نو بهار است در آن کوش که خوشدل باشی *** که بسی گل بدمد باز و تو در گل باشی . بهار فصلی هست که واقعا حیف هست که در طبیعت نباشیم ، فصل زنده شدن . این تصاویر رو بهانه ای برای بیشتر به سر شوق در آوردن دوستان تقدیم میکنم . . ▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستاب . ▧ تصویر در دسترس نیست . ▧ تصویر در دسترس نیست . درختان گیلاس و البالو پر شکوفه هستند : . . ▧ تصویر در دسترس نیست . یادش بخیر پارسال این موقع توت امده بود ولی امسال هنوز در این وضعیت هست شاه توت هم که هنوز برگ نکرده . ▧ تصویر در دسترس نیست . این سیرها هم تقریبا پاییز میرسند . ▧ تصویر در دسترس نیست . این ماهی ها برای ایام عید چاق میشن . ▧ تصویر در دسترس نیست . در زمینی تقریبا 400 مترپارسال حدود 10 مثقال زعفران برداشت کردم . . ▧ تصویر در دسترس نیست . سبزی خوردن هم واقعا وقتی خودت بکاری و با دقت بچینی خوردن داره
. ▧ تصویر در دسترس نیست . این توت فرنگی ها هم از حدود 15 روز دیگه که محصول میدن و تا تقریبا برف بیان محصول دارند . ▧ تصویر در دسترس نیست . وقتی محسن داره گوجه و بادمجان میکاره . ▧ تصویر در دسترس نیست . . ▧ تصویر در دسترس نیست . . ▧ تصویر در دسترس نیست . ▧ تصویر در دسترس نیست . ▧ تصویر در دسترس نیست . خاک بازی و آب بازی بچه هار و که میبینم هم کلی کیف میکنم و هم یاد این شعر می افتم . روز پیری پادشاهی هم نمیآید بکار *** زندگی ، در خاکبازی های طفلان است و بس
بهار فصلی هست که واقعا حیف هست که در طبیعت نباشیم ، فصل زنده شدن
نقل قول: نخبه
این که دست یه خانمه که چهار تا النگو داره
قصدم از گذاشتن این عکس اشاره این نکته بود که در یک روز بهاری و در کنار سپری کردن اوقات در دامن طبیعت بهترین کارو تفریح ،اینکه یکجورایی مشغول باشیم من گوجه میکارم و خانمم سبزی میچینه و بچه ها هم بازی میکنند
نقل قول: bibigoli_1
مستند زیبایی بود
نقل قول: میرزا
ماشالا آقا مهدیار چقدر بزرگ شده
شما لطف دارید انشاا... شما هم ازدواج کنید و از نعمت بودن و داشتن بچه بهره مند بشید
نقل قول: mz56mz
زراعت و كشاورزى رو خيلى دوست دارم تصاوير زيبايى بود ماشاءالله به كوچولوها
راستش منهم واقعا عاشق گل و گیاه هستم توی حیاط خونه کلی کلدون ودرخت دارم که ساعتها وقتی توی خونه هستم اونجا سرم گرم هست قصد داریم اگر خدا بخواهد چند سال دیگه کامل از شهر و شهر نشینی خارج بشم و یک نقطه روستایی رو انتخاب کنم و ...................................
نقل قول: هاچو هاچو
ممنون قشنگ بود،کجا هست اینجا؟
فکر کنم همشهری ما هستی؟ اینجا نرسیده به سراه فردوسی منزل اباد هست
نقل قول: دلشاد
مرسی آقا محسن زیبا بود
نقل قول: baron jon
پس باغي كه وصفش بود اينجا بود خيلي قشنگ بود
نقل قول: gilas
خیلی زیبا بود ایشالا همیشه خوش باشین
لطف داری گیلاسی انشاا... بتونم میزبان همه دوستان در مشهد باشم و در کنار شما عزیزان شادی هامون رو تقسیم کنیم
قصدم از گذاشتن این عکس اشاره این نکته بود که در یک روز بهاری و در کنار سپری کردن اوقات در دامن طبیعت بهترین کارو تفریح ،اینکه یکجورایی مشغول باشیم من گوجه میکارم و خانمم سبزی میچینه و بچه ها هم بازی میکنند
نمايش يا پنهان متنما هم یه باغ خوشگل تو شهرستان داریم تعطیلات میریم اونجا کلی خوش میگذره.. باغبونی رو هم خیلی دوست دارم .. البته گل بازی با بچه ها رو بیشتر دوست دارم.. با بچه های خواهرم و پسمل شیطون داداشم خاک بازی میکنیم و براشون مثلا خونه با وسایلاش میسازم اونقده حال میده
محسن صائب
.
