₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » "" با خوردن.......... دلتنگیهایتان را از بین ببرید""
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » "" با خوردن.......... دلتنگیهایتان را از بین ببرید""

بدون عکس

"" با خوردن.......... دلتنگیهایتان را از بین ببرید""

396 بازدید، 17 پست، نویسنده: نخبه

• نخبه

دلتنگی هایتان را با خوردن کمی آبلیمو از بین ببرید

متخصصان تغذیه به کسانی که احساس دلتنگی دارند توصیه می کنند که برای رفع این مشکل کمی آبلیمو بنوشند.
    به گزارش سرویس «بهداشت و درمان» خبرگزاری دانشجویان ایران، علاوه بر این مصرف آبلیمو امراض کبدی و چربی را درمان کرده؛ خون را تصفیه می کند و افراد را نسبت به امراض گوناگون مصون می سازد.
    خوردن آبلیمو از ابتلا به بسیاری از بیماریها نظیر طاعون، رقیق شدن خون، بری بری، سرماخوردگی و ذات الریه پیشگیری می کند.
    همچنین پزشکان می گویند: مصرف لیمو برای بیماران مفید است ولی هرچه لیمو ترش تر باشد ویتامینش بیشتر و منافعش زیادتر است.
    لیمو تب بر و تنگی نفس را از بین می برد و بیماری رماتیسم، مرض قند و غلظت خون را معالجه می کند.
    مرکز بهداشت استان مرکزی در این گزارش همچنین اعلام کرد: سرخی پوست و جوشهای صورت علامت روشنی از آلودگی خون است و تجمع سم را در کبد نشان می دهد که با مصرف آبلیمو از بین می رود؛ همچنین کسی که دارای لثه های متورم باشد و خطر بیماری پیوره برای او وجود داشته باشد با مصرف آبلیمو درمان می شود.
    اگر آب آشامیدنی شما مشکوک است برای استریلیزه کردن آن یک لیمو را در یک لیتر آب بریزید و یا چند قطره آبلیمو را در آب بچکانید به این وسیله آب نوشیدنی شما از میکروب پاک خواهد شد.
    پزشکان به خانواده ها توصیه می کنند آبلیمو را اگر با غذاهای سنگین مصرف کنید هضم آن آسانتر خواهد شد؛ آب لیمو دارای مقادیر زیادی ویتامین است و اگر چند قطره آن را به آب میوه ها بزنید رنگ میوه را تا مدتی حفظ خواهد کرد.

• مخلوط کن

نقل قول: نخبه
    خوردن آبلیمو از ابتلا به بسیاری از بیماریها نظیر طاعون

آره من طاعون داشتم یه بطری آبلیمو خوردم خوب شدم 10

• ژنرال

آبلیموی تازه خیلی دوس دارم 85
    کاش دلتنگی ها با این چیزا از بین میرفت 17

• Holtek

دلتنگی هایتان را با خوردن کمی آبلیمو از بین ببرید

بریم بخوریم بیایم نتیجشو بگیم 72
    نقل قول: Gormesabzi
    آره من طاعون داشتم یه بطری آبلیمو خوردم خوب شدم 10

23
    نمايش يا پنهان متنهیچ معلومه کجایی تو ؟ 1

• دلشاد

مرسی شیرین جان دلتنگی من با آب انگور هم خوب نمیشه 4

• نخبه

نقل قول: Gormesabzi
    آره من طاعون داشتم یه بطری آبلیمو خوردم خوب شدم

خدا نکنه طاعون داشته باشی 8

نقل قول: میرزا
    کاش دلتنگی ها با این چیزا از بین میرفت

من الان امتحان کردم دلم برای نومزدنگ تنگ شده بید ابلیمو خوردم اصلا یادم رفت شوهر کردم 4

• gilas

متخصصان تغذیه به کسانی که احساس دلتنگی دارند توصیه می کنند که برای رفع این مشکل کمی آبلیمو بنوشند.

دل ضعفه میگیریم یکی باید بیاد جعممون کنه خوب 23

مصرف لیمو برای بیماران مفید است ولی هرچه لیمو ترش تر باشد ویتامینش بیشتر و منافعش زیادتر است.

دلم خواست 85

• حورا

چه تاپیک به موقع مرسی 46

• Kishe Mehr

سرخی پوست علامت روشنی از آلودگی خون است

79 آخی بیچاره سرخ پوستها چقدر خون شون آلوده است 2

نمايش يا پنهان متنعلمی و مفید و جیگری بید 4 ملسی

• mojde

من الان خیلی دلتنگم فکر کنم یه کیلو آبلیموهم کفافمو نمیده از طرفی خوب دلتنگیمو چیکار کنم از طرف دیگه خوب من زخم معده دارم آبلیموی زیاد اذیتم میکنه آخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه من چیکار کنم؟ ها؟؟؟؟ 99

• نخبه

نقل قول: mojde
    من الان خیلی دلتنگم فکر کنم یه کیلو آبلیموهم کفافمو نمیده از طرفی خوب دلتنگیمو چیکار کنم از طرف دیگه خوب من زخم معده دارم آبلیموی زیاد اذیتم میکنه آخــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه من چیکار کنم؟ ها؟؟؟؟

خاله مژده نگفتن که به میزان دلتنگیتون ابلیمو بخورید گفتن یه کمی بخوردی که تا حدودی دلتنگی از یادتون بره نه اینکه ادم ابلیمو بخوره همه غصه های عالم از ذهنش بره بیرون 4

راستی یه جا هم خوندم که نوشته بود خوردن بستنی برای افسردگی خوبه.. یعنی برای اونایی که دائما به یه چیزاییی که ناراحتشون میکنه فکر میکنن.. بستنی بخور تپلچه بشی خاله مژده 74

• mz56mz

ممنون عمو جان 46
    خيلى آب ليمو دوست دارم و خيلى هم مينوشم بخاطر همين كه دلتنگ نميشم 264

تصویر در دسترس نیست

• هاچو هاچو

339 عجب آبلیموییه 86

• baron jon

85 آبليمو
    مرسي شيرين جان نمي دونستم به اطلاعاتم افزوده شد 1
    90

• sib

اگه دلتنگی اینجوری از بین میرفت من هر روز یه شیشه آبلیمو میخوردم 65

راستی یه جا هم خوندم که نوشته بود خوردن بستنی برای افسردگی خوبه.. یعنی برای اونایی که دائما به یه چیزاییی که ناراحتشون میکنه فکر میکنن

نمیدونستم.چه خوب 93

• Galexy

آبلیمو را اگر با غذاهای سنگین مصرف کنید هضم آن آسانتر خواهد شد

یعنی غذاهای آهن دار 99

• SaMaN TaJ

دلم تنگ بود آبلیمو خوردم حالا گشاد شده 2 ........الان چی کار کنم؟؟؟ 99
پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: