₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بیا با هم ارتباط غیر کلامی برقرار کنیم .بلدی؟
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » روانشناسی و روابط اجتماعی » بیا با هم ارتباط غیر کلامی برقرار کنیم .بلدی؟

بدون عکس

بیا با هم ارتباط غیر کلامی برقرار کنیم .بلدی؟

456 بازدید، 12 پست، نویسنده: mojde

• mojde

از راز ارتباط غیر کلامی چه می دانید؟ چنانچه بسیاری از شما خوانندگان عزیز اطلاع دارید در یک ارتباط متقابل بیش از مهارت های کلامی ، زبان بدن و حرکات و ارتباطات غیر کلامی است که می تواند نوع رابطه را تحت تاثیر خود قرار دهد.

در این میان چشم ها نقش بسزایی را ایفا می کنند و می توانند پیام رسانی قوی را داشته باشند. البته در بحث از حرکات و زبان بدن همیشه نمی توان به مطلق بودن و قطعیت رسید و بهتر است برای تصمیم گیری از مجموعه عوامل دیگری نیز کمک گرفت اما این حرکات راهنمای خوبی برای مخاطب هستند.

سطح چشمها: 1165

در یک گروه، معمولا فردی که سطح دید چشمانش از سایرین بالاتر است رهبر محسوب می گردد. هنگامی که شما ایستاده باشید و دیگران نشسته قطعا شما را در موضع قدرت قرار می دهد.

مالش چشم: 842

زمانی که فردی چشمش را با انگشت اشاره مالش می دهد نشانگر فریب و نیرنگ می باشد. از آنجایی که فرد می خواهد تماس دیداری را قطع کند بهانه ای بدست می آورد که به این طرف و آن طرف نگاه کند. این حرکت غیر ارادی یک افشاگر حسابی است که فرد دارد دروغ می گوید.

هرگاه چشمان یک فرد برای لحظه ای طولانی تر از چشم بر هم زدن متعارف بسته و ابروها نیز برخاسته شود پیام چنین است: “به حرف زدن خود خاتمه بده.”چشم برگرداندن:

این معمولا یک علامت مسلم از نیرنگ، گناه و دروغگویی است.

چشمان بسته: 316

هرگاه چشمان یک فرد برای لحظه ای طولانی تر از چشم بر هم زدن متعارف بسته و ابروها نیز برخاسته شود پیام چنین است: “به حرف زدن خود خاتمه بده.”

حرکت چشم به سمت بالا: 425

این نشانه غضب و عصبانیت است.

نگاه مختصر به اطراف:317

این ژستی خجالت گونه و عشوه گرانه است. فرد جسورانه خیره می شود در حالیکه سرش را پایین انداخته و به سمت مخالف کج میکند. اشاره بر کمرویی بی باکانه دارد.

نگاه ممتد: 400

این بی تردید یک نشانه تمایل به آشنایی بیشتر است. شخصی که تماس چشمی برقرار می کند، چشم برگردانده، سپس مجددا به چشمان شما نگاه می کند می گوید: “مایلم با شما بیشتر آشنا شوم”.

پوشاندن صورت: 68

زمانی که دست بر روی صورت می آید مفهومش چنین است: شوکه شده ام. این ژست بین فرد و موقعیت مزاحم و متجاوز فاصله می اندازد.

نگاه خیره شدید: 452

این نشانه خلق تهاجمی، سلطه جویانه و تهدید آمیز است.

بالا انداختن همزمان دو ابرو: 86

در میان یک اتاق شلوغ، مفهوم آن کاملا واضح و روشن است: مایلم با شما ملاقات کنم.

بالا انداختن یک ابرو: 22

زمانی که یک ابرو بالا انداخته می شود در حالی که ابرو دیگر پایین باقی میماند مفهومش این است: حرف شما را باور نمیکنم.

ابروهای گره خورده: frustrated

زمانی که هر دو ابرو به سمت همدیگر کشیده میشود باعث پدید آمدن شیار بین آن دو می شود که دلالت بر اضطراب، درد، ترس و یا آمیزه ای از این هیجانات دارد.

• Mahboob

ها خاله مژده چه باحال ... میگم فقط یه سوال 7

از نظر شما این نگاه که