₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » چرا ما مردم فكر ميكنيم در زندگي عادي مان از ديگران عقب هستيم
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » معما، سرگرمی و بازی » چرا ما مردم فكر ميكنيم در زندگي عادي مان از ديگران عقب هستيم

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

چرا ما مردم فكر ميكنيم در زندگي عادي مان از ديگران عقب هستيم

466 بازدید، 11 پست، نویسنده: masod

• masod

راستي چرا ما مردم اين فكر را ميكنيم شما چي فكر ميكنيد من با چند نفر صحبت كردم ميگفتن كه شما راست ميگي من هر وقت نگاهم به ديگران افتاد خيلي فكرم درگير شد. آيا شما هم همينطور هستيد.

• gilas

هاااااااااااااااااااااان 453

چی میگه این 403

• m3hrdad

نقل قول: masod

خيلي خوبه كه ! اين حس عقب موندن از بقيه باعث ميشه واسه سبقت گرفتن تلاشمون رو بيشتر كنيم 37

• Mahboob

توی مقایسه با زندگی دیگران بله همه کلا جمیعا عقب هستند
    ولی هبچ کس در مقایسه با خودش پس رفت یا پیشرفت رو نباید مد نظر قرار بده بلکه باید ببینه توی هر شرایطی هست نتیجه تلاش خودشه ......

اصلا این نوع طرز تفکر (عقب موندن از دیگران) از نظر من خیلی خیلی غلطه 32

• Kishe Mehr

اگر برای خودت کسی نیستی احتمالا مشکل از خود توست. 3
    نمايش يا پنهان متناگر خودت برای کسی نیستی احتمالا مشکل از خود اوست! 3

راستي چرا ما مردم اين فكر را ميكنيم شما چي فكر ميكنيد من با چند نفر صحبت كردم ميگفتن كه شما راست ميگي من هر وقت نگاهم به ديگران افتاد خيلي فكرم درگير شد. آيا شما هم همينطور هستيد.

اول این رو خوندم گفتم خدایا یعنی چی؟ چی داره میگه؟ دیگه نزدیک بود چیز پیچ بشم که گفتم بذار عنوان رو بخونم بعد فهمیدم یعنی چی 41

• نخبه

نقل قول: Kishe Mehr
    اول این رو خوندم گفتم خدایا یعنی چی؟ چی داره میگه؟ دیگه نزدیک بود چیز پیچ بشم که گفتم بذار عنوان رو بخونم بعد فهمیدم یعنی چی

منم همینطور 23 کم مونده بود اینو بگیرم دستم 94

نه بابا من که خیلی هم جلو هستم .. هر کی تونست منو بگیره 4

• shaparak64

خدا خیرت بده آقا مسعود 451 تاپیک میزنی بزن ، اما چند دقیقه بیشتر وقت بذار براش ، یه 4 تا جمله اضافه کن ، جمله بندیت رو هم درست کن 1 از نقطه . ویرگول ، و علامتهای دیگه هم استفاده کن 4

دو جنبه داره :
    منفی : به دلیل خصلت هایی مثل چشم و هم چشمی و حسادت ، به این حس میرسیم که خیلی هم ازش ضربه میخوریم و همینطور عقب میمونیم.
    مثبت : حس رقابت و میل به پیشرفت و ترقی ، این حس رو در ما ایجاد میکنه و خودش باعث رشدمون میشه

• ژنرال

نقل قول: shaparak64
    خدا خیرت بده آقا مسعود 451 تاپیک میزنی بزن ، اما چند دقیقه بیشتر وقت بذار براش ، یه 4 تا جمله اضافه کن ، جمله بندیت رو هم درست کن 1 از نقطه . ویرگول ، و علامتهای دیگه هم استفاده کن 4
    83 همینو بگو والاااا 4

• shaparak64

نقل قول: میرزا
    83همینو بگو والاااا 4

گاهی دلم میخواد بهت فحش بدم 37 بعد دلم نمیاد 5 بس که من ماهم 5
    نمايش يا پنهان متن83 4 ولی انصافا سخته محسن 23 داری بهم ثابت میکنی که سخته 23

• Mahboob

نقل قول: shaparak64

خدا خیرت بده آقا مسعود تاپیک میزنی بزن ، اما چند دقیقه بیشتر وقت بذار براش ، یه 4 تا جمله اضافه کن ، جمله بندیت رو هم درست کن از نقطه . ویرگول ، و علامتهای دیگه هم استفاده کن

23 وای شاپلی 23

• Kishe Mehr

نقل قول: میرزا
    همینو بگو والااا

همینو بگو والاااااااااااااا 74

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: