اگر صبح تا شب در اینترنت و چت و شبکه های اجتماعی از اسمایلی(شکلک هایی که مود شما را نشان میدهند) استفاده می کنید حالا دیگر می توانید اسمایلی را به دست کنید تا در دنیای واقعی هم از روی دستتان بتوان فهمید در چه مودی هستید. این حلقه های جالب ایده یک طراح فنلاندی است که در شکل های مختلفی طراحی شده است. امیدوارم هر چه زودتر آنها را در بازار پیدا کنیم.
سلام دایی نینی به مامان شاپلیم میگم دستت دیگه راست نمیره از دکه عمو مزمز کش رفتی مامانم گفته با پسلایی که دست تو مماغشون میکنن دست تو پوشکشون میکنن بازی نکنم ـخه من دخمل با ادبی هستم
سلام دایی نینی 991 به مامان شاپلیم میگم دستت دیگه راست نمیره از دکه عمو مزمز کش رفتی 79 مامانم گفته با پسلایی که دست تو مماغشون میکنن دست تو پوشکشون میکنن بازی نکنم 804 ـخه من دخمل با ادبی هستم
سلام ساحل قل قلی نذار به خواهر گل گلیم بگم با خانوم معلمت چیکار کردیا تازه همیشه اینجوری هستی تو مدرسه <-------ساحل نقلی Galexy,
خوف من نی نیم تازشم دالم میلم خودم با این سن کم بستنی میخلم تازشم میارم تازشم تولی مواظبم کسی ازم نگیله خوف تازشم نباید بیشتل بخولم دلت میاد نی نی کم بخوله شیمکش ناراحت باشه
خوف من نی نیم تازشم دالم میلم خودم با این سن کم بستنی میخلم تازشم میارم تازشم تولی مواظبم کسی ازم نگیله خوف تازشم نباید بیشتل بخولم دلت میاد نی نی کم بخوله شیمکش ناراحت باشه
هااااااااان خوووب الان دلم سوخت برات ▧ تصویر در دسترس نیستدیدیم نی نی قشنگه گناهی هستی ▧ تصویر در دسترس نیست فقط برای منم بزالیا منم دلم میخواد
نی نی
اگر صبح تا شب در اینترنت و چت و شبکه های اجتماعی از اسمایلی(شکلک هایی که مود شما را نشان میدهند) استفاده می کنید حالا دیگر می توانید اسمایلی را به دست کنید تا در دنیای واقعی هم از روی دستتان بتوان فهمید در چه مودی هستید.
این حلقه های جالب ایده یک طراح فنلاندی است که در شکل های مختلفی طراحی شده است. امیدوارم هر چه زودتر آنها را در بازار پیدا کنیم.
سایت اصلی
منبع نارنجی
gilas
اینو بلام بخل ▧ تصویر در دسترس نیست
شوتولات و توفک هم میخوام
ساحل ناقلا
مامانم گفته با پسلایی که دست تو مماغشون میکنن دست تو پوشکشون میکنن بازی نکنم
Galexy
مستانه
من از اون بستنی قیفی نیم مرتیا میخوام
مرسی نی نی خوجله
ژنرال
ترکوندی این وبلاگ نارنجی رو ها
نمايش يا پنهان متن
مخلص مهندسدلشاد
نی نی
باشه بلات میسازم خودم
شیمتوووووووووو
مامانم گفته با پسلایی که دست تو مماغشون میکنن دست تو پوشکشون میکنن بازی نکنم 804 ـخه من دخمل با ادبی هستم
سلام ساحل قل قلی
Galexy,
خواهش پروانه ای سایت
نمايش يا پنهان متن
سالاری سالارقابل نداره
gilas
نی نی قشنگه مهلبون
خوب دوست دارم
نی نی قشنگه بلا مستون جون بستنی نیم متلی بخر
نی نی
باشه بزال بلم از عمو محمود پول بگیلم
5سانتش ماله تو و پروانه ای بقیشم مال من
gilas
دالی جر زنی میتونیا ▧ تصویر در دسترس نیست
mz56mz
چه انگشترهاى خشگلى
نی نی
خوف من نی نیم
دلت میاد نی نی کم بخوله شیمکش ناراحت باشه
قابل شمارو نداله عمو جون
gilas
دلت میاد نی نی کم بخوله شیمکش ناراحت باشه
هااااااااان
خوووب الان دلم سوخت برات ▧ تصویر در دسترس نیستدیدیم نی نی قشنگه گناهی هستی ▧ تصویر در دسترس نیست فقط برای منم بزالیا منم دلم میخواد
نی نی
باشه
نخبه
Yalda Anwari
Holtek
مردونشو نداشتی؟
The one
sib
از این خوراکیا هم میخوام همشو تنها نخورین خب
نمايش يا پنهان متن
نی نی بدآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→