₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دختر بوشهری بازیگرفیلم مبتذل ضد ایرانی+عکس
آبان
9
ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شده‌اند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفته‌اند.
ثبت‌نام و ارسال نوشته در این وب‌سایت امکان‌پذیر نیست. چنانچه نوشته‌ای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، می‌توانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.

₪ انجمن بوف بوفی ₪ » هنر و ادبیات » دختر بوشهری بازیگرفیلم مبتذل ضد ایرانی+عکس

یک نت روی دیوار انجمن pAshMak
1 هفته پیش

آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com

1 2 3

دختر بوشهری بازیگرفیلم مبتذل ضد ایرانی+عکس

2138 بازدید، 52 پست، نویسنده: مستانه

• مستانه

فیلم مبتذل و ضد ایرانی "ش..." با بازی یک دختر بوشهری261 به زودی در سینماهای آمریکا به روی پرده می رود 314

تصویر در دسترس نیست

به گزارش جانا304 این فیلم نگاهی دارد به خانواده ای نوگرا در تهران. فیلم زندگی دختر شانزده ساله ی این خانواده، عاطفه و دوست او شیرین را نشان می‌دهد که پدر و مادرش به دلیل مخالفت با حکومت ایران اعدام شده‌اند.در این فیلم که به زبان فارسی ساخته شده به ترویج همجنسگرایی، زیرسئوال بردن احکام شرع اسلام و تعصب و حیای جامعه ایرانی پرداخته شده است.

این فیلم به دلیل تمایلات همجنسگرایی موجود در آن، ابراز شخصیت، و پرداختن موانع به اصطلاح فرهنگی در ایران، توجهات زیادی را در جشنواره ساندنس ۲۰۱۱ آمریکا به خود جلب کرد.
    تصویر در دسترس نیست

کارگردان فیلم، که یک زن ایرانی‌الاصل متولد آمریکاست، این فیلم را در لبنان ساخته است. وی به رویترز اظهار داشته است: «امیدوارم با این کار زمینه‌ جدیدی در سینمای ایران به وجود آورده باشم. این فیلم به مسائل زیادی می‌پردازد که سینمای ایران قبلا به آنها توجهی نداشته است از جمله تمایلات جنسی، مذهب، تعصب، عقده‌های روحی. بعید است که در ایران به این فیلم نگاه مثبتی داشته باشند چون عنصر مقاومت را در جوانان ایرانی و تلاش و آرزوی آنها برای عبور از موانع و محدودیت‌ها را به نمایش می‌گذارد.»

copy & paste خودم 447

1 سپاس: shaparak64

• نی نی

هاااااااااااااااااااااین 453 453 453 453
    جالب انگیزناک بود پروانه ای 100

• mojde

89 عجب دختر بوشهریه همج.... باز جلفی بوده

• دلشاد

همین الان داشتم تو ایمیلم میخوندم
    نظر خاصی ندارم فقط افسوس خوردم 44

• مستانه

نقل قول: نی نی
    جالب انگیزناک بود پروانه ای 100

1153

نقل قول: mojde
    89 عجب دختر بوشهریه همج.... باز جلفی بوده

خیلی بخدا جلفه 68

نقل قول: دلشاد
    نظر خاصی ندارم فقط افسوس خوردم 44

منم هدف خاصی از زدن این تاپیک نداشتم 44
    شمام به جای افسوس مثل گیلاسی 50 بزن 4

نقل قول: gilas
    50

50

• نی نی

نقل قول: مستانه
    1153

1153 1153 1024 1153 1153

• مستانه

نقل قول: نی نی
    1153 1153 1024 1153 1153

ای خاله به قربون اون دستای کوچولوت 11 11

1153 11531153 11531153 11531153 1153

• carlos

کی تو بازار ایران میاد ؟ 99

• دلشاد

50 چرا تو بخش هنر خیلی هنری بود 50

• arash52

مرسی از اطلاع رسانیت
    امیدوارم دارای صحنه های مهیجی باشه 4

• gilas

50

بُلبُلی بزن تو مد تره 50

• محسن صائب

خیلی ممنون از تاپیک جالبت مستانه خانم 46
    .
    یک خانمی که اتفاقا ایرانی هست در یک کشور خارجی که بازیگر اولش باز هم ایرانی هست یک فیلمی درست میکنه در مورد یک خانواده ایرانی
    البته باید فیلم رو دید تا بشه دقیقا در موردش قضاوت کرد
    ولی در این تاپیک گفته شده در این فیلم
    خانواده ای نشون داده شده که( ترویج همجنسگرایی، زیرسئوال بردن احکام شرع اسلام و تعصب و حیای جامعه ایرانی پرداخته شده است.)
    ایا الان اینجور افراد و خانواده های در ایران وجود ندارند
    همجنسگرایی
    زیر سوال بردن احکام شرعی که دیگه امروزه جاری و یکجورایی مد شده
    تعصب و حیا ایرانی (ایرانی 50 سال قبل) هم اینروزها مورد انتقاد خیلی ها هست و هر کسی چه زن و چه مرد به فراخور حالش اونو مورد انتقاد قرار میده
    .
    اگه خوب نگاه کنیم
    این فیلم واقعیتی هست ، اگر نگوییم جاری ولی تا حدودی زیادی قابل دیدن در جامعه ایرانی هست

.

• ژنرال

در این فیلم که به زبان فارسی ساخته شده به ترویج همجنسگرایی، زیرسئوال بردن احکام شرع اسلام و تعصب و حیای جامعه ایرانی پرداخته شده است

آدمی که مردم و اصول جامعه شو زیر سوال ببره خودش عقده ایه.
    اونوقت عرصه برای کسایی که میخوان انتقاد درست و اصولی به جامعه داشته باشن، تنگ میشه 87

• Mahboob

تا نبینم نمی تونم قضاوت کنم .... 37

• مستانه

نقل قول: carlos
    کی تو بازار ایران میاد ؟ 99

به زودی 314

نقل قول: دلشاد
    50 چرا تو بخش هنر خیلی هنری بود 50

به هرحال هم اخبار هنریه و هم کلاً خانمه هنر کرده با این کارش 50

نقل قول: arash52
    امیدوارم دارای صحنه های مهیجی باشه 4

ای بی حیا 315 صحنه های مهیج دوست داری؟ 22

نقل قول: محسن صائب
    خیلی ممنون از تاپیک جالبت مستانه خانم 46

84

البته باید فیلم رو دید تا بشه دقیقا در موردش قضاوت کرد

این فیلم واقعیتی هست ، اگر نگوییم جاری ولی تا حدودی زیادی قابل دیدن در جامعه ایرانی هست

محسن جان خودت میدونی من خیلی مذهبی نیستم متأسفانه، درهمون حدی که نماز میخونم و روزه میگیرمو سعی میکنم حلال و حروم خدارو رعایت کنمو نسبت به بضاعت خودم انسان باشم 58 تازه اگه اونم خدا قبول کنه 58 ولی باتمام وجودم به این اعتقاد دارم چشمی که بعضی از صحنه هارو که نباید ببینه لایق دیدن معبودو معشوق نیست 2 دوست عزیز این توصیه کوچیک رو هم از من کمترین پذیرا باش که زیاد وقتتو برای دیدن این جور مسائل نذار 1
    واقعیتها خیلی بیشتر و فجیع تر از ایناست ولی به نظرت آیا هرواقعیتی رو باید انقدر روشن و علنی بیان کرد که قباحتش بریزه ؟! و یا باید چون داره فراگیر میشه ترویجش کرد؟! 87
    والا به خدا نه من و نه خانوادم و نه کسایی که میشناسمشون هیچ کدوممون دنبال این چیزا نبودیمو نیستیم لااقل به همجنس خودمون کار نداشتیم 86 713

نقل قول: gilas
    بُلبُلی بزن تو مد تره 50

اینم بلبلی 50

نقل قول: Mahboob
    تا نبینم نمی تونم قضاوت کنم .... 37

نبینی ! 852 ببینی چشات جوش میزنه 866

• m3hrdad

جانا !! سایت خبری تحلیلی جوانان عدالتخواه اخبار ویژه سیاسی فرهنگی اجتماعی از استان بوشهر و ایران!

اينا كارتون پلنگ صورتي رو هم يه جوري نقد مي كنن بشه فيلم مبتذل با حضور يك پلنگ خود فروش ايراني 1

يه سر به سايته بزنين تيتراشو بخونين حساب كار دستتون مياااااااااااااااااااااااااااد

اينم عكس صفحه ي اصلي سايت

تصویر در دسترس نیست

گير دادما 4

• مستانه

نقل قول: میرزا

آدمی که مردم و اصول جامعه شو زیر سوال ببره خودش عقده ایه.
    اونوقت عرصه برای کسایی که میخوان انتقاد درست و اصولی به جامعه داشته باشن، تنگ میشه 87

65

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: