₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » ۱۰ هزار لیتر بنزین ایرانسل، مسابقه یا تخم مرغ شانسی ؟!
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » موبایل » ۱۰ هزار لیتر بنزین ایرانسل، مسابقه یا تخم مرغ شانسی ؟!
1 2

بدون عکس

۱۰ هزار لیتر بنزین ایرانسل، مسابقه یا تخم مرغ شانسی ؟!

737 بازدید، 27 پست، نویسنده: نی نی

• نی نی

تصویر در دسترس نیست

مهران رسا در M8SPY می نویسد؛ در حال بررسی Inbox ام بودم که به یک sms با محتوای زیر برخوردم :

از شما علاقمندان مسابقات پیام کوتاه دعوت میشود تا در مسابقه بزرگ بهار پیروزی با جایزه ویژه یک خودرو نیسان قشقایی ۵۶ میلیون تومانی با ۱۰ هزار لیتر بنزین رایگان شرکت کنید! با ارسال MOSK به ۸۲۸۲ . هزینه : ۷۵ تومان

به قسمتی که برجسته شده است توجه کنید. در نگاه اول اینطور به نظر می رسد که ۷۵ تومان بابت هزینه شرکت در مسابقه از حساب مشترک کسر می شود اما با کمال تاسف باید عرض کنم به ازای هر اس ام اسی که ارسال می کنید ۷۵ تومان (۴ برابر مبلغ پیش فرض) ناقابل از حسابتان کسر خواهد شد. این در حالیست که در محتوای sms ، به شکل زیرکانه ای این موضوع بیان شده و عملاً شما را در پیگیری های قانونی بی نصیب میگذارد.

حالا اگر کاربر در مدت انجام مسابقه میزان مانده اعتبار خود را بررسی نکند قطعاً در ادامه ، sms زیر را دریافت خواهد کرد چرا که هزینه ارسال هر sms را ۱۶ تومان فرض کرده است نه ۷۵ تومان :

به دلیل کافی نبودن اعتبار مکالمه، یا مشغول بودن سیستم امکان انجام درخواست شما وجود ندارد.

نکته ی دیگری که وجود دارد این است که در این مسابقه سوالات به صورت چهارگزینه ای مطرح می شوند و تا زمانی که به سوال فعلی جواب صحیح ندهید امکان ادامه مسابقه و طرح سوال بعدی وجود ندارد و می توان گفت در بدترین حالت، پاسخ صحیح به یک سوال ، ۴*۷۵ = ۳۰۰ تومان برایتان آب می خورد.

حالا اگر فرض کنیم از بین چندین میلیون کاربر ایرانسل، تنها ۵۰ هزار نفر در این مسابقه شرکت کرده باشند، می توان نتیجه گرفت :

به طور میانگین، هزینه ی هر پاسخ صحیح : ۱۵۰ تومان

تعداد سوالات : ۲۰

تعداد شرکت کنندگان : ۵۰ هزار نفر

پس با به پایان رسیدن مسابقه توسط تنها یک کاربر، ۳۰۰۰ تومان و با در نظر گرفتن ۵۰ هزار شرکت کننده، مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به حساب شرکت ایرانسل واریز خواهد شد. نهایتاً شما با از دست دادن ۳ هزار تومان بازنده ۱۰۰% این کلاهبرداری هستید و اگر تمام عمرتان را هم به امید شانس ۱ در ۵۰ هزار در این مسابقات شرکت کنید برنده نخواهید شد. حالا بروید از بقالی محلتان یک شارژ ۲ هزار تومانی خریداری کنید تا ام تی ان ایرانسلیها خوشحال شوند.

تکمیل: من نیز اخیراً در آخرین مسابقه ایرانسل که اتفاقاً جایزه آن نیز کماکان همان ۱۰۰۰۰ لیتر بنزین کذایی است تحت عنوان المپیک ۹۰ شرکت کردم. با وجود داشتن جواب صحیح تمام سوالات (مراجعه شود به سایت راسخون) و کسب امتیازات ویژه، در کمال تعجب ایرانسل رتبه ۲۶۱۲۹ را برای من به نمایش گذاشت. که به معنی برنده نشدن و بدست نیاوردن حد نصاب لازم بود! پس از آن نیز که معلوم بود، آیا می خواهید شانس خود را مجدداً امتحان کنید و مسابقه را ادامه دهید …؟

سوالی که پیش می آید آن است که اگر شرکت کنندگان در مسابقات ایرانسل حتی با دادن جواب صحیح به سوالات نه تنها برنده نمی شوند بلکه شانسی برای قرعه کشی نیز ندارند، پس طبق چه ملاکی برندگان آن ۱۰۰۰۰ لیتر بنزین، مزدا ۳ جدید و سفرهای اروپایی انتخاب می شوند ؟!

تکمیل تر: 4
    منم تو عمرم یه بار شرکت کردم که فقط باعث هدر رفتن شارژم شد 4 کار رفیق ناباب بود 4 با شمام دوست عزیز 4 713
    منبع وین بتا

• دلشاد

• gilas

من که ایرانسل ندارم چکار تونم 2

حالا کی برام شوتولات میخره 20
    من شوتولات میخوام 391

• نی نی

نقل قول: gilas
    من که ایرانسل ندارم چکار تونم

من دالم بیا باهات نصف میتونم 9
    حالا کی برام شوتولات میخره

هر کی خلید بگو بلا من شوتلات مغزدال بگیله 100 با پفک بگیله 100 با بستنی بگیله 100

• gilas

نقل قول: نی نی
    من دالم بیا باهات نصف میتونم 9

آخی نازی 1153

باشه من تو مسابقه شلکت میتونم تو برو شالژ براش بگیر خوبه 100

هر کی خلید بگو بلا من شوتلات مغزدال بگیله100 با پفک بگیله 100 با بستنی بگیله100

باشه فقط من مغز بادوم دوست ندالم بد مزه است فقدق خوبه 85
    با پفک موافقم شدید 85
    بستنی چجولی می خوای ؟؟

حالا به کی بگیم بلامون بخله 2

• نی نی

باشه من تو مسابقه شلکت میتونم تو برو شالژ براش بگیر خوبه

خوف نی نی پول نداله که شالژ بگیله 100 4 4
    بلیم پیش عمو محمود 4 بهمون پول بده که بلیم شالژ بگیلیم ولی بجاش شوتلاتو بستنیو توفک بگیلیم 4 9

• محسن صائب

ممنون ار اصلاع رسانیت

• gilas

خوف نی نی پول نداله که شالژ بگیله

خوب گیلاسی هم نداره 370

بلیم پیش عمو محمود 4 بهمون پول بده که بلیم شالژ بگیلیم ولی بجاش شوتلاتو بستنیو توفک بگیلیم 4 9

عمو محمود جوووووووونم 823
    من و نی نی قشنگه شوتولات و توفک بستنی می خوایم 9

• نی نی

خوب گیلاسی هم نداره

دلوغ نگو مماغت بزلگ میشه 4
    من و نی نی قشنگه شوتولات و توفک بستنی می خوایم

اله میخواییییییییییییییم 408 408

• gilas

دلوغ نگو مماغت بزلگ میشه

گیلاسی هیچ وقت دولوغ نمیگه 79

ندارم بیا بگلد 10

• ژنرال

منم تو عمرم یه بار شرکت کردم که فقط باعث هدر رفتن شارژم شد 4 کار رفیق ناباب بود 4 با شمام دوست عزیز 4 713

50

• Mahboob

این که خوبه .... نامردا اینجا صداهای ضبط شده تبلیغاتی هی زرت زرت زنگ می زنند تا گوشی و برداری چه خونه چه موبایل شارژ میشی 87

• mz56mz

بلیم پیش عمو محمود

اى جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان برادر زاده هاى گلم بيايد پيش خودم 369

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• gilas

نقل قول: mz56mz
    اى جااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان برادر زاده هاى گلم بيايد پيش خودم 369

ای وای عمو جووووووونم 857

وای چقدر اینا خوشمزه است 85

عمو جونم چقدر خوبی دستت درد نکنه 826 827

• نی نی

ندارم بیا بگلد

اماده میخوام بگلدم 1204 4
    همش توش شوتلات بود شیمکووووووووووو 921

نقل قول: میرزا
    ::50

4
    نقل قول: mz56mz

ممنون عمو جون 1153 1153 1153 256 256

• نخبه

نقل قول: میرزا
    50

همین میرزای ناباب اس ام اسش رو برای من فرستاد من یه بار فرستادم دیدم هی سوالا پشت سوال نوشته میشه بی خیال شدم و گول نخوردم 75

• gilas

همش توش شوتلات بود شیمکووووووووووو 921

خوووووو گیلاسی شوتولات دوست داله 823

• sib

مرسی نی نی کوچولوی خاله.ولی من ایرانسل ندارم 4
    عمو محموووووووود واسه منم خوراکی بخر خب 100

• نی نی

خوووووو گیلاسی شوتولات دوست داله

ااااا منم دوس دالم 4
    نقل قول: sib