يك هفته پس از خلقت آدم: آورده اند که چون حوا بدون پدر و مادر بود آدم اصلا مشكلي نداشت و چاي داغ را روي خودش نريخت
▧ تصویر در دسترس نیست
پانصد سال پس از خلقت آدم:با يه دونه دامن از اون چيني خال پلنگي ها ميرفتن توي غار طرف، بلند داد مي زدن:هاكومبازانومبا(يعني من موقع زنمه) بعد ميرفتن توي غار پدر و مادر دختره. اونام با دامن چين چيني میشستن و میگفتن:از خودت غار داري؟دايناسور آخرين مدل داري؟بلدي كروكديل شكار كني؟خدمت جنگ عليه قبيله آدم خوارها رو انجام دادي؟بعد عروس خانم كه اون هم از اين دامناي چين چيني می پوشیده با ظرفي كه از جمجمه سر بچه دايناسور ساخته شده برای آقا داماد چاي مي آورده و داماد چایی رو میریخته روی خودش
▧ تصویر در دسترس نیست
دو هزار و پانصد سال بعد از اختراع آدم:انسان تازه كشاورزي را آموخته.وقتي داره توي مزرعه به عنوان شخم زدن زمين عمل مي كنه با ديدن يه دختر متوجه ميشه كه بايد ازدواج كنه براي همين با مقدار زيادي گندم به مزرعه پدر دختره ميره .اونجا ازش مي پرسند:جز خوت كه اومدي خواستگاري چند تا ديگه داري؟چند متر زمين داري؟چند تا خوشه گندم برداشت مي كني؟ آيا خدمت در لشگر پادشاه رو به انجام رسوندي؟ بعد عروس خانم با كوزه چاي وارد ميشده و آقای داماد هم واسه اينكه نشون بده خيلي هول شده تمام كوزه رو روي سر خودش خالي مي كرده
▧ تصویر در دسترس نیست
ده سال قبل:پسر پس از اتمام خدمت مقدس سربازي به اين نتيجه مي رسيده كه بايد ازدواج كنه و از مادرش مي خواسته كه دختري را براش انتخاب كنه.در اينجا اصلا نيازي نبود كه پسر، دختر را بشناسد چون پس از ازدواج به اندازه كافي فرصت براي شناخت وجود داشت .در ضمن سنت چاي ريزون كماكان پا برجا بود
▧ تصویر در دسترس نیست
هم اكنون:به دليل پيشرفت تكنولوژي در حال حاضر پسرا به آخرين نسخه ياهو مسنجر احتياج دارن.البته از"ام اس ان" يا "آي سي كيو"هم مي تونن استفاده كنن ولي انها آيكنهاي لازم براي خواستگاري را دارا نمي باشند . پس از نصب ياهو مسنجر به يك روم شلوغ رفته هر اسمي كه به نظرشون زيباست "اد" مي كنن و با استفاده از آيكنهاي مربوطه خواستگاري را انجام ميدن . البته ياهو قول داده كه نسخه جديد، داراي امكانات ازدواج و زندگي مشترك نيز باشد
مستانه
پانصد سال پس از خلقت آدم:با يه دونه دامن از اون چيني خال پلنگي ها
بعد ميرفتن توي غار پدر و مادر دختره. اونام با دامن چين چيني میشستن و میگفتن:از خودت غار داري؟دايناسور آخرين مدل داري؟بلدي كروكديل شكار كني؟خدمت جنگ عليه قبيله آدم خوارها رو انجام دادي؟بعد عروس خانم كه اون هم از اين دامناي چين چيني می پوشیده با ظرفي كه از جمجمه سر بچه دايناسور ساخته شده برای آقا داماد چاي مي آورده و داماد چایی رو میریخته روی خودش
دو هزار و پانصد سال بعد از اختراع آدم:انسان تازه كشاورزي را آموخته.وقتي داره توي مزرعه به عنوان شخم زدن زمين عمل مي كنه با ديدن يه دختر متوجه ميشه كه بايد ازدواج كنه
بعد عروس خانم با كوزه چاي وارد ميشده و آقای داماد هم واسه اينكه نشون بده خيلي هول شده تمام كوزه رو روي سر خودش خالي مي كرده
ده سال قبل:پسر پس از اتمام خدمت مقدس سربازي
هم اكنون:به دليل پيشرفت تكنولوژي در حال حاضر پسرا به آخرين نسخه ياهو مسنجر احتياج دارن.البته از"ام اس ان" يا "آي سي كيو"هم مي تونن استفاده كنن ولي انها آيكنهاي لازم براي خواستگاري را دارا نمي باشند . پس از نصب ياهو مسنجر به يك روم شلوغ رفته هر اسمي كه به نظرشون زيباست "اد" مي كنن و با استفاده از آيكنهاي مربوطه خواستگاري را انجام ميدن
نمايش يا پنهان متن
mojde
سنتیش بهتره، شاید تو قرعه کشی هم برنده شدیم خدا رو چه دیدی
یادم رفت بگم
نمايش يا پنهان متن
اولm3hrdad
gilas
من از این دامن چین چینیا ندارم
یعنی خواستگاری تعطیل
من به شرطی میگم بلـــــــــــــــــــــــه که
کدوم سنتی از هفته بعد خلقت تا 10 سال پیش سنتی محسوب میشه کدومشو دوست داری
بگو پسملمو بفرستم بیاد