زیرآب ، در خانه های قدیمی تا کمتر از صد سال پیش که لوله کشی آب تصفیه شده نبود معنی داشت . زیرآب در انتهای مخزن آب خانه ها بوده که برای خالی کردن آب ، آن را باز می کردند . این زیرآب به چاهی راه داشت و روش باز کردن زیرآب این بود که کسی درون حوض می رفت و زیرآب را باز می کرد تا لجن ته حوض از زیرآب به چاه برود و آب پاکیزه شود .
در همان زمان وقتی با کسی دشمنی داشتند. برای اینکه به او ضربه بزنند زیرآب حوض خانه اش را باز می کردند تا همه آب تمیزی را که در حوض دارد از دست بدهد .
صاحب خانه وقتی خبردار می شد خیلی ناراحت می شد چون بی آب می ماند .این فرد آزرده به دوستانش می گفت : « زیرآبم را زده اند. »
این اصطلاح که زیرآبش را زدند ریشه از همین کار دارد که چندان دور هم نبوده است
نمايش يا پنهان متنعجب پس اینجوری بوده.. ادم زیر اب زن رو کسی تحویل نمیگیره مجبوره خودش رو یه جوری مطرح کنه در این زمینه هم کوچیک و بزرگ نداریم ماشالله زیر اب زنا خوب کارشون رو بلدن و منگل هم اونایی هستن که حرف و عمل ادمهای زیر اب زن رو باور میکنن .. در هر صورت هر دو احمقن
چه جالب نمی دونستم ، من فکر میکردم این اصطلاح مال تو استخره برا اونا که شنا بلد نیستن ، برم یکم زیرآبی کار کنم نمايش يا پنهان متنمتاسفانه این عمل شنیع در ادارات بیشتر به چشم میخوره
hadi04
زیرآب ، در خانه های قدیمی تا کمتر از صد سال پیش که لوله کشی آب تصفیه شده نبود معنی داشت . زیرآب در انتهای مخزن آب خانه ها بوده که برای خالی کردن آب ، آن را باز می کردند . این زیرآب به چاهی راه داشت و روش باز کردن زیرآب این بود که کسی درون حوض می رفت و زیرآب را باز می کرد تا لجن ته حوض از زیرآب به چاه برود و آب پاکیزه شود .
در همان زمان وقتی با کسی دشمنی داشتند. برای اینکه به او ضربه بزنند زیرآب حوض خانه اش را باز می کردند تا همه آب تمیزی را که در حوض دارد از دست بدهد .
صاحب خانه وقتی خبردار می شد خیلی ناراحت می شد چون بی آب می ماند .این فرد آزرده به دوستانش می گفت : « زیرآبم را زده اند. »
نخبه
نمايش يا پنهان متن
عجب پس اینجوری بوده.. ادم زیر اب زن رو کسی تحویل نمیگیره مجبوره خودش رو یه جوری مطرح کنه در این زمینه هم کوچیک و بزرگ نداریم ماشالله زیر اب زنا خوب کارشون رو بلدن و منگل هم اونایی هستن که حرف و عمل ادمهای زیر اب زن رو باور میکنن .. در هر صورت هر دو احمقنمخلوط کن
eeeeeeeeeeeeeeeپس اینطور بوده!
hadi04
هميشه كشته و مرده همين توضيحات تكميليت هستم
دلشاد
Galexy
Holtek
چه جالب نمی دونستم ، من فکر میکردم این اصطلاح مال تو استخره برا اونا که شنا بلد نیستن ، برم یکم زیرآبی کار کنم
نمايش يا پنهان متن
متاسفانه این عمل شنیع در ادارات بیشتر به چشم میخورهنخبه
هميشه كشته و مرده همين توضيحات تكميليت هستم
توضیحات کاملتر رو در مثبتت دادم
نمايش يا پنهان متن
توضیحات کاملتر هم بلدم که پنجشنبه شبها نثار روح .......میکنمhadi04
و البته كننده اين كار خود را از همه زرنگتر ميداند ابله
قبول باشه ايشالا حاج خانوم
gilas
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
راستی من یه زمانی فکر میکردم زیرآب زدن مربوط به زنها میشهحورا
مستانه
نه گلم اتفاقاً جزء افعال خاله زنکانست که خاص خود آقایونه
نمايش يا پنهان متن
البته این روزا با گسترش علم و تکنولوجی هان؟!hadi04,
مرسی هادی جان
mz56mz
Kishe Mehr
خب بعدش.... می فرمودیه استاد
مستانه
37 همچینی راستم میگیا 86 از واژه ی خاله زنک خاص اقایون حسابی بهره ی کافی و وافی رو به نحو احسن بردی و حرکتی خلاقانه بود 86
بیخودی نیست که توی سن 18 سالگی مادرزن همچون تو پیرمرد تپُلی گشته ام
بقیشو فردا جزوه میدم حاضر کنین برای امتحان
هاچو هاچو
Kishe Mehr
ش
نمايش يا پنهان متن
منم 25 سالمه
نمايش يا پنهان متن
ولی قرائن و شواهد حاضر این گفته ی شما رو تایید نمیکنه کهمیگم معجزه هم دارید؟ حالا اگه کتاب آسمانی ندارید جزوه که دارید بعدشم یه معجزه ای چیزی جور بکن ادعای پیامبری بکن میاییم پیرو ات میشیم
نخبه
هههههههههههه تبلیغات میکنی مجی ترشیده
Kishe Mehr
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→