یکی از بیمارستانهای تهران، ۲ فرد بیمار را بدلیل نداشتن پول درمان، سوار بر خودروی آمبولانس و آنها را در کنار خیابان رها میکند.
به گزارش جهان، چند روز پیش اهالی یک منطقه با اطلاع دادن به کلانتری محل از ۲ بیماری خبر دادند که کنار اتوبان خلیج فارس بعد از پل شهید کاظمی و در زمینهای کشاورزی آن حوالی رها شدهاند.
▧ تصویر در دسترس نیست
پیگیریها از افراد حاضر در محل، مشخص کرد که یک دستگاه آمبولانس مزدا خاکی رنگ با سه نفر سرنشین، دو بیمار را با وضعیت کاملا نامناسب در کنار جاده رها کردهاند.
این دو بیمار که یکی از آنها دارای شکستگی پا و عفونت و دیگری دارای سوختگی بودهاند، در بیمارستان بستری بودند که به علت نداشتن پول کافی برای ادامه درمان به این مکان منتقل شدهاند.
در حال حاضر این بیماران با هماهنگی کلانتری محل به بیمارستان فیروز آبادی شهر ری منتقل شدهاند.
دوراني كه دكترها براي نجات جان بيمار قبل از دريافت مدركشون و شروع كارشون با وجدان سوگند ميخوردن گذشت حالا ديگه پول حرف اول رو توي جامعه كثيف امروزي ميزنه لعنت به انسانيتي كه امروزه مد شده
مگه میشه خب تا ببینن پول نداری اصلا بستری نمیکنن ولی اینا لباس بیمارستان تنشونه گویا ..توی بیمارستانهای دولتی هم که خب رسیدگی میشه تا حدی .. حالا طرف پول نداره یه جوری باهاش راه میان ولی دیگه اینجوریشو ندیده بودیم عجب دوره و زمونه ای شده
باشه ببین اصلا نگران نباش بیا با هم دیگه دوباره مرورش کنیم خاک بر سرمون ( دور از جونمون ها خاک بر سر بقیه ) که اِس مِمون آ دَ مه فقط اِس مِمون دیدی راحته ایندفعه دقت کردم چشمات نشد ، چشات همش بود نمايش يا پنهان متنببخشید امروز یه کم خل شدم خل بازی درمیارم
یادمه چند سال پیش اخبار بیست و سی از یه بیمارستانی تو یه شهرستان گزارش تهیه کرده بود، سَر اینکه یه زن باردار که وقت زایمانش رسیده بوده، به خاطر اینکه پول نداشته بستری نشده و زنه خیلی ناگهانی تو حیات بیمارستان زایمان کرده!!!! به خدا اگه تو اخبار نشنیده بودم باور نمیکردم... شرافت و غیرت این وقتا ارزش محسوب نمیشه !
متاسفانه اهزاران مورد شبیه این هست ولی این یکی رو خبرنگاران شکارش کردن انسانیت = پول چند وقت پیش یه دوربین مخفی دیدم که یکی الکی خودشو می نداخت زمین ، همه از کنارش رد میشدن و نگاش میکردن آخرسر یه پیرزنه اومد کمکش ...
mojde
یکی از بیمارستانهای تهران، ۲ فرد بیمار را بدلیل نداشتن پول درمان، سوار بر خودروی آمبولانس و آنها را در کنار خیابان رها میکند.
به گزارش جهان، چند روز پیش اهالی یک منطقه با اطلاع دادن به کلانتری محل از ۲ بیماری خبر دادند که کنار اتوبان خلیج فارس بعد از پل شهید کاظمی و در زمینهای کشاورزی آن حوالی رها شدهاند.
پیگیریها از افراد حاضر در محل، مشخص کرد که یک دستگاه آمبولانس مزدا خاکی رنگ با سه نفر سرنشین، دو بیمار را با وضعیت کاملا نامناسب در کنار جاده رها کردهاند.
این دو بیمار که یکی از آنها دارای شکستگی پا و عفونت و دیگری دارای سوختگی بودهاند، در بیمارستان بستری بودند که به علت نداشتن پول کافی برای ادامه درمان به این مکان منتقل شدهاند.
در حال حاضر این بیماران با هماهنگی کلانتری محل به بیمارستان فیروز آبادی شهر ری منتقل شدهاند.
اگه پول داشتن با سلام و صلوات میرفتن اینجا:
مستانه
حالا این بیمارستانی که فرستادنشون خوب هست؟
خداییش داریم خفه میشیم از اینهمه عدالت و رفاه
خدا باعث و بانیشو .......................
hadi04
Galexy
gilas
shaparak64
چقدر پست شدن مردممون
خاک بر سرمون که اسممون آدمه فقط اسممون
دلشاد
مستانه
چشام ایجولی شد
نخبه
shaparak64
باشه ببین اصلا نگران نباش
بیا با هم دیگه دوباره مرورش کنیم
خاک بر سرمون ( دور از جونمون ها
که
اِس مِمون
آ دَ مه
فقط
اِس مِمون
دیدی راحته
چشات همش
نمايش يا پنهان متن
خل بازی درمیارم
ژنرال
یادمه چند سال پیش اخبار بیست و سی از یه بیمارستانی تو یه شهرستان گزارش تهیه کرده بود، سَر اینکه یه زن باردار که وقت زایمانش رسیده بوده، به خاطر اینکه پول نداشته بستری نشده و زنه خیلی ناگهانی تو حیات بیمارستان زایمان کرده!!!!
به خدا اگه تو اخبار نشنیده بودم باور نمیکردم...
شرافت و غیرت این وقتا ارزش محسوب نمیشه !
blustar
sib
tabassom
SaMaN TaJ
با من؟؟؟؟؟؟
حتما کلانتری کوچه پشتی بوده؟
soheyla
سلام و سپاس .
خجالت آوره . اسم این مکان بیمارستان نبوده تیمارستان بوده . مسئولای اونجا خودشون احتیاج به درمان دارن ...
Holtek
انسانیت = پول
چند وقت پیش یه دوربین مخفی دیدم که یکی الکی خودشو می نداخت زمین ، همه از کنارش رد میشدن و نگاش میکردن آخرسر یه پیرزنه اومد کمکش ...
Mahboob
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→