فیلمی که به تازگی از جسد یک بیگانه فضایی در سیبری در شبکه منتشر شده است کاربران وب را به شدت شگفت زده کرده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، این فیلم شگفت انگیز را یک گروه روسی بر روی سایت یو تیوب گذاشته اند. این گروه مدعی شده اند این موجود کوچکی که در ته یک گودال کم عمق در سیبری پیدا شده جسد یک بیگانه فضایی است. به گفته این گروه، پس از اینکه ماه گذشته سقوط یک "یوفو" در منطقه "ایرکوتسک" واقع در شمال سیبری گزارش شد، آنها به محل رفته اند و این بدن بی جان بیگانه فضایی را کشف کرده اند.
به نظر می رسد که موجود فرازمینی پیش از مرگ از جراحات سختی رنج برده و یک پایش را از دست داده است.
▧ تصویر در دسترس نیست
ماه گذشته روستائیان شوکه شده اظهار داشتند که یک شیء نورانی ناشناخته به رنگهای صورتی و آبی را دیده اند که در نزدیکی دهکده تصادف کرده است. این گزارش عجیب موجب شد که وزارت بحران روسیه گروهی را برای بررسی و تجسس به منطقه بفرستد.
این معما زمانی پیچیده تر شد که بازرسان اعلام کردند که هیچ گزارشی از عبور یک هواپیما از آسمان این منطقه دریافت نکرده اند و هیچ ردی از سقوط یک هواپیما پیدا نشده است.
براساس گزارش The West Australian، این ویدیو کلیپ 17 آوریل بر روی سایت یوتیوب گذاشته شد و در مدت 2 روز بیش از 1.5 میلیون کلیک بر روی آن شد.
کاربران شکاک یو تیوب معتقدند که این فیلم یک فریبکاری و شوخی است.
یک وبلاگ نویس در این خصوص نوشته است: "این چیزی نیست جز یک شوخی. چرا همه بیگانگان فضایی باید همیشه برهنه باشند."
کاربر دیگری نوشته است: "غلط. شرمنده... کاملا تقلبی."
بیننده دیگری نظر داده است: "آیا بیگانگان فضایی وجود دارند؟ به طور حتم... من آنها را باور می کنم. اما نه در این ویدیو."
اییییی اینجا چی کار میکنه ..... نه خدای من مورده ههههههههه ......... آاه خدای من من نباید پیشنهاده عشقش رو رد میکردم و باید باهاش میرفتم سیخروس ( اسم سیارش بود ) گفت اگه رد کنم سر میذاره به سیبری... آاهههه
بزار برم از عمو مازیار یوفو شناس بپرسم عموووووووووووووووووووووووووووووووو
بله بله همين كه صدام زدي زودي اومد براي نظر كارشناسي عرضم به خدمتتون كه اين دو عكس دروغ محض ميباشن همچين يه خورده اي!! آقا توو قرن 21 چرا همه عكس يوفوها هميشه اينطور بي كيفيت و تارو مبهوته آخه؟! اين عكس با هر چي كشيده شده باشه، عمداً تار و نامشخص شده تا جزعيات غير واقعيشت لو نره!! عكاس در موقعيت خوبي براي كشيدن عكس بوده، با دوربين عصر حجر هم اينطور بي كيفيت نميشد! اصلاً همه عكس يوفوها اينطوريه!! شايد يوفوها واقعي باشن، ولي قطعاً هر عكسي كه مات و تار باشه غير واقعيه، غير از عكساي 100 سال قبل! خوب ديگه من كار دارم بايد برم
mojde
به گزارش خبرگزاری مهر، این فیلم شگفت انگیز را یک گروه روسی بر روی سایت یو تیوب گذاشته اند. این گروه مدعی شده اند این موجود کوچکی که در ته یک گودال کم عمق در سیبری پیدا شده جسد یک بیگانه فضایی است. به گفته این گروه، پس از اینکه ماه گذشته سقوط یک "یوفو" در منطقه "ایرکوتسک" واقع در شمال سیبری گزارش شد، آنها به محل رفته اند و این بدن بی جان بیگانه فضایی را کشف کرده اند.
به نظر می رسد که موجود فرازمینی پیش از مرگ از جراحات سختی رنج برده و یک پایش را از دست داده است.
ماه گذشته روستائیان شوکه شده اظهار داشتند که یک شیء نورانی ناشناخته به رنگهای صورتی و آبی را دیده اند که در نزدیکی دهکده تصادف کرده است. این گزارش عجیب موجب شد که وزارت بحران روسیه گروهی را برای بررسی و تجسس به منطقه بفرستد.
این معما زمانی پیچیده تر شد که بازرسان اعلام کردند که هیچ گزارشی از عبور یک هواپیما از آسمان این منطقه دریافت نکرده اند و هیچ ردی از سقوط یک هواپیما پیدا نشده است.
براساس گزارش The West Australian، این ویدیو کلیپ 17 آوریل بر روی سایت یوتیوب گذاشته شد و در مدت 2 روز بیش از 1.5 میلیون کلیک بر روی آن شد.
کاربران شکاک یو تیوب معتقدند که این فیلم یک فریبکاری و شوخی است.
یک وبلاگ نویس در این خصوص نوشته است: "این چیزی نیست جز یک شوخی. چرا همه بیگانگان فضایی باید همیشه برهنه باشند."
کاربر دیگری نوشته است: "غلط. شرمنده... کاملا تقلبی."
بیننده دیگری نظر داده است: "آیا بیگانگان فضایی وجود دارند؟ به طور حتم... من آنها را باور می کنم. اما نه در این ویدیو."
mz56mz
همين الان داشتم خبرشو تو روزنامه مى خوندم كه نوشته اين موجود خيلى شبيه به آدم فضايى فيلم E.T با كارگردانى استيون هاليووده
ماهی
وای....یه جوری شدم
ممنون مژده جون
خیلی دلم می خواد بدونم راسته یا نه
Holtek
گُلی ، تو نمی دونی من به این کلمه حساسم؟
ماهی
gilas
میگما چرا همشون هم لاغر مردنی پوست و استخون هستن
آخی اینا هم فقیل هستن گشنشونه
rose12
sib
shaparak64
یعنی کی میتونه باشه این موقعه شب
ببخشید
فرشيد717
Mahboob
نه خدای من مورده ههههههههه .........
آاه خدای من من نباید پیشنهاده عشقش رو رد میکردم و باید باهاش میرفتم سیخروس ( اسم سیارش بود ) گفت اگه رد کنم سر میذاره به سیبری... آاهههه
....... آاه من تا آباد خودمو نمیبخشم
carlos
سیخروس ؟
سیخروس
Life Dream
بله بله همين كه صدام زدي زودي اومد براي نظر كارشناسي
عرضم به خدمتتون كه اين دو عكس دروغ محض ميباشن همچين يه خورده اي!!
خوب ديگه من كار دارم بايد برم
Mahboob
سیخروس
آره جيخشنگ ( اسم همون يو فو مرحوم من ) مي گفت سياره ي خيلي باحاليه ...
حيف كه كاكه مازياري ....... كجاش دروغه
Life Dream
نه آبجي گلي، عكس اول رو ببين رووش دقت كن ميبيني عمداً مبهوت شده!!
دلشاد
Galexy
Mahboob
آخی ...
ژنرال
shaparak64
توش چی داشته که تو اینجوری نیشت باز شده؟ هان؟
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→