خانمهای محترم سایت : شما هیچ وقت این کارو انجام ندید . شوهر این حشره شاید خوشمزه بوده که اینکارو کرده . ما اگه همسرامون و بخوریم آرزوی بچه دار شدن سهله ، باید آرزوی زنده موندن و به گور ببریم چون مسموم میشیم و بادستای خودمون
شوهر این حشره شاید خوشمزه بوده که اینکارو کرده . ما اگه همسرامون و بخوریم آرزوی بچه دار شدن سهله ، باید آرزوی زنده موندن و به گور ببریم چون مسموم میشیم و بادستای خودمون
اين مادينه ها چقدر خطرناك هستن ها!! راستي نميدونم تا الان اونو از نزديك ديديد يا نه! البته فقط قيافش غلط اندازه وگرنه خطرناك نيست! يه باز از فاصله نزديك داشتم با دقت به حركات ظريفش نگاه ميكردم، چيزي كه ميديدم برام باوركردني نبود، اون حشره خيلي آروم و رلكس سرشو برگردوند و داشت منو نگاه ميكرد، با حركات من اونم صورتشو تكون ميداد! رفتارش شبيه حيوانات بود!! خدايا به هر طرف كه نگاه ميكنيم نشان قدرت و عظمت تو رو ميبينيم راستي نوع مبارزه اين حشره در كونگ فو هم هست، يكي از تكنيكهاي كونگ فو هست.
لوتان نوشت در جمهوری تحت انقیاد رمضان قدیروف رسوم اجدادی سخت کننده شرایط زندگی زنان با قواعد سختگیرانه اسلام و سرکوب سیاسی دیکتاتور قدیروف آلت دست مسکو تقویت شده است مدافعان حقوق بشر سرکوب میشوند و قاتلان در امانند
در کشورهای ما همچنین زن هیچوقت حقوق نداشته کارهای زشت برای مردها اشکال نداره ولی اگر یک دروغ از زن باشه قیامت به پا میشه
mz56mz
باز هم بايد بيانيه صادر كنم
قابل توجه اقايون تمام لوازم ضد باردارى براى نجات جانتان موجود ميباشد
gilas
عمو جونم ماشالا کار و کاسبی خوبه ها هر روز یه شغل جدید
هاچو هاچو
این دلش صافه،بگو برا ماهم دعا کنه
نخبه
ههههههههههههه عمو قرصایی که من کشف کردم رو میفروشی
Galexy
ددی چه کردی با این تاپیکا
soheyla
سلام و سپاس .
خانمهای محترم سایت :
شما هیچ وقت این کارو انجام ندید .
شوهر این حشره شاید خوشمزه بوده که اینکارو کرده . ما اگه همسرامون
نخبه
gilas
ااااااااا خوب زودتر میگفتین
نمايش يا پنهان متن
من الان نخوچی کشمیش داشتم میخوردم شوهر نبود کهLife Dream
راستي نميدونم تا الان اونو از نزديك ديديد يا نه! البته فقط قيافش غلط اندازه وگرنه خطرناك نيست! يه باز از فاصله نزديك داشتم با دقت به حركات ظريفش نگاه ميكردم، چيزي كه ميديدم برام باوركردني نبود، اون حشره خيلي آروم و رلكس سرشو برگردوند و داشت منو نگاه ميكرد، با حركات من اونم صورتشو تكون ميداد! رفتارش شبيه حيوانات بود!! خدايا به هر طرف كه نگاه ميكنيم نشان قدرت و عظمت تو رو ميبينيم
راستي نوع مبارزه اين حشره در كونگ فو هم هست، يكي از تكنيكهاي كونگ فو هست.
gilas
عمو یوفوی گلاب به روت ترف نه طرف
Life Dream
خودم ميدونم بابا، بعضي وقتا اشتباه مينويسم ولي دليل نميشه درستشو ندونيم!
gilas
من بِدانم
Galexy
خانم اجازه؟
gilas
جاااااااااااااااااان
Galexy
تا شما مچقای مازیار و خت بزنین من برم حیاط
نمايش يا پنهان متن
مگه این جوک پکیده یادت نیست؟maryamlondon1
در کشورهای ما همچنین
ipek-n
تا حرفای این خانمومو نشنویم که نمیتونیم قضاوت کنیم
در هر صورت زود قضاوت نکنید شاید به ناموس حشره دیگه چپ نیگا کرده
METALLICA
ای بابا ، بیا و خوبی کن ! بشکنه این چیز که نمک نداره !!
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→