₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ...تاکسی...به هم ریختن سینما...
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » طنز و جوک » ...تاکسی...به هم ریختن سینما...

بدون عکس

...تاکسی...به هم ریختن سینما...

612 بازدید، 17 پست، نویسنده: koorosh kabir

• koorosh kabir

تابستان بسیار گرمی بود با بچه های محل به استخر رفته بودیم. متاسفانه استخر در محله بالای شهر و بسیار دور بود. بعد از استخر همه گرسنه و تشنه بودیم یک تاکسی را در بست کردیم و در حدود 10 نفر به داخل تاکسی به زور تپیدیم...

هنوز 100 متر نرفته بودیم که بخاطر فشار زیاد یکی از بچه ها گوزید!!! راننده تاکسی به روی خودش نیاورد البته همه ما هم جیک مان در نیامد!! چند دقیقه بعد باز یکی از بچه ها گوزید این بار همه زدیم به زیر خنده!! راننده تاکسی ماشین را کناری پارک کرد و چوب بلندی را از کنار صندلی اش برداشت همه از ترس پا به فرار گذاشتیم...

راننده با عصبانیت فریاد میزد و میگفت مادر .......ها شما باید پیش پینه دوز بروید تا کونتان که پاره هست بدوزد شما را به استخر چکار؟؟؟

.........................................................................................

شهر ما خیلی کوچیک هست و تا مدتها سینما نداشت. بلاخره بعد از چند سالی یک سینما به خودش دید و متاسفانه زود هم بسته شده... یک روز با یکی از دوستانم رفتیم تا یک فیلم جدید نگاه کنیم فیلم یک فیلم غم انگیز هندی بود که همه تحت تاثیر فیلم قرار گرفته بودیم و صدا از تن هیچکس در نمی آمد باورکنید.

نفس ها در سینه حبس شده بود و هیچکس حتی پلک هم نمیزد... هنرپیشه فیلم اسلحه بر روی شقیقه خودش گذاشته بود و میخواست به حیات خودش خاتمه بدهد همه منتطر شلیک گلوله بودیم که ناگهان صدای یک گوز بلند سالن سینما را ترکاند همه سینما یک صدا قاه قاه شروع کردند به خندیدن من و دوستم از خنده غش کرده بودیم و محو صدای بلند گوز شده بودیم... خوشبختانه هنرپیشه نجات یافت چون تیر شلیک نشد اما گوز شلیک شده بود...

ملانصرالدین های ارغوانی

• gilas

سایت این هفته بو برداشت 991

تاپیک تاپاله و باد های دل و روده اینم از استخر و سینما رفتنمون 23 23

• محسن صائب

لحظات شاد و پر خنده اینهمه به ما نزدیک هست و حتی خیلی وقتها همراه ماست ولی ما از ان قافلیم
    اینو میخوای بگی 83

• مخلوط کن

• هاچو هاچو

23 اینم من میدم تا تاپیک real بشه 969

• نخبه

وای خدا 23 خط اول سینما رو خوندم فهمیدم قضیه چیه ترکیدم از خنده
    ای دلممممممممممممممممم 23 23 23

• Holtek

نقل قول: koorosh kabir
    تاکسی

23
    به هم ریختن سینما

23
    یه زمانی میرفتیم باشگاه ، یه تمرینی بود برا سفت کردن شکم که خیلی مشکل و قدرتی بود ، باید رو زمین به پشت می خوابیدی و پاها و بالاته رو صاف می اوردی بالا تا یه زاویه ای و همونجا باید مدتها می ایستادی ، اولاش راحت بود ولی زمان که میگذشت دیگه خیلی به شکم فشار می اومد ، یه بار تو اوج فشار یکی از بچه ها نتونست خودشو نگه داره و با صدای مهیبی گوزید ، بعد یه سکوت چند ثانیه ای ( آخه این استادمون خیلی سخت گیر و خشن بود ) همه باهم زدن زیر خنده ، وقتی هم که می خندی دیگه قدرت نداری ، همه ولو شدن زمین ، منتظر بودیم که این مربیمون دعوامون کنه ، که دیدیم اون بدتر از ما ولو شده رو زمین ... 23

• نخبه

نقل قول: Dr.GSM
    وقتی هم که می خندی دیگه قدرت نداری ، همه ولو شدن زمین ، منتظر بودیم که این مربیمون دعوامون کنه ، که دیدیم اون بدتر از ما ولو شده رو زمین

حالا راستشو بگو کی بود 969

• SaMaN TaJ

راستی چرا این گوز اینقدر باعث خوشحالی ما میشه؟؟؟؟؟ 23 23 23

• Holtek

نقل قول: نخبه
    حالا راستشو بگو کی بود

بخدا من نبودم 23

• نخبه

نقل قول: SaMaN TaJ
    راستی چرا این گوز اینقدر باعث خوشحالی ما میشه؟؟؟؟؟

اینو بخون
    نمايش يا پنهان متنفواید گوز درمانی:
    رفع خستگی های مفرط
    تسکین دل دردهای مزمن
    نورانی شدن چهره
    بهبود بیماریهای گوارشی
    ایجاد خنده های طبیعی
    خشنودی دوستان
    ایجاد تنوع در بوی محیط
    از بین بردن یکنواختی در زندگی
    تست حس بویایی اطرافیان
    ایجاد فضای ازاد و دموکراسی
    تعیین جهت وزش باد
    سازگار با محیط زیست

• matin.57

خوب باید به راننده تاکسی میگفتن ...بادی بود و راهی بود.... مگه به کسی کاری بود 74

• ژنرال

koorosh kabir,
    من اصلا نخندیدم 4

• SaMaN TaJ

نقل قول: نخبه
    فواید گوز درمانی:
    تسکین دل دردهای مزمن
    ایجاد خنده های طبیعی
    خشنودی دوستان
    /quote]

عین حقیقته اینا.... 92

• maryamlondon1

یک تاکسی را در بست کردیم و در حدود 10 نفر به داخل تاکسی به زور تپیدیم

89 ده نفر
    هنوز 100 متر نرفته بودیم که بخاطر فشار زیاد یکی از بچه ها گوزید!!! راننده تاکسی به روی خودش نیاورد البته همه ما هم جیک مان در نیامد!! چند دقیقه بعد باز یکی از بچه ها گوزید این بار همه زدیم به زیر خنده!! راننده تاکسی ماشین را کناری پارک کرد و چوب بلندی را از کنار صندلی اش برداشت همه از ترس پا به فرار گذاشتیم...

راننده با عصبانیت فریاد میزد و میگفت مادر .......ها شما باید پیش پینه دوز بروید تا کونتان که پاره هست بدوزد شما را به استخر چکار؟؟؟

وای خدا یکی من به هوش بیاره 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247
    247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247

هنرپیشه فیلم اسلحه بر روی شقیقه خودش گذاشته بود و میخواست به حیات خودش خاتمه بدهد همه منتطر شلیک گلوله بودیم که ناگهان صدای یک گوز بلند سالن سینما را ترکاند همه سینما یک صدا قاه قاه شروع کردند به خندیدن من و دوستم از خنده غش کرده بودیم و محو صدای بلند گوز شده بودیم... خوشبختانه هنرپیشه نجات یافت چون تیر شلیک نشد اما گوز شلیک شده بود...

247 247 247 247 247 247 وای این یکی دارم سکته می کنم از خنده 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 247 کورش خیر از جوانیت ببینی 6

• Mahboob

شجاعت یعنی:
    گوزیدم گوزیدی گوزید گوزیدیم گوزیدید گوزیدند 16

نمايش يا پنهان متنیکی به شجاعت محبوب بیاد این عمل چیز یعنی این فعل رو صرف کنه 16

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: