₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » خانواده شما نامزدتان را تایید نمی کنند؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » خانواده شما نامزدتان را تایید نمی کنند؟
1 2

بدون عکس

خانواده شما نامزدتان را تایید نمی کنند؟

445 بازدید، 23 پست، نویسنده: نی نی

• نی نی

تصویر در دسترس نیست

یکی از بدترین اتفاقاتی که ممکن است برایتان بیفتد این است که وقتی می‌خواهید کسی که تازه با او آشنا شده ‌اید را به خانواده یا دوستانتان معرفی کنید، مورد تایید و خوشایند آنها قرار نگیرد. در چنین موقعیتی چه باید بکنید؟ آیا باید به حرف آنها که می‌گویند این فرد به درد شما نمی‌خورد گوش دهید؟ یا با میل خودتان پیش بروید؟ این اتفاق ممکن است برای همه بیفتد و شما چه فردی باشید که رابطه جدیدتان را معرفی کرده‌ اید یا جزء خانواده یا دوستان فردی باشید که رابطه جدید خود را به شما معرفی کرده است، کنار آمدن با این موقعیت برایتان سخت خواهد بود.

یک نمونه آن یکی از دوستان نزدیکم است که همیشه با اشک و ناله درمورد نامزد خود برای من حرف می‌زد، نامزدی که می‌دانستم رابطه‌ ای متلاطم اما عاشقانه داشت. طبیعتاً سعی می‌کردم همیشه هوای او را داشته باشم و اصلاً دوست نداشتم که او را ناراحت ببینم اما می‌دانستم هم که وقتی همه چیز در رابطه‌اش خوب پیش می‌رود، خیلی کم از آن برای من تعریف می‌کند و فقط می‌گفت که شاد و خوشبخت است اما وقتی مشکلی برای او پیش می‌آمد، روزها درمورد آن با من حرف می‌زد و همه جزئیات را مو به ‌مو برایم تعریف می‌کرد. من هیچوقت با چیزهایی که درمورد نامزدش می‌گفت درمورد او قضاوت نمی‌کردم چون می‌دانستم فقط حرف‌های یک طرف قضیه شنیده‌ام. بنابراین بااینکه می‌دانستم این رابطه خیلی از نظر احساسی برای سلامت او مفید نیست، به خودم حق دخالت نمی‌دادم و همیشه سعی می‌کردم که نظرم را بی‌طرفانه ابراز کنم.

نکته مهمی که باید به یاد داشته باشید این است که دوستان و خانواده ‌تان می‌خواهند همیشه شما را شاد و سرحال ببینند و یک دوست واقعی همیشه خوب شما را می‌خواهد. اما هیچ‌‌ کس واقعیت رابطه شما را نمی‌داند و درک نمی‌کند مگر خودتان و طرف مقابلتان چون فقط شما دو نفر هستید که می‌دانید دقیقاً در آن رابطه چه می‌گذرد. نصیحت‌های دوستان و خانواده همیشه بنابر چیزهایی است که شما درمورد رابطه‌ تان به آنها می‌گویید به همین علت دیدگاه آنها همیشه محدود است. با این ‌وجود این نگرش به آنها امکان می‌دهد الگوهایی را در رابطه شما پیدا کنند که خودتان آنها را نمی‌بینید چون دوستان و خانواده‌ تان کسانی هستند که بهتر از بقیه شما را می‌شناسند. بعضی ‌وقت‌ها وقتی عاشق کسی هستیم، از خیلی چیزها می گذریم، خیلی چیزها را نمی‌بینیم و دوستانتان اولین کسانی هستند که پاهایتان را دوباره روی زمین برمی‌گردانند و جنبه ‌های خاص رابطه ‌تان که خودتان چشمتان را روی آن بسته‌ اید را به شما نشان می‌دهند.