.
این تصاویر رو بهانه ای برای بیشتر به سر شوق در آوردن دوستان تقدیم میکنم
.
.
▧ 2 تصویر این بخش در دسترس نیستاب
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
درختان گیلاس و البالو پر شکوفه هستند
.
. ▧ تصویر در دسترس نیست
.
یادش بخیر پارسال این موقع توت امده بود ولی امسال هنوز در این وضعیت هست
شاه توت هم که هنوز برگ نکرده
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
این سیرها هم تقریبا پاییز میرسند
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
این ماهی ها برای ایام عید چاق میشن
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
در زمینی تقریبا 400 مترپارسال حدود 10 مثقال زعفران برداشت کردم
.
. ▧ تصویر در دسترس نیست
.
سبزی خوردن هم واقعا وقتی خودت بکاری و با دقت بچینی خوردن داره
. ▧ تصویر در دسترس نیست
.
این توت فرنگی ها هم از حدود 15 روز دیگه که محصول میدن و تا تقریبا برف بیان محصول دارند
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
وقتی محسن داره گوجه و بادمجان میکاره
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
. ▧ تصویر در دسترس نیست
.
. ▧ تصویر در دسترس نیست
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
▧ تصویر در دسترس نیست
.
خاک بازی و آب بازی بچه هار و که میبینم هم کلی کیف میکنم و هم یاد این شعر می افتم
.
روز پیری پادشاهی هم نمیآید بکار *** زندگی ، در خاکبازی های طفلان است و بس
bijjan
وصفت قشنگ بود ممنون
نخبه
این که دست یه خانمه که چهار تا النگو داره
وای این پسر کوچولوتون چقدر بانمکه چقدر کوچمولوئه
حورا
ژنرال
mz56mz
زراعت و كشاورزى رو خيلى دوست دارم تصاوير زيبايى بود ماشاءالله به كوچولوها
هاچو هاچو
دلشاد
baron jon
دستتون درد نكنه زحمت كشيدين
gilas
ایشالا همیشه خوش باشین
carlos
محسن صائب
قصدم از گذاشتن این عکس اشاره این نکته بود که در یک روز بهاری و در کنار سپری کردن اوقات در دامن طبیعت بهترین کارو تفریح ،اینکه یکجورایی مشغول باشیم
من گوجه میکارم و خانمم سبزی میچینه و بچه ها هم بازی میکنند
شما لطف دارید
انشاا... شما هم ازدواج کنید و از نعمت بودن و داشتن بچه بهره مند بشید
راستش منهم واقعا عاشق گل و گیاه هستم
توی حیاط خونه کلی کلدون ودرخت دارم که ساعتها وقتی توی خونه هستم اونجا سرم گرم هست
قصد داریم اگر خدا بخواهد چند سال دیگه کامل از شهر و شهر نشینی خارج بشم و یک نقطه روستایی رو انتخاب کنم و ...................................
فکر کنم همشهری ما هستی؟
اینجا نرسیده به سراه فردوسی منزل اباد هست
ایشالا همیشه خوش باشین
لطف داری گیلاسی
انشاا... بتونم میزبان همه دوستان در مشهد باشم و در کنار شما عزیزان شادی هامون رو تقسیم کنیم
ژنرال
بی خیال حاجی
باغ مهمتره
محسن صائب
باشه من در خدمت هستم
بیا مشهد شاید انشاا... قسمت شد اینجا داماد بشی
مخلوط کن
عکس اولی چی هست؟؟متوجه نمیشم؟!
همیشه باغ دلتون بهاری باشه!
محسن صائب
اونجا لوله است که اب چاه وارد باغ میشه
ژنرال
بیا مشهد شاید انشاا... قسمت شد اینجا داماد بشی
من رگ و ریشه م یه جورایی قزوینیه ها
نخبه
من گوجه میکارم و خانمم سبزی میچینه و بچه ها هم بازی میکنند
نمايش يا پنهان متن
ما هم یه باغ خوشگل تو شهرستان داریم تعطیلات میریم اونجا کلی خوش میگذره.. باغبونی رو هم خیلی دوست دارم .. البته گل بازی با بچه ها رو بیشتر دوست دارم.. با بچه های خواهرم و پسمل شیطون داداشم خاک بازی میکنیم و براشون مثلا خونه با وسایلاش میسازم اونقده حال میدهsib
ماهی
وای چه با نمک.خیلی با مزه بود
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→