₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » عکس و مطالب جالب
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » تصاویر دیدنی » عکس و مطالب جالب

بدون عکس

عکس و مطالب جالب

343 بازدید، 7 پست، نویسنده: Ahora Quien

• Yalda Anwari

دختر صدام

تصویر در دسترس نیست

تا حالا انقد ترسیدی؟

تصویر در دسترس نیست

ستاره نوجوان یوتوب تهدید به مرگ شد:

تصویر در دسترس نیست

"ربکا بلک" 13 ساله خواننده ی نوجوان آمریکایی که یک موزیک ویدئو را بر روی یوتوب قرار داده ، دو نامه ی تهدید آمیز دریافت کرده است !
    این تهدید ها از ماه مارس و بعد از انتخاب آهنگ وی به عنوان یکی از پر بیننده ترین آهنگ ها فرستاده شده است.
    موزیک ویدیویی او با 200 میلیون بیننده از کلیپ ویدیویی "لیدی گاگا" و "جاستین بیبر" نیز سبقت گرفته است.
    پلیس هم اکنون در حال تحقیق در مورد تهدید ها ست ، در تهدید ها از او خواسته شده است که موزیک خود را از اینترنت خارج کند در غیر این صورت کشته خواهد شد.
    یکی از تهدید ها از طریق تلفن و دیگری از طریق ایمیل صورت گرفته است . پلیس اعلام کرده که در حال حاضر شخص یا اشخاصی که پشت این تهدید ها هستند مشخص نشده اند ولی در صورت بازداشت آنها به عنوان یک مجرم محاکمه خواهند شد.

نی نی و باباش

تصویر در دسترس نیست

پیدا شدن جسد یک موجود فضایی:

تصویر در دسترس نیست

به گزارش خبرگزاری Daily Mail جسد یک موجود فضایی توسط دو روسی در منطقه پوشیده از برف "ایرکوتسک" سیدنی پیدا شده است.
    این موجود باریک اندام به سختی آسیب دیده ،سرش به طرفی خم شده و دهانش نیز کمی باز است.
    این دو فرد روسی با گرفتن فیلمی از جسد موجود فضایی در 17 آوریل آن را بر روی "یوتوب" قرار می دهند که بیش از 100 هزار کاربر یوتوب آن را مشاهده کرده اند .

تصویر در دسترس نیست

دو نظریه توسط کارشناسان اعلام شده ، یکی این که جسد موجود فضایی توسط خود فضایی ها جا گذاشته شده است و دیگری این که دولت روسیه هنگام پاک سازی منطقه از موجودات فضایی، متوجه آن نشده اند.
    هرساله ده ها مورد از مشاهده بشقاب پرنده ها در این منطقه گزارش می شود و فقط در طول ماه گذشته 3 گزارش از برخورد اشیاء ناشناخته در نزدیکی "ایرکوتسک" وجود دارد.
    یکی از اشخاصی که از موجود فضایی فیلم برداری کرده است اظهار داشت : "در ابتدا وقتی آن را دیدیم باور نمی کردیم و چیزی که باعث ترس ما شد این بود که هیچ اثری از سفینه فضایی در آن اطراف نبود. شاید موجودان فضایی او را جا گذاشته باشند."
    بعضی از کارشناسان نیز معتقدند که جسد پیدا شده یک مدل شبیه سازی شده بسیار ماهرانه است و موجودی فضایی نیست !

یک نوزاد تازه متولد شده در حالی که در گودالی چال شده بود پیدا شد.

تصویر در دسترس نیست

مردی در حال سیگار کشیدن در طبقه ششم یک پارکینگ عمومی در بود که صدای گریه نوزادی را از باغچه می شنود. بعد از رفتن به آنجا نوزاد تازه متولد شده ای را در حالی که دهانش با خاک وبرگ پر شده بود را در یک قبر کم عمق پیدا می کند.
    نوزاد بلافاصله به بیمارستان منتقل می شود و هم اکنون وضعیت وی رضایت بخش اعلام شده است.
    پلیس سنگاپور در حال حاضر در پی یافتن خانواده این نوزاد است.
    مردی که نوزاد را پیدا کره بود اظهار داشت : "فکر می کردم گربه ای دچار مشکل شده بنابراین بوته ها را کنار زدم، پای کوچکی را که از خاک بیرون زده بود دیدم . دوستم که در کنار من ایستاده بود به من گفت خودت را اذیت نکن این فقط پای یک عروسک است ولی وقتی زمین را با دستام کندم در کمال تعجب نوزادی را در آنجا پیدا کردم."
    بنابر گزارشات نوزاد پیدا شده پسری سیاه پوست ، سالم و با چشمانی درشت است و تنها چند ساعت از تولدش می گذشته.
    پلیس لباس ها ی خون آلودی را نیز چند متر دورتر داخل بوته ها پیدا کرده واحتمال می دهد بچه همان جا متولد شده است.
    در صورت پیدا شدن کسانی که کودک را رها کرده اند آنها به 7 سال زندان محکوم خواهند شد.

منتشر شدن تصاویری از ﺭﺋﯿﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ ﺍﻣﺮﯾﮑﺎ "ﺑﺎﺭﺍﮎ ﺍﻭﺑﺎﻣﺎ " به ﺻﻮﺭﺕ ﯾﮏ ﺷﻤﭙﺎﻧﺰﻩ ﺍﺯ ﻃﺮﯾﻖ ایمیل ﺩﺭ آمریکاﺟﻨﺠﺎﻝ ﺑﺮﺍﻧﮕﯿﺰ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺑﻪ ﮔﺰﺍﺭﺵ ﺷﺒﮑﻪ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻧﯽ ﺳﯽ ﺍﻥ ﺍﻥ ،ﺩﺭﺍﯾﻦ عکسها باراک ﺍﻭﺑﺎﻣﺎ ﺑﻪﺻﻮﺭﺕ ﯾﮏ ﺑﭽﻪ ﺷﻤﭙﺎﻧﺰﻩ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺵ ﻧﺸﺎﻥ ﺩﺍﺩﻩ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.
    تصویر در دسترس نیست

ﺍﯾﻦ عکسها توسط ﻣﺎﺭﻟﯿﻦ ﺩﺍﻭﻧﭙﻮﺭﺕ ﻣﺴﺌﻮﻝ ﻣﺤﻠﯽ ﺣﺰﺏ ﺟﻤﻬﻮﺭﯼ ﺧﻮﺍﻩ منتشر شده ایت . در حالی که ﻣﺎﺭﻟﯿﻦ ﺩﺍﻭﻧﭙﻮﺭﺕ ﺩﺭ ﭘﯽ منتشر شدن این عکسها ،ﺿﻤﻦ ﻋﺬﺭﺧﻮﺍﻫﯽ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻗﺼﺪ ﺭﻧﺠﺎﻧﺪﻥ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﻭ ﺍﻧﺮﺍ ﺳﺮﮔﺮﻡﮐﻨﻨﺪﻩ ﺗﻮﺻﯿﻒ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﺳﺖ.
    همچنین ﻭﯼ ﺍﻓﺰﻭﺩ :: احساس میکردم ﮐﻪ ﺍﯾﻦ عکسها ﺩﺭﺧﺼﻮﺹ ﺑﺤﺚ ﻫﺎ ﺑﺮ ﺳﺮ ﻣﺤﻞ ﺗﻮﻟﺪﺑﺎﺭﺍﮎ ﺍﻭﺑﺎﻣﺎ ﺟﺎﻟﺐ ﺍﺳﺖ. ﻭﯼ ﻫﻤﭽﻨﯿﻦ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻧﺎﺑﺨﺮﺩﺍﻧﻪ ﺗﻮﺻﯿﻒ ﮐﺮﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺍﺳﺘﺎﺭ ﺑﺨﺸﺶ ﺍﺯ ﺟﺎﻧﺐﺑﺎﺭﺍﮎ ﺍﻭﺑﺎﻣﺎ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ.

این عکسها بعلت تلقی کردن سیاه پوستها ﺍانتشار این چنین تصاویری را نژاد گرستی میدانند جنجال بر انگیز شده است.

• دلشاد

مرسی یلدا جان

• Mahboob

نقل قول: Yalda Anwari
    به گزارش خبرگزاری Daily Mail جسد یک موجود فضایی توسط دو روسی در منطقه پوشیده از برف \"ایرکوتسک\" سیدنی پیدا شده است.

وای خاک وچوکم شد اینکه میخشنگ پسر عموی جیخشنگه .... با جیخشنگ که رفته بودیم پارک گفت پسرعموش توی چت روم با یه دختره آمریکایی آشنا شده ولی هر چی میگه من موجود فضاییم دختره می خنده . می گفت اونم میخواد بیاد زمین منم خاک تو سرم گفتم بگو بیاد یه کم بخندیم .... وای گمونم اینو دختره کشته .....

وای جیخشنگ دیدی میخشنگ هم مرد .... 79 .... من می خوام برم سیخروس خودزنی 101 ... من مسبب مرگ جفتشونم 79

• shaparak64

مرسی78
    نقل قول: Mahboob
    وای خاک وچوکم شد اینکه میخشنگ پسر عموی جیخشنگه .... با جیخشنگ که رفته بودیم پارک گفت پسرعموش توی چت روم با یه دختره آمریکایی آشنا شده ولی هر چی میگه من موجود فضاییم دختره می خنده . می گفت اونم میخواد بیاد زمین منم خاک تو سرم گفتم بگو بیاد یه کم بخندیم .... وای گمونم اینو دختره کشته .....

وای جیخشنگ دیدی میخشنگ هم مرد .... 79 .... من می خوام برم سیخروس خودزنی 101 ... من مسبب مرگ جفتشونم 79

2323 هنوز دست از سر جیخشنگ و سیاره سیخروس برنداشتی؟ 23
    23

• ژنرال

• هاچو هاچو

نقل قول: Mahboob

وای خدا بس کن دیگه 247

نمايش يا پنهان متنخیلی بانمکی 23

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: