آیا می دانید به چه دلیل گفته می شود خوردن آب سرد بعد از غذا خطرناک است؟ خوردن آب سرد بعد از غذا یعنی خوش آمدگفتن به سرطان!
▧ تصویر در دسترس نیست
دکتر استفان مارک، بیمارهای سرطانی در مرحله آخر را با استفاده از روش های “نامتعارف” درمان کرده است و بسیاری از آنها بهبود یافتند او به درمان طبیعی درمقابل با بیماریها معتقد است. شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده اید را سفت میکند روند هضم غذا را کند میکند زمانی که این رسوبها با اسید واکنش نشان میدهند و شکسته میشوند و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب میشوند بسیار سریع این امر موجب چاقی و سپس سرطان میشود بهتر این است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید.
سلام و سپاس . آب سرد واقعاً به بدن ضرر میزنه . من همیشه قبل از غذا دو لیوان آب میخورم و بعدش اشتهام باز میشه تا غذا بخورم . سعی میکنم بعد از این بعد از غذا آب نخورم . ولی خیلی سخته ....
عزیز دل اخوی.. این اب نخوردن مخصوص غذاهای چرب و چیلی هست وگرنه غذاهایی که چرب نیستند مانعی نداره باز که اطلاعات غلط دادید به مردم که!! مثل همون آب خوردن همه ی مردم
نمايش يا پنهان متندر ضمن تکلالی می باشد.. قبلا یکی از بچه ها ورژن کاملترش رو گذاشته بود
اتفاقا مدتیه که رعایت می کنم اونم خیلی سفت و سخت. مثلا همین امروز نیم ساعت بعد از غذا مایعاتی ننوشیدم.. تا یک ساعت بعدش که چای خوردم
بعد از غذا نه تنها نباید آب سرد بخوریم بلکه چای هم نباید بخوریم چون آهن بدن رو از بین می بره.. ولی البته بعد از غذا حتما باید دهانمون رو بشوریم! چون محل ایجاد باکتری می شوند و دندان هایمان را خراب می کنند.
arash52
دکتر استفان مارک، بیمارهای سرطانی در مرحله آخر را با استفاده از روش های “نامتعارف” درمان کرده است و بسیاری از آنها بهبود یافتند او به درمان طبیعی درمقابل با بیماریها معتقد است.
شاید نوشیدن یک لیوان آب سرد بعد از غذا، بسیار لذت بخش است اما آب سرد مواد روغنی که در آن لحظه مصرف کرده اید را سفت میکند روند هضم غذا را کند میکند زمانی که این رسوبها با اسید واکنش نشان میدهند و شکسته میشوند و سریعتر از غذاهای جامد، توسط روده جذب میشوند بسیار سریع این امر موجب چاقی و سپس سرطان میشود بهتر این است که بعد از غذا، سوپ گرم و یا آب ولرم مصرف کنید.
نخبه
واااااااااااااااا خب بعد از غذا تا یکساعت اب نخورن.. یا لااقل به اون سردی نخورن و الا با اب ولرم که دوش میگیرن نمیخورنش
arash52
ژنرال
حالا از این به بعد چون شمایی آب ولرم میخورم بعد غذا
خوب تو حموم که هستی از همون دوش آب ولرم بخور
نخبه
خب غذا رو چیکار کنم.. اونم تو حموم بخورم؟
gilas
اوهوم میدونم
تو چی فکر کردی درباره من که اینارو میزاری من همشو میدونم
دلشاد
مستانه
بعد غذامم از نوشیدنیای دیگه اونم با دمای معمولی استفاده میکنم
carlos
mz56mz
چشم آب سرد نمى خوريم
ژنرال
غذا خوردنو که والا ماشالا همیشه در حال خوردنی
شما همون از دوش حموم آب ولرم بخور
Mahboob
نخبه
شما همون ار دوش حموم آب ولرم بخور
نه دیگه غذا اصلا نمیخورم فقط همون اب ولرم
soheyla
سلام و سپاس .
آب سرد واقعاً به بدن ضرر میزنه .
من همیشه قبل از غذا دو لیوان آب میخورم و بعدش اشتهام باز میشه تا غذا بخورم
sib
Galexy
مگه بده؟ سرطان کلاس داره
ماهی
ساحل ناقلا
نمايش يا پنهان متن
من وسطش میخورم تازه غذا زود زود بره پایینarash52
اون که کلاس داره ایدزه
Kishe Mehr
باز که اطلاعات غلط دادید به مردم که!! مثل همون آب خوردن همه ی مردم
نمايش يا پنهان متن
در ضمن تکلالی می باشد.. قبلا یکی از بچه ها ورژن کاملترش رو گذاشته بوداتفاقا مدتیه که رعایت می کنم اونم خیلی سفت و سخت. مثلا همین امروز نیم ساعت بعد از غذا مایعاتی ننوشیدم.. تا یک ساعت بعدش که چای خوردم
بعد از غذا نه تنها نباید آب سرد بخوریم بلکه چای هم نباید بخوریم چون آهن بدن رو از بین می بره.. ولی البته بعد از غذا حتما باید دهانمون رو بشوریم! چون محل ایجاد باکتری می شوند و دندان هایمان را خراب می کنند.
بعشدم خیلی مرسی بابت اطلاع رسانیتون
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→