کودکان در محل بازی جمع می شوند. به غیر از دو نفر، بقیه به صورت یک دایره بزرگ دور هم می نشینند به طوری که آن دو نفر در داخل دایره قرار می گیرند. یکی از آن دو، چشم های دیگری را با دستمال می بندد و دو عدد سنگ را پیش پای او روی زمین می گذارد. سپس در حالی که در پشت او قرار گرفته به یکی از بچه ها اشاره می کند تا وارد میدان شود و وظیفه اش این است که آن دو سنگ را بر هم بکوبد و به جای خود باز گردد. سپس دوستش چشمهای او را تؤام با کف زدن و تکرار عبارت کی بود کی بود، من نبودم، از سوی بچه ها باز می کند. اینک نفر وسط که چشمهایش را باز کرده اند، بایستی حدس بزند و آن شخص را پیدا کند که اگر حدسش درست بوده باشد جای خود را با او عوض می کند و این بار چشمهای او بسته می شود و بازی از نو شروع می شود...
• نتیجه بازی: همانطور که در اهداف قید شده است، قدرت پرورش خیال و تجسم ذهنی در کودکان تقویت می گردد.
یه بازی جذاب تری از این سراغ دارم با بچه ها بازی میکردیم روش هم به این صورت بود که یکی چشمش رو می بستیم و کف دستش رو میاورد جلو... و یکی باید محکم یا یواش ( بستگی به کرم طرف!! ) میزد توی کف دستش و اونی که چشم گذاشته بود باید حدس میزد. اگه درست می گفت که چشم همون فرد ضارب بسته می شد و اگر اشتباه می گفت همینطور ادامه داشت... اخ که یادش بخیر
gilas
کی بود کی بود ، من نبودم !
• نام بازی: کی بود کی بود، من نبودم!
• نام محلی: کی بود کی بود، من نبودم!
• اهداف کلی: تمرکز حواس
• اهداف جزئی: تقویت نیروی تجسم و حدس
• تعداد بازیکن: 15 الی 20 نفر
• سن بازیکنان: نوجوانان
• ابزار لازم: یک عدد دستمال و دو عدد سنگ
• محوطه بازی: حداقل 7 × 7 متر
شرح بازی:
کودکان در محل بازی جمع می شوند. به غیر از دو نفر، بقیه به صورت یک دایره بزرگ دور هم می نشینند به طوری که آن دو نفر در داخل دایره قرار می گیرند. یکی از آن دو، چشم های دیگری را با دستمال می بندد و دو عدد سنگ را پیش پای او روی زمین می گذارد.
سپس در حالی که در پشت او قرار گرفته به یکی از بچه ها اشاره می کند تا وارد میدان شود و وظیفه اش این است که آن دو سنگ را بر هم بکوبد و به جای خود باز گردد.
سپس دوستش چشمهای او را تؤام با کف زدن و تکرار عبارت کی بود کی بود، من نبودم، از سوی بچه ها باز می کند. اینک نفر وسط که چشمهایش را باز کرده اند، بایستی حدس بزند و آن شخص را پیدا کند که اگر حدسش درست بوده باشد جای خود را با او عوض می کند و این بار چشمهای او بسته می شود و بازی از نو شروع می شود...
• نتیجه بازی: همانطور که در اهداف قید شده است، قدرت پرورش خیال و تجسم ذهنی در کودکان تقویت می گردد.
bijjan
ولی امروز همه بچه با وسایل مدرن بازی میکنن
دلشاد
بهونه
SaMaN TaJ
من بودم,جانم؟؟؟؟؟؟؟امریه؟
shaparak64
گیگیلی بیا بریم بازی
gilas
آره خوب اما فکر نکنم گاهی دوری شدن از این سرگرمی های مدرن و انجام بازی های قدیمی ضرری داشته باشه
اوهوم
برم گوشه کلاس وایسا یه پاتم بگیر بالا
بدیو بریم
تازه یه عالمه بازیای خوشمل دیگه هم دارم بهت یاد میدم
اوهوم
بچه پولو بی حیاتا رو نبریم
m3hrdad
نام بازي : pro evloution soocer 2011
نام محلي : pes11
اهداف كلي : تقویت نیروی تجسم و حدس (اينو راست ميگم خدايي
تعداد بازیکن: به اندازه ي تعداد usb هاي بالا پايين چپ و راست و عقب و جلوي كيس
سن بازیکنان: تو فاميل ما از سن 9 سالگي (پسر خالم ) تا 23 سالگي (خودم)
ابزار لازم: يك عدد كامپيوتر < یک عدد دستمال و دو عدد سنگ ( علامت كمتري بيشتري بود
محوطه بازی: حداكثر 7 × 7 متر
باور كنيد خيلي حال ميدههههههههههههههههههههههههه
sib
SaMaN TaJ
والا راست میگه......تازه شرطی حالش بیشتره
m3hrdad
ما فك و فاميل كه دور هم جمع ميشيم 10 تا پسر عشق pes
ژنرال
ای بابا
یعنی تو نمیای
Kishe Mehr
روش هم به این صورت بود که یکی چشمش رو می بستیم و کف دستش رو میاورد جلو... و یکی باید محکم یا یواش ( بستگی به کرم طرف!!
SaMaN TaJ
چه بازی خنکی بوده مجی.......
baron jon
shaparak64
در حال بدیو بدیو نمودن میباشم
بچه پولو بی حیاتا رو نبریم 804
کوفت
gilas
قربون دستت داری بدیو بدیو میکنی اون پنجره رو باز کن نمیدونم کی باز با جوراب نشسته اومده تو تاپیک
حورا
Galexy
carlos
اینجور بازیهای شلوغ خیلی باحاله
اما از کجا اینهمه نوحوان گیر بیاریم ؟ اونم تو این موقعیت
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→