▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستدسر ترایفل یک دسر انگلیسیه که میتوان گفت از سالمترین و خوشمزهترین دسرهای دنیاست. مواد لازم برای 20 نفر:
توتفرنگی: 400 گرم
کیوی: 500 گرم
شاتوت: 250 گرم
کمپوت آناناس: 400 گرم
زردالو: 250 گرم
کیک: 500 گرم از هر نوعی که دوست دارید.
خامه زده شده با پودر قند و وانیل: 3 پیمانه
طرز تهیه:
• ابتدا کیک را لایه لایه کرده و یک لایه از آن را و کف ظرف بچینید.
• روی لایه کیک، هر نوع میوهای را که دوست دارید بچینید. هر لایه میوهای را که میچینید اطراف آن لایه را با همان میوه طوری بچینید که از بیرون کاملا دید داشته باشد.
• روی لایه میوه، خامه بریزید و باز یک لایه کیک روی آن قرار دهید.
• روی لایه کیک باز لایه میوه مورد نظر را بریزید و تا بالای ظرف به این کار ادامه دهید.
• لایه آخر را خامه بریزید و روی خامه را با تمام میوههایی که دارید بپوشانید. ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
ترامیسو
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
پنیر ماسکار پونه یک و یک دوم پیمانه معادل 390 گرم
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
شکر یک سوم پیمانه
قهوه غلیظ یک چهارم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
کیک انگشتی 18 عدد
شکلات تخته ای (تلخ و شیرین) مقداری برای تزئین
پودر کاکائو مقداری
طرز تهیه: زرده و سفیده تخم مرغ را جدا نموده، پنیر ماسکار پونه، وانیل، زرده تخم مرغ را در کاسه ای ریخته با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سفیده تخم مرغ را در کاسه تمیز ریخته با همزن برقی بزنید تا کف کند سپس شکر را اضافه کرده با همزن برقی بزنید تا سفت شود بطوری که جای همزن روی سفیده محو نشود. سپس سفیده تخم مرغ را به مواد فوق الذکر اضافه نموده و مخلوط نمائید. کیک اسفنجی را به اندازه های پنج سانت به قطر یک سانت برش داده و بدین ترتیب کیک انگشتی تهیه می شود. سپس قهوه غلیظ و شیر را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید و کیک ها را برای یک لحظه در آن بغلطانید. چند قاشق از مواد آماده شده شماره دو در ظرف مورد نظر ریخته روی آن تعدادی از کیک های انگشتی را قرار داده مجدداً مایه آماده را ریخته و ری آن کیک قرار داده، به همین ترتیبادامه داده در مرحله آخر با مایه شماره دو روی آن را پوشانده و مقداری شکلات تخته ای رنده نموده و روی تراماسو بپاشید سپس مقداری کاکائو روی آن الک کنید
1. 280 گرم شکلات نیمه شیرین ( 70%) 2. 4 و نیم فنجان یا 180 گرم کره 3. 8 عدد تخم مرغ 4. 270 گرم یا یک و یک چهارم فنجان شکر 5. 140 گرم یا یک و یک چهارم فنجان آرد همه منظوره
طرز تهیه :
* فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت ( 180 درجه سانتیگراد ) گرم کنید . * 10 عدد قالب فلزی کلوچه را روغن بمالید . * شکلات را تکه تکه کرده و همراه با کره ، روی ظرف آب جوش بگذارید تا آب شود . * تخم مرغها را همراه با شکر هم زده و با آرد مخلوط کنید . * این مخلوط به دست آمده را به آهستگی با شکلاتها ترکیب کنید . * مخلوط نهایی را در قالب ها ریخته و با حرارت 350 درجه در فر به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید . قسمت بیرونی می بایست پخته شود و قسمت داخل مایع باقی بماند .
فاندانت شکلات را می توان به تنهایی و یا همراه با بستنی ، خامه و یا توت فرنگی و شاه توت ، سرو کرد . می توان روی فاندانت را پودر قند بپاشید . از طرفی اگر فاندانت شما به قالب یا فنجان چسبید ، می توانید داخل قالب را فویل روغن مالی شده آلومینیومی قرار دهید و حتی از قالب های کاغذی کلوچه استفاده کنید . نکته :
( در صورت تمایل و با توجه به ذائقه خود می توانید از پودر دارچین و یا میخک به مخلوط شکلات اضافه کنید / می توانید از چاشنی نعنا استفاده کنید / می توانید کمی پودر قهوه به آن بیفزایید / اگر کمی پودر کاکائو به مخلوط آرد اضافه کنید ، در فاندانت شما دیگر لکه های سفید آرد دیده نمی شود / معمولا فاندانت با بستنی پرتقالی سرو می شود /
اه اه یاد اون دختر جلفه افتادم با اون چاقالوئه که از خواهرش تعریف می کرد میگفت مغرورو خوبه!!
