود کوچکی که در ته یک گودال کم عمق در سیبری پیدا شده جسد یک بیگانه فضایی است. به گفته این گروه، پس از اینکه ماه گذشته سقوط یک "یوفو" در منطقه "ایرکوتسک" واقع در شمال سیبری گزارش شد، آنها به محل رفته اند و این بدن بی جان بیگانه فضایی را کشف کرده اند.

به نظر می رسد که موجود فرازمینی پیش از مرگ از جراحات سختی رنج برده و یک پایش را از دست داده است.

تصویر در دسترس نیست

ماه گذشته روستائیان شوکه شده اظهار داشتند که یک شیء نورانی ناشناخته به رنگهای صورتی و آبی را دیده اند که در نزدیکی دهکده تصادف کرده است. این گزارش عجیب موجب شد که وزارت بحران روسیه گروهی را برای بررسی و تجسس به منطقه بفرستد.

این معما زمانی پیچیده تر شد که بازرسان اعلام کردند که هیچ گزارشی از عبور یک هواپیما از آسمان این منطقه دریافت نکرده اند و هیچ ردی از سقوط یک هواپیما پیدا نشده است.

براساس گزارش The West Australian، این ویدیو کلیپ 17 آوریل بر روی سایت یوتیوب گذاشته شد و در مدت 2 روز بیش از 1.5 میلیون کلیک بر روی آن شد.

کاربران شکاک یو تیوب معتقدند که این فیلم یک فریبکاری و شوخی است.

یک وبلاگ نویس در این خصوص نوشته است: "این چیزی نیست جز یک شوخی. چرا همه بیگانگان فضایی باید همیشه برهنه باشند."

کاربر دیگری نوشته است: "غلط. شرمنده... کاملا تقلبی."

بیننده دیگری نظر داده است: "آیا بیگانگان فضایی وجود دارند؟ به طور حتم... من آنها را باور می کنم. اما نه در این ویدیو."

تصویر در دسترس نیست

• mz56mz

ممنون عمو جان 46
    همين الان داشتم خبرشو تو روزنامه مى خوندم كه نوشته اين موجود خيلى شبيه به آدم فضايى فيلم E.T با كارگردانى استيون هاليووده

• ماهی

mojde,
    وای....یه جوری شدم 17
    ممنون مژده جون 46
    خیلی دلم می خواد بدونم راسته یا نه 843

• Holtek

نقل قول: mojde
    جسد یک موجود فضایی در سیبری

93
    نقل قول: ماهی
    وای....یه جوری شدم

گُلی ، تو نمی دونی من به این کلمه حساسم؟ 99

• ماهی

نقل قول: Dr.GSM
    گُلی ، تو نمی دونی من به این کلمه حساسم؟

245

• gilas

بزار برم از عمو مازیار یوفو شناس بپرسم 351 عموووووووووووووووووووووووووووووووو

میگما چرا همشون هم لاغر مردنی پوست و استخون هستن 7
    آخی اینا هم فقیل هستن گشنشونه 79

• sib

• shaparak64

ووووووووووووووی 299
    یعنی کی میتونه باشه این موقعه شب 451
    ببخشید 4 یعنی راسته یا دروغ؟؟ 4034

• Mahboob

اییییی اینجا چی‌ کار میکنه 13 .....
    نه خدای من مورده ههههههههه ......... 68
    آاه خدای من من نباید پیشنهاده عشقش رو رد می‌کردم و باید باهاش میرفتم سیخروس ( اسم سیارش بود ) گفت اگه رد کنم سر میذاره به سیبری... آاه‌ه‌ه‌ه 79

....... آاه من تا آباد خودمو نمی‌بخشم 476

• carlos

منم این فیلمو دیدم استيون هاليوود درستش کرده 4

نقل قول: Mahboob
    باید باهاش میرفتم سیخروس

سیخروس ؟ 4 چه اسم ضایع و باحالی 83
    سیخروس 56

• Life Dream

نقل قول: gilas
    بزار برم از عمو مازیار یوفو شناس بپرسم عموووووووووووووووووووووووووووووووو

بله بله همين كه صدام زدي زودي اومد براي نظر كارشناسي 351
    عرضم به خدمتتون كه اين دو عكس دروغ محض ميباشن همچين يه خورده اي!! 56 آقا توو قرن 21 چرا همه عكس يوفوها هميشه اينطور بي كيفيت و تارو مبهوته آخه؟! 37 اين عكس با هر چي كشيده شده باشه، عمداً تار و نامشخص شده تا جزعيات غير واقعيشت لو نره!! عكاس در موقعيت خوبي براي كشيدن عكس بوده، با دوربين عصر حجر هم اينطور بي كيفيت نميشد! اصلاً همه عكس يوفوها اينطوريه!! شايد يوفوها واقعي باشن، ولي قطعاً هر عكسي كه مات و تار باشه غير واقعيه، غير از عكساي 100 سال قبل!
    خوب ديگه من كار دارم بايد برم 351

• Mahboob

نقل قول: carlos
    سیخروس ؟ چه اسم ضایع و باحالی
    سیخروس

آره جيخشنگ ( اسم همون يو فو مرحوم من ) مي گفت سياره ي خيلي باحاليه ... 79 ... آه جيخشنگ كجاييي ....... من مي خوام برم سيخروس توي خيابوناش زار بزنم خودزني كنم كه تقصير من بود 101

نقل قول: Life Dream
    اين دو عكس دروغ محض ميباشن

حيف كه كاكه مازياري ....... كجاش دروغه 43 اين جيخشنگ منه ... 79 ... من تاييد مي كنم .... ببين يخ زده اين شكلي شده وگرنه كيفيت عكسش خوبههههههه 79

• Life Dream

حيف كه كاكه مازياري ....... كجاش دروغه اين جيخشنگ منه ... ... من تاييد مي كنم .... ببين يخ زده اين شكلي شده وگرنه كيفيت عكسش خوبههههههه

نه آبجي گلي، عكس اول رو ببين رووش دقت كن ميبيني عمداً مبهوت شده!! 25

• Galexy

کلا این چیزا ساختگیه، برای سرگرمیه، زیاد باور نکنین 3

• Mahboob

نقل قول: Life Dream
    عكس اول رو ببين رووش دقت كن ميبيني عمداً مبهوت شده!!

آخی ... 20 گفته بود اگه جواب رد بشنوه مبهوت میشه 79 ..... نیگا اینا 79

• ژنرال

فیلم استیون هالیوود خیلی قشنگه 4

• shaparak64

آاه خدای من من نباید پیشنهاده عشقش رو رد می‌کردم و باید باهاش میرفتم سیخروس ( اسم سیارش بود ) گفت اگه رد کنم سر میذاره به سیبری... آاه‌ه‌ه‌ه 79

2323 دیووووونه 23
    11
    آره جيخشنگ ( اسم همون يو فو مرحوم من ) مي گفت سياره ي خيلي باحاليه ... 79 ... آه جيخشنگ كجاييي ....... من مي خوام برم سيخروس توي خيابوناش زار بزنم خودزني كنم كه تقصير من بود 101

آخی ... 20 گفته بود اگه جواب رد بشنوه مبهوت میشه 79 ..... نیگا اینا 79

2323
    نقل قول: میرزا
    فیلم استیون هالیوود خیلی قشنگه 4

توش چی داشته که تو اینجوری نیشت باز شده؟ هان؟
    83

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: