ساعت: (فنلاند)
امروز: یکشنبه، 9 آبان 1395 (30 اکتبر 2016)
Tänään: Sunnuntai, 30 Lokakuuta 2016
سالروز عضویت garfild
به آرشیو بوف بوفی خوش آمدید این مجموعه انجمن ایرانیان فنلاند (فروم iranian.fi) و شامل ۲۹۰٬۸۸۴ نوشته از ۱٬۱۷۷ نویسنده است که در فاصلهٔ بهمن ۱۳۸۹ تا بهمن ۱۳۹۵ منتشر شدهاند و بدون تغییر در دسترس قرار گرفتهاند.
ثبتنام و ارسال نوشته در این وبسایت امکانپذیر نیست. چنانچه نوشتهای متعلق به شماست و مایل نیستید در آرشیو باقی بماند، میتوانید از طریق گزینهٔ «گزارش» در زیر همان نوشته، درخواست حذف آن را ثبت کنید.
یک نت روی دیوار انجمن
pAshMak
1 هفته پیش
آدرس جدید سایت:
www.boooofi.com
Yalda Anwari
یکی از محلات مرفه نشین شهر جایی بود که دیروز برای خطبه عقد رفتیم. خانه بزرگ با پذیرایی خیلی خوب و فضای آراسته . نمونه سفره عقدشان را تا به حال ندیده بودم . بخش عظیمی از سالن بزرگ را سفره گرفته بود از انواع گل ها و میوه ها و شمعدانی ها و ظروف تزیین شده و ...
اینها البته چیزی نبود که می خواستم در این پست بنویسم. نکته این بود. پدر عروس فوت کرده بود و من از مادرش اجازه گرفتم. منشی دفتر کنارم بود و دایی عروس . خانواده داماد هم از شهر دیگری آمده بودند. هنگام گرفتن وکالت عروس گفت: با اجازه بابای عزیزم و مادر مهربانم : بله. خشکم زد یواشکی به منشی گفتم.پدرش زنده است ؟ گفت : نمی دانم. گفتم گواهی فوت دارن؟ گفت : آره. خلاصه خطبه تمام شد و منشی از دایی عروس پرسید و معلوم شد پدر عروس فوت شده و من دلم گرفت و از کار عروس خوشم آمد.
تجربه یک عاقد : سر سفره عقد یاد پدر یا مادر خدای ناکرده فوت شده را گرامی بدارید.
منبع : خاطرات یک عاقد
Mahboob
دلشاد
Galexy
حورا
منم باید بگم با اجازه پدر بزرگ مادر بزرگ و دایی عزیزم
خیلی دوست دارم عکساشون سر سفره عقدم باشه ولی مامانم میگن درست نیست هر کسی عزیزانی داره fبهشون بر میخوره بعدشم اینمیشه▧ تصویر در دسترس نیست
ساحل ناقلا
gilas
مستانه
همه گفتن آفرین
بعد پرسیدن چرا نگفتی بزرگای فامیل ؟!
منم گفتم برای اینکه پدرو مادرم برام زحمت کشیدن
بازم گفتن آفرین
از همونجا بود که همه بیشتر دوستم داشتنو
shaparak64
پدر و مادر انقدر عزیزن که فوت کرده باشن باز هم حضورشون حس میشه
ژنرال
محسن صائب