ندیدم.. من تازگیا شروع کردم به دیدن این برنامه باحاله بعضیاشون حرص درارن .. از دسراشون خوشم میاد جالبه بیشترشون همینا رو درست میکنن یا ژله میوه یا کیکهای اسون انگار دیگه تو دنیا دسر وجود نداره .. ولی خدایی هم راحته دسراشون هم خیلی خوشمزه
نخبه
مواد لازم برای 20 نفر:
توتفرنگی: 400 گرم
کیوی: 500 گرم
شاتوت: 250 گرم
کمپوت آناناس: 400 گرم
زردالو: 250 گرم
کیک: 500 گرم از هر نوعی که دوست دارید.
خامه زده شده با پودر قند و وانیل: 3 پیمانه
طرز تهیه:
• ابتدا کیک را لایه لایه کرده و یک لایه از آن را و کف ظرف بچینید.
• روی لایه کیک، هر نوع میوهای را که دوست دارید بچینید. هر لایه میوهای را که میچینید اطراف آن لایه را با همان میوه طوری بچینید که از بیرون کاملا دید داشته باشد.
• روی لایه میوه، خامه بریزید و باز یک لایه کیک روی آن قرار دهید.
• روی لایه کیک باز لایه میوه مورد نظر را بریزید و تا بالای ظرف به این کار ادامه دهید.
• لایه آخر را خامه بریزید و روی خامه را با تمام میوههایی که دارید بپوشانید.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیست
ترامیسو
مواد لازم:
تخم مرغ 3 عدد
پنیر ماسکار پونه یک و یک دوم پیمانه معادل 390 گرم
وانیل شکری یک چهارم قاشق چایخوری
شکر یک سوم پیمانه
قهوه غلیظ یک چهارم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
کیک انگشتی 18 عدد
شکلات تخته ای (تلخ و شیرین) مقداری برای تزئین
پودر کاکائو مقداری
طرز تهیه:
زرده و سفیده تخم مرغ را جدا نموده، پنیر ماسکار پونه، وانیل، زرده تخم مرغ را در کاسه ای ریخته با همزن برقی هم بزنید تا یکدست شود. سفیده تخم مرغ را در کاسه تمیز ریخته با همزن برقی بزنید تا کف کند سپس شکر را اضافه کرده با همزن برقی بزنید تا سفت شود بطوری که جای همزن روی سفیده محو نشود. سپس سفیده تخم مرغ را به مواد فوق الذکر اضافه نموده و مخلوط نمائید. کیک اسفنجی را به اندازه های پنج سانت به قطر یک سانت برش داده و بدین ترتیب کیک انگشتی تهیه می شود. سپس قهوه غلیظ و شیر را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید و کیک ها را برای یک لحظه در آن بغلطانید. چند قاشق از مواد آماده شده شماره دو در ظرف مورد نظر ریخته روی آن تعدادی از کیک های انگشتی را قرار داده مجدداً مایه آماده را ریخته و ری آن کیک قرار داده، به همین ترتیبادامه داده در مرحله آخر با مایه شماره دو روی آن را پوشانده و مقداری شکلات تخته ای رنده نموده و روی تراماسو بپاشید سپس مقداری کاکائو روی آن الک کنید
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
▧ تصویر در دسترس نیست
فاندانت شکلات
1. 280 گرم شکلات نیمه شیرین ( 70%)
2. 4 و نیم فنجان یا 180 گرم کره
3. 8 عدد تخم مرغ
4. 270 گرم یا یک و یک چهارم فنجان شکر
5. 140 گرم یا یک و یک چهارم فنجان آرد همه منظوره
طرز تهیه :
* فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت ( 180 درجه سانتیگراد ) گرم کنید .
* 10 عدد قالب فلزی کلوچه را روغن بمالید .
* شکلات را تکه تکه کرده و همراه با کره ، روی ظرف آب جوش بگذارید تا آب شود .
* تخم مرغها را همراه با شکر هم زده و با آرد مخلوط کنید .
* این مخلوط به دست آمده را به آهستگی با شکلاتها ترکیب کنید .
* مخلوط نهایی را در قالب ها ریخته و با حرارت 350 درجه در فر به مدت 8 تا 12 دقیقه بپزید . قسمت بیرونی می بایست پخته شود و قسمت داخل مایع باقی بماند .
فاندانت شکلات را می توان به تنهایی و یا همراه با بستنی ، خامه و یا توت فرنگی و شاه توت ، سرو کرد . می توان روی فاندانت را پودر قند بپاشید . از طرفی اگر فاندانت شما به قالب یا فنجان چسبید ، می توانید داخل قالب را فویل روغن مالی شده آلومینیومی قرار دهید و حتی از قالب های کاغذی کلوچه استفاده کنید .
نکته :
( در صورت تمایل و با توجه به ذائقه خود می توانید از پودر دارچین و یا میخک به مخلوط شکلات اضافه کنید / می توانید از چاشنی نعنا استفاده کنید / می توانید کمی پودر قهوه به آن بیفزایید / اگر کمی پودر کاکائو به مخلوط آرد اضافه کنید ، در فاندانت شما دیگر لکه های سفید آرد دیده نمی شود / معمولا فاندانت با بستنی پرتقالی سرو می شود /
The one
نخبه
اره تو برنامه بفرمایید شام دیدم که میگن از مشروب استفاده میکنن ولی من با اندکی تغییر ترامیسو درست کردم خیلی هم خوشمزه شد
Galexy
sib
carlos
غذای اصلی یه مقدار شور بود !!
ولی خوب بود ........
فک میکنم آشپزش یه خانوم بوده !!
نمره ی 8 رو میدم من به غذای اصلی !!
بستنیش هم خوب بود !!
حالا بستنی فروش کی بود ؟
به دسر نمره ی 9 رو میدم !!
نخبه
غذای اصلی یه مقدار شور بود !!
ولی خوب بود ........
فک میکنم آشپزش یه خانوم بوده !!
نمره ی 8 رو میدم من به غذای اصلی !!
بستنیش هم خوب بود !!
حالا بستنی فروش کی بود ؟
به دسر نمره ی 9 رو میدم !!
The one
Holtek
فکر کردم همش اسم یه غذاست ، نگو سوا سواست
gilas
چه خبره 20 نفر مگه هیئت می خوای دسر بدی
بابا با معرفت
غذای اصلی مگه نمک داشت اصلا
تازه شور بود 8 میدی اگه نبود چند می دادی
شما تبانی کردین
حالا بستنی فروش کی بود ؟
آقا شایعه درست نکن خودمون دیدیم که خودش درست کرده فیلمش هست
تازه دستگاش هم خراب شد با پا داشت هم میزدش
امتیاز از 1 تا 10 بودا نه از 1 تا 100
carlos
نمکش مال خود تاپیک گذار بود
پاهاشو شسته بود ؟؟؟؟
آخه آشناس میخوایم اول بشه
gilas
نخیلشم اون شیلینه
آره بابا برای سال نو رفته بود حموم
تو هم نکن میریزه تو غذا موهات
چقدر زیرکانه پارتی بازی کردی ما که اصلا نفهمیدیم
نخبه
ندیدم.. من تازگیا شروع کردم به دیدن این برنامه باحاله بعضیاشون حرص درارن .. از دسراشون خوشم میاد جالبه بیشترشون همینا رو درست میکنن یا ژله میوه یا کیکهای اسون
فلیکس اینا که غذا نیست دسره بگو خانمت درست کنه خیلی خوشمزس
تازه دستگاش هم خراب شد با پا داشت هم میزدش
بله بله تازه تو جفت پاهام دستکش نه ببخشید پاکش هم پوشیده بودم
خب فکر کن این کارلوس بیاد خونه ادم خودش تنهایی یه هیئته.. مگه یادت نیست تو دربند کم مونده بود ما رو هم بخوره
carlos
خوشحالم کسی نفهمید
عـنــا یـــــــــــــــــت !!!
arash52
به غذا 7 میدم
و به پس غذا 5
نون یادتون نره
نخبه
اره بابا کلی سنگ پا کشیدم
نکنه میخای بعدش گولم بزنی جایزه رو از چنگم در بیاری
خب اون که امتیاز کم نمیشه باید اضافه هم بدی پرووووووووووو.. تازه سورپرایزهای من از بفرمایید شام بهترتره
Holtek
خب من که میدونستم دسره ولی این علی کارلوس نوشت غذا ، منو گمراهم کرد
میگم فردا باید یه تاپیک تو این زمینه بزنه
نخبه
باقر زاده
به غذا 7 میدم
و به پس غذا 5
نون یادتون نره
چی میدی ؟
carlos
من رفیق نایاب هستم
همینو بگو . والااااا