«دينشاه منكجي Dinshah Manekji» پايه گذار صنايع نساجي هند است. وي كه يك پارسي بود در دوران حكومت قاجارها كه ايران گرفتار فقر و بدبختي بود صندوقي براي كمك به ايرانيان تاسيس كرده بود. دينشاه كه در عين حال از اعضاي هيات قانونگزاري حكومت هند بود و در پنجم ماه مه 1901 درگذشت ثروت خود را وقف تاسيس يك دانشگاه براي زنان، انستيتوي تكنولوژي بمبئي ، بيمارستان، درمانگاه براي حيوانات و ... كرد كه باقي مانده اند و انستيتوي تكنولوژي بمبئي (مومباي) شهرت جهاني دارد. دينشاه كه پدر بزرگ زوجه محمدعلي جناح موسس پاكستان است اين عقيده خود را در جهان ترويج داد كه يك ثروتمند بايد ثروت خود را پس از مرگ وقف خدمات عمومي كند و انتقال همه اين ثروت به فرزندان نوعي محروم كردن جامعه است. فرد متعلق به جامعه خويش است و هرچه را كه دارد از جامعه به دست آورده و بايد بخشي از آن را صرف پيشبرد جامعه كند. پسر دينشاه برغم مخالفت لندن كه حاكم بر هندوستان بود در سال 1932 (1311هجري خورشيدي) به ايران آمد و به دولت وقت پيشنهادهاي متعدد براي صنعتي كردن ايران توسط پارسيان هند كرد ولي تلاش او به جايي نرسيد! كه به صورت يك معما در تاريخ معاصر ايران باقي مانده است. اگر آن پيشنهادها پذيرفته شده بود اينك ايران از نظر صنعت و تكنولوژي در همان مقامي بود كه هند قراردارد زيرا كه «پارسيان» هند را صنعتي كرده اند.
آره چیه همشو بدی بچه هات بخورن فحشتم میدن راستی آرسام این لینکه که دادی ، به دوستت بگو خوبه ها ولی میخوای آهنگ رو انتخاب کنی بس که سرعتش زیاده ، آهنگه در میره باید دنبالش کنی تا بگیریش و کلیکش کنی والااااا
من میخوام بعد از اینکه مردم مال و اموالمو وقف عام بکنم
میخوام صفحه ی شخصی بذارم مثل لیلا قورمه سبزی چوب حراجش بزنم... شاید یه اسگولی اومد خرید دو میلیارد تومن
والله. میخوام که بچه نخوره
راستی آرسام این لینکه که دادی ، به دوستت بگو خوبه ها ولی میخوای آهنگ رو انتخاب کنی بس که سرعتش زیاده ، آهنگه در میره باید دنبالش کنی تا بگیریش و کلیکش کنی والااااا
راستی آرسام این لینکی که دادی اصلا کار نمی کنه میگه ورژن جدیدش داره کومینگ سون میاد
ممنون كاكو گلوووووووووووووو من دوست دارم اگر ثروتى داشته باشم تا زنده هستم در راه خير : بيمارستان , مدرسه و ........استفاده كنم و مقدارى هم به فرزندانم بدهم تا حالشو ببرند و شاهد خوشحالى يشان باشم احساس ميكنم بعد از مرگم اين كارها فايده نداره , بايد همت خودم رو تا زنده هستم محك بزنم وقتى كه مُردم ودستم از ثروت و دنيا كوتاه شد چه ارزشى داره كار خير و پول خرج كردن
hadi04
shaparak64
راستی آرسام
این لینکه که دادی ، به دوستت بگو خوبه ها ولی میخوای آهنگ رو انتخاب کنی بس که سرعتش زیاده ، آهنگه در میره
والااااا
Kishe Mehr
میخوام صفحه ی شخصی بذارم مثل لیلا قورمه سبزی چوب حراجش بزنم... شاید یه اسگولی اومد خرید دو میلیارد تومن
والله. میخوام که بچه نخوره
راستی آرسام
این لینکه که دادی ، به دوستت بگو خوبه ها ولی میخوای آهنگ رو انتخاب کنی بس که سرعتش زیاده ، آهنگه در میره
والااااا
راستی آرسام
این لینکی که دادی اصلا کار نمی کنه میگه ورژن جدیدش داره کومینگ سون میاد
shaparak64
میخوام نخوای که بچه ت نخوره
برو یه بیل ذغال بریز تو کامپیوتر تا کار کنه
من دارم مازیار فلاحی گوش میدم
Kishe Mehr
نمیخوام که میخوام که بچه ام بخوره
نخیرم من زود قضاوت کردم
مرسی داره کاکو هادی گلوووووووو
منم دارم به صدای قار و قور شکمم گوش میدم دارم حال میکنم
نمايش يا پنهان متن
حالا گریه میکنیhadi04
اي بابا قرار نشد گير بدينا كلي بابتش زحمت كشيدم .. يعني دوستم زحمت كشيده
shaparak64
میخوام نخوای که نمیخوای که بخوای که بچه ت بخوره
آخخخی
نمايش يا پنهان متن
بعضی وقتا گریه که میکنی ، کلی حال میکنی و آروم میشی
mz56mz
من دوست دارم اگر ثروتى داشته باشم تا زنده هستم در راه خير : بيمارستان , مدرسه و ........استفاده كنم و مقدارى هم به فرزندانم بدهم تا حالشو ببرند و شاهد خوشحالى يشان باشم احساس ميكنم بعد از مرگم اين كارها فايده نداره , بايد همت خودم رو تا زنده هستم محك بزنم وقتى كه مُردم ودستم از ثروت و دنيا كوتاه شد چه ارزشى داره كار خير و پول خرج كردن
gilas
signal
کچولو خوبه ؟
حورا
carlos
اما اجرا کردنش تو این موقعیت واقعا دشواره
Galexy
hadi04
آره خدا رو شكر همين روزاست كه بياد جيگر بابايي
دلشاد
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→