مسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی این میمونه یه جلافتی کرد تو چرا عکسشو تو نت پخش میکنی؟ها؟ بعدشم تو همش اینجا بودی کی رفتی ازاین بی ادبیاتا عکسیدی ؟ نکنه اینا همین نزدیکیان؟
مسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی این میمونه یه جلافتی کرد تو چرا عکسشو تو نت پخش میکنی؟ها؟ بعدشم تو همش اینجا بودی کی رفتی ازاین بی ادبیاتا عکسیدی ؟ نکنه اینا همین نزدیکیان؟ 866 819 857
اين عكس زيادم سوتي نبود! چون نمازگذاران به علت ازدحام زياد به امام جمعه خيلي نزديك شدن و به جلو اومدن، خوب نماز گذار هميشه بايد پشت سر امام نمازشو بخونه، اگه جلوتر از اون باشه نمازش باطل ميشه!! از طرف راست و چپ صف جلو اگه تعدادشون خيلي زياد باشه احتمال نامنظمي و پيش افتادن امام جمعه هست، به خاطر همين با طناب مرز رو مشخص كردن!
Galexy
مسی خودت.... بعد....
Holtek
ولی میمونه ....
Kishe Mehr
تاپیک جالف ناکی بید
نمايش يا پنهان متن
جالف از ریشه ی جَ لَ فَ بر وزن فاعل گرفته شده استمرسی مامی خانومی سابق
مستانه
از یکی شروع کن دیگه!
آبیاری قطره ای یه چیز دیگست که!
Galexy
نمايش يا پنهان متن
یادت رفت؟؟؟مستانه
دهبا نتن دیده
ببین چه گناهیم
Galexy
ببین چه گناهیم
باچه باچه
خودت میدونی که
mojde
بعدشم تو همش اینجا بودی کی رفتی ازاین بی ادبیاتا عکسیدی ؟
نکنه اینا همین نزدیکیان؟
مستانه
بعدشم تو همش اینجا بودی کی رفتی ازاین بی ادبیاتا عکسیدی ؟
نکنه اینا همین نزدیکیان؟ 866 819 857
خودم رفتم عکس انداختم بابا
به جون خودم مژی جون
Holtek
از میمونه شروع کردم دیگه ، مگه ندیدی؟
Kishe Mehr
مستانه
فردا میگردم عکسشو پیدا میکنم میذارم توی تاپیک
هاچو هاچو
مستانه
ای پدسوخته حالا منظورتو فهمیدم
Galexy
روحت شاد خواهر مژی
مستانه
روحت شاد خواهر مژی
mojde
Kishe Mehr
Life Dream
البته در مورد اين يكي يه توضيح كوچولو بدم:
اين عكس زيادم سوتي نبود! چون نمازگذاران به علت ازدحام زياد به امام جمعه خيلي نزديك شدن و به جلو اومدن، خوب نماز گذار هميشه بايد پشت سر امام نمازشو بخونه، اگه جلوتر از اون باشه نمازش باطل ميشه!! از طرف راست و چپ صف جلو اگه تعدادشون خيلي زياد باشه احتمال نامنظمي و پيش افتادن امام جمعه هست، به خاطر همين با طناب مرز رو مشخص كردن!
Galexy
mojde,
الان فردا صبحه که این مطلب رو میخونین
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→