ایسنا: متخصصان تغذیه تاکید دارند که اگر میخواهید از دل دردهای فریب دهنده احساس گرسنگی رهایی پیدا کنید، آرد گندم و بادام درختی بخورید.
خوردن آرد گندم و بادام، احساس سیری را در انسان افزایش میدهد و بنابراین باعث کم شدن تمایل به خوردن غذا و در نتیجه جلوگیری از پرخوری میشود.
دلدردی که از احساس گرسنگی ناشی میشود ممکن است در هر فردی در زمان مختلفی از طول روز بروز کند اما به هر حال به سراغ هر کسی میآید و انسان را وادار به خوردن میکند. برای کسانی که قصد دارند وزن خود را کاهش دهند، گرفتار درد گرسنگی شدن، یک نگرانی جدی است.
به گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، پزشکان توصیه میکنند که مصرف نشاستههایی مثل آرد گندم که مدت بیشتری در دستگاه گوارش باقی میمانند تا هضم شوند، میتواند راه حل مفیدی برای این مشکل باشد.
بادام نیز از جمله میان وعدههای مغذی است که میتواند مدت طولانیتری در شما احساس سیری ایجاد کند و بنابراین گزینه مناسبی از این نظر محسوب میشود.
مسی من دو دقیقه میرم بادوم بخرم حواست به وسائل من باشه
نمايش يا پنهان متن یه عالمه بادوم از عید مونده از دست خودم هر چی اجیل داریم قایم کردم که نخورم.. چند روزیه گیاه خوار شدم همچین یه نموره هم دارم وزن کم میکنم تا اخر این ماه یه عالمه باید وزن کم کنم
اِوا من که خیلی خیلی لاغرم ولی خدایی منه گناهی چکار کنم با اینهمه خوراکیای خوشمزه که توی خونه دارم و از دست تو نمیتونم بخورمشون بابا آخه مسلمون من آجیل دوس ندارم خصوصاً بادوم من چطوری میتونم جلد قرمز پفک نمکی اونم مینو رو توی سوپر ببینمو ازش بگذرم من چطور میتونم از تمرهندی یا چیپس و ماست موسیر بگذرم خدایا به تو پناه میبرم از دست اینهمه خوراکیای خوشمزه که آدمو میگولونن
mojde
ایسنا: متخصصان تغذیه تاکید دارند که اگر میخواهید از دل دردهای فریب دهنده احساس گرسنگی رهایی پیدا کنید، آرد گندم و بادام درختی بخورید.
خوردن آرد گندم و بادام، احساس سیری را در انسان افزایش میدهد و بنابراین باعث کم شدن تمایل به خوردن غذا و در نتیجه جلوگیری از پرخوری میشود.
دلدردی که از احساس گرسنگی ناشی میشود ممکن است در هر فردی در زمان مختلفی از طول روز بروز کند اما به هر حال به سراغ هر کسی میآید و انسان را وادار به خوردن میکند. برای کسانی که قصد دارند وزن خود را کاهش دهند، گرفتار درد گرسنگی شدن، یک نگرانی جدی است.
به گزارش سایت اینترنتی هلت دی نیوز، پزشکان توصیه میکنند که مصرف نشاستههایی مثل آرد گندم که مدت بیشتری در دستگاه گوارش باقی میمانند تا هضم شوند، میتواند راه حل مفیدی برای این مشکل باشد.
بادام نیز از جمله میان وعدههای مغذی است که میتواند مدت طولانیتری در شما احساس سیری ایجاد کند و بنابراین گزینه مناسبی از این نظر محسوب میشود.
مسی
من دو دقیقه میرم بادوم بخرم حواست به وسائل من باشه
نخبه
خاله مژده برای منم بادوم بخر میخام باربی بشم
mojde
چشم میخرم برات 2 کیلو خوبشو عزیزم
نخبه
نمايش يا پنهان متن
The one
mojde
خدا بهت صبر بده
نخبه
دلشاد
مرسی من سیرم جاتون خالی مامان امروز نهار قرمه سبزی درست کرده بود
مبارک مستانه عزیز
منم میخوام
arash52
مستانه
اِوا من که خیلی خیلی لاغرم
ولی خدایی منه گناهی چکار کنم با اینهمه خوراکیای خوشمزه که توی خونه دارم و از دست تو نمیتونم بخورمشون
بابا آخه مسلمون من آجیل دوس ندارم خصوصاً بادوم
من چطوری میتونم جلد قرمز پفک نمکی اونم مینو رو توی سوپر ببینمو ازش بگذرم
من چطور میتونم از تمرهندی یا چیپس و ماست موسیر بگذرم
خدایا به تو پناه میبرم از دست اینهمه خوراکیای خوشمزه که آدمو میگولونن
The one
mojde
سعی کن نگولی مستون منو تو باید تا اخر این هفته 3 کیلو کم کنیم تا برای اون مراسمه آماده بشیم
carlos
مبارک مستانه همکار نشون
Galexy
با درخت یا بی درخت؟؟
gilas
جسارتا شما
شما عضو جدید هستین قیافتون آشنا نیست
من بادوم بخورم محو میشم دیگه
carlos
مُیُم دیگه یَره
مو رِ نگا
مستانه
شما احتمالاً از غیور مردان آهذری نیستین؟
gilas
مُیُم دیگه
مو رِ نگا
اِ اِ اِ کارلوس توی ▧ تصویر در دسترس نیست
carlos
اِ اِ اِ مامان اِتی شمایی ؟؟
خوشگلُم ؟
Holtek
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→