با سلام خدمت دکتر نخبه خوشمل و ناز .حدودا چند ماهی هست كه شكمم همش صداهای عجیب وغریبی میده ووقتی تو یه جمعی نشستم بیشتر نشون میده ومن خجالت میكشم خیلی ها هم تعجب میكنن ومیگن به خاطر اینه كه غذا رو زود وتند می خورم ولی اونم رعایت كردم اما تاثیری نداشت وحتی دكتر هم رفتم ولی جز یك سری قرص ودارو چیز دیگه ای نگفتن به نظر شما باید چكار كنم با تشكر ...........مقداری از گاز داخل شكم هوای بلعیده شده توسط افراد است در افراد سالم نیز بلع هوا وجود دارد ولی برخی افراد بدلیل اضطراب خوردن سریع غذا نوشابه های گازدار یا نوشیدن مایعات با نی ، جویدن آدامس مكیدن آب نبات سفت كشیدن سیگار ترشح پشت حلق و دندان مصنوعی نا مناسب هوای زیادی می بلعند. هوای بلعیده شده می تواند با آروغ زدن خارج شود هوایی كه با اروغ خارج نشود وارد روده و معده می شود . از منابع دیگر گاز روده فعالیت باكتریهای روده و تجزیه قند و پروتئین است. مصرف غذای چرب نیز می تواند باعث تولید گاز شود. مصرف برخی غذاها مثل حبوبات برخی غلات قند فروكتوز كه بعنوان شیرین كننده افزودنی بكار می رود و نیز برخی میوه ها بویژه انجیر خرما الو و انگور نیز باعث تولید گاز می شود. پیاز مارچوبه و گندم می تواند باعث نفخ شكم شود گاهی نیز افزایش گاز داخل شكم ناشی از افزایش باكتریهای روده و یا عفونت ژیاردیا باشد. برای درمان حذف حالتها و موادی كه باعث بلع هوا می شود عدم مصرف غذاهای نفاخ مصرف دایمتیكون و درمان سوء هاضمه در صورت وجود می تواند موثر باشد. در صورت ادامه درمان لازم است به متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش مراجعه كنید تا بررسیهای لازم انجام شود.
حالا بحث جالب قار و قور شکم شد باید بگم من توی یه کتابخونه معتبر مشغول امر الهی تحقیق بودم و یه جناب پروفسور معروف دو تا صندلی اون ور تر من مشغول عمل عجین روزنامه خونی بود بعد من شدیدا گشنه شده بودم و همچین شکمم قار و قور می کرد هی من سرفه می کردم طرف نشنوه دیگه واقعا داشت هستی و وجودم زیر سوال می رفت زود ناهار سفارش دادم تا خوردم هم سرو صدا خوابید و مشغول الاهیاتمون شدیم ...
نخبه
...........مقداری از گاز داخل شكم هوای بلعیده شده توسط افراد است در افراد سالم نیز بلع هوا وجود دارد ولی برخی افراد بدلیل اضطراب خوردن سریع غذا نوشابه های گازدار یا نوشیدن مایعات با نی ، جویدن آدامس مكیدن آب نبات سفت كشیدن سیگار ترشح پشت حلق و دندان مصنوعی نا مناسب هوای زیادی می بلعند. هوای بلعیده شده می تواند با آروغ زدن خارج شود هوایی كه با اروغ خارج نشود وارد روده و معده می شود . از منابع دیگر گاز روده فعالیت باكتریهای روده و تجزیه قند و پروتئین است. مصرف غذای چرب نیز می تواند باعث تولید گاز شود. مصرف برخی غذاها مثل حبوبات برخی غلات قند فروكتوز كه بعنوان شیرین كننده افزودنی بكار می رود و نیز برخی میوه ها بویژه انجیر خرما الو و انگور نیز باعث تولید گاز می شود. پیاز مارچوبه و گندم می تواند باعث نفخ شكم شود گاهی نیز افزایش گاز داخل شكم ناشی از افزایش باكتریهای روده و یا عفونت ژیاردیا باشد. برای درمان حذف حالتها و موادی كه باعث بلع هوا می شود عدم مصرف غذاهای نفاخ مصرف دایمتیكون و درمان سوء هاضمه در صورت وجود می تواند موثر باشد. در صورت ادامه درمان لازم است به متخصص داخلی یا فوق تخصص گوارش مراجعه كنید تا بررسیهای لازم انجام شود.
gilas
نمايش يا پنهان متن
خودم حالم بد شد از این شکلکدلشاد
m3hrdad
terme ghabl sare jalasee emtehaan....
نخبه
اونجات دیگه کجاته؟ تو جا زیاد داری کجاتو میگی
خب توصیه های بالا رو خوندی دیگه غذاهای چرب و نفخ دار نخور
m3hrdad
nemisheeeeeeeeeeee
Holtek
دلشاد
خانم دکتر اونجام دیگه ..... آخه اینحا نمیشه گفت
carlos
اینقده حال میده
نخبه
خب لااقل اروم غذا بخور که کمتر هوا بپره تو معده ت....
چی حال میده اروغ زدن؟
شما احتمالا باید گل بگیری
گُل نه گِل بگیر
The one
دلشاد
چوب پنبه گذاشتم جواب نداد
نخبه
شما بتون کار کن
mojde
sib
Galexy
gilas
آره مخصوصا با تریپ الانت
ژنرال
نمايش يا پنهان متن
چرا حال نمیده پسSaMaN TaJ
در این موارد باید بریم خدمت دکتر کوروش کبیر.......
Mahboob
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→