ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
چرا ما مردم فكر ميكنيم در زندگي عادي مان از ديگران عقب هستيم
masod
gilas
چی میگه این
m3hrdad
خيلي خوبه كه ! اين حس عقب موندن از بقيه باعث ميشه واسه سبقت گرفتن تلاشمون رو بيشتر كنيم
Mahboob
ولی هبچ کس در مقایسه با خودش پس رفت یا پیشرفت رو نباید مد نظر قرار بده بلکه باید ببینه توی هر شرایطی هست نتیجه تلاش خودشه ......
اصلا این نوع طرز تفکر (عقب موندن از دیگران) از نظر من خیلی خیلی غلطه
Kishe Mehr
اگر برای خودت کسی نیستی احتمالا مشکل از خود توست.
نمايش يا پنهان متن
اگر خودت برای کسی نیستی احتمالا مشکل از خود اوست!اول این رو خوندم گفتم خدایا یعنی چی؟ چی داره میگه؟ دیگه نزدیک بود چیز پیچ بشم که گفتم بذار عنوان رو بخونم بعد فهمیدم یعنی چی
نخبه
منم همینطور
نه بابا من که خیلی هم جلو هستم .. هر کی تونست منو بگیره
shaparak64
خدا خیرت بده آقا مسعود
دو جنبه داره :
منفی : به دلیل خصلت هایی مثل چشم و هم چشمی و حسادت ، به این حس میرسیم که خیلی هم ازش ضربه میخوریم و همینطور عقب میمونیم.
مثبت : حس رقابت و میل به پیشرفت و ترقی ، این حس رو در ما ایجاد میکنه و خودش باعث رشدمون میشه
ژنرال
shaparak64
گاهی دلم میخواد بهت فحش بدم
نمايش يا پنهان متن
Mahboob
خدا خیرت بده آقا مسعود تاپیک میزنی بزن ، اما چند دقیقه بیشتر وقت بذار براش ، یه 4 تا جمله اضافه کن ، جمله بندیت رو هم درست کن از نقطه . ویرگول ، و علامتهای دیگه هم استفاده کن
Kishe Mehr
همینو بگو والاااااااااااااا
آخرین ورود: امروز, 07:39
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→