وقتی دوستان یا خانواده‌ تان نصیحتتان می‌کنند، یادتان باشد که آنها از تجربیات خودشان استفاده می‌کنند. اگر شک دارید که طرف مقابلتان به شما خیانت می‌کند و آنها هم قبلاً خیانت دیده باشند، خیلی سخت است که تجربه خودشان را در نصیحتی که به شما می‌کنند وارد نکنند. اگر خیلی صدمه دیده باشند، احساسات حل ‌نشده ‌ای دارند که آن را در نظراتشان پیاده می‌کنند که ممکن است اصلاً در مورد شما موقعیت شما کاربردی نداشته باشد. دوستتان می‌خواهد شما تجربه‌ بدی که آنها داشته‌اند را تکرار نکنید. بنابراین به یاد داشته باشید که وقتی دوستی شما را نصیحت می‌کند، باید به حرفهایش خوب گوش کنید، آن را بررسی کنید و چیزهایی را که فکر می ‌کنید به درد شما و موقعیتتان می‌خورد را از آن بیرون بکشید و از آن برای بهتر کردن رابطه ‌تان استفاده کنید.

وقتی می‌خواهید به دوستی درمورد رابطه‌ جدیدش توصیه کنید، مهمترین چیزی که باید در نظر داشته باشید این است که بی‌طرف و صادق باشید. دوست دارید دوستتان به شما اعتماد کند و درمورد رابطه‌اش آزادانه با شما دردودل کند و خیلی مهم است که احساس نکند که او را قضاوت می‌کنید. یکی از دوستانم در رابطه ‌ای بود که خانواده‌اش اصلاً از آن راضی نبودند و تا آخر هم خانواده‌اش آن رابطه را نپذیرفتند. این مسئله باعث شده بود که سختی ‌های زندگی برای دوست من سخت ‌تر شود چون نمی‌توانست به خانواده ‌اش که نزدیک‌ترین کسانش بودند تکیه کند. اگر دوستتان با کسی وارد رابطه شده است که فکر می‌کنید به درد او نمی‌خورد، نگرانی خودتان را حتماً ابراز کنید و بعد انتخاب را به خود او واگذار کنید و یادتان باشد که دستی بین شما از همه اینها مقدم‌ تر است. همیشه این احساس را به آنها بدهید که هر زمان که دوست داشتند می‌توانند برای دردودل و کمک روی شما حساب کنند.

نکته مهم این است که توصیه مهمترین کسی که باید همیشه گوش دهید خودتان هستید. اگر به دوستتان می‌گویید که کاری اشتباه است چرا باید خودتان آن را بپذیرید؟ پس همیشه به حرف دوستان و خانواده‌ تان گوش دهید و توصیه‌ هایشان را نادیده نگیرید اما خودتان بهتر از هر کسی می‌دانید که چه چیز به نفعتان است. فقط یادتان باشد که همیشه با خودتان صادق باشید.
    منبع سایت مردمان

• ژنرال

نامزد ندارم 93

• gilas

هااااااااااااااان 453

آخه نی نی قشنگه چلا منو تو این موقعیت قرار میدی تصویر در دسترس نیست
    من که نازمد ندارم تصویر در دسترس نیست

من شوتولات می خوام تصویر در دسترس نیستیالا شوتولات بخل برام تصویر در دسترس نیست

• mojde

نقل قول: gilas
    من که نازمد ندارم

بهتر قربونت برم نازمد چیه تو این دورو زمونه

• نی نی

من شوتولات می خوام یالا شوتولات بخل برام

اینم شوتولات شیمکووووووووووووووووووووووووووووووووو 6
    تصویر در دسترس نیست

اینم هست که خودم میخوام بخولم 4 به کسی ممیدم 100
    تصویر در دسترس نیست

• gilas

نقل قول: mojde
    بهتر قربونت برم نازمد چیه تو این دورو زمونه

منم مشتلی با نداشتنش ندارم تصویر در دسترس نیست
    اما این نی نی قشنگه میگه نازمد داشته باشن بعد خونوادتون دوستش نداشته باشه بعد از این کارای بالا انجام بدین تصویر در دسترس نیست

حالا چتار تونم خاله جونم 100

• مستانه

نقل قول: نی نی

من چندسال پیش بر این عقیده بودم که رضایت 100% پدرومادر توی انتخابم شرط لازم و کافیه برای خوشبختیم، برای همین سرتسلیم فرود آوردم درمقابل نظرو انتخاب اونا 2 ولی ...................783

• gilas

اینم شوتولات شیمکووووووووووووووووووووووووووووووووو 6

وای دستت دلد نتونه نی نی قشنگه 1153

به به شوتولات 85

اینم هست که خودم میخوام بخولم 4 به کسی ممیدم100

مواظب باش هستش تو گلوت گیل نتونه 56

• ساحل ناقلا

نی نی توسولو 991 من نامزد دارم 822
    دلت بسوزه مامان شاپلی به تو نامزد نمیده 804 دست تو مماغت میکنی 286
    تازه شم عمو ماتیکیم اومده 804

• نی نی

نقل قول: مستانه
    من چندسال پیش بر این عقیده بودم که رضایت 100% پدرومادر توی انتخابم شرط لازم و کافیه برای خوشبختیم، برای همین سرتسلیم فرود آوردم درمقابل نظرو انتخاب اونا 2 ولی ...................783

گیله نتون پروانه ای 362 منم از الان سر تسلیم فرود اوردم 362
    مواظب باش هستش تو گلوت گیل نتونه 56

گیلاسش بدون هسته هست 4 3
    نقل قول: ساحل 884  نقلی 4  
    دلت بسوزه مامان شاپلی به تو نامزد نمیده 804 دست تو مماغت میکنی 286

فتل تلدی خیال تلدی خواهلیم دو سه تا نامزد بلام تنال دوزاشته 4
    نقل قول: ساحل ناقلا 
    تازه شم عمو ماتیکیم اومده

804 804 خوف بیاد منم عمو محمود جون جونیمو دالم 804

• ipek-n

نمیدونم 37 یعنی نمیکنه ؟ میکنه؟ 68

• مستانه

گیله نتون پروانه ای 362 منم از الان سر تسلیم فرود اوردم 362

اشتباه نکن 87 اگه نمیخوای سر نخواستنت بمون و برای خواستن چیزی که اونا نمیخوان منطقی قانعشون کن 72

• Galexy

نقل قول: مستانه
    اشتباه نکن 87 اگه نمیخوای سر نخواستنت بمون و برای خواستن چیزی که اونا نمیخوان منطقی قانعشون کن 72

نی نی,
    راس میگه نی نی 87 نه نه نــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه 87

• دلشاد

حالا اگه دوتا داشتیم چی میشه 10 20 30 ... میشماریم 4

• mz56mz

ممنون عمو جان 11
    من كه انتخاب با خودم بود و خدا رو شكر مورد تاييد خانواده هم قرار گرفت 303
    خوف بیاد منم عمو محمود جون جونیمو دالم

قربانت برم عمو جووونم من عموى هر دوى شما هستم تازه عمو ماتیکی ساحل جون هم داداشم 8 1018

• نخبه

خانواده من که عاشقش ارش هستن 8 همه خانوادم دوستش دارن خیلی خیلی زیاد.. حتی فامیلام هم خیلی دوستش دارن بس که مثل خودم دوست داشتنیه 4

• sib

ممنون نی نی جون خاله 6

• Mahboob

چي بگم والله 22

• Holtek

حالا این نامزدی چی هست ؟ خوردنیه ؟ 403
    نمايش يا پنهان متندیدم عکس شکلات گذاشتی گفتم شاید خوردنی باشه 4

• Galexy

نقل قول: نخبه
    خانواده من که عاشقش ارش هستن 8 همه خانوادم دوستش دارن خیلی خیلی زیاد.. حتی فامیلام هم خیلی دوستش دارن بس که مثل خودم دوست داشتنیه 4

286 دختر ددی مثل ددی محبوبه همس 286

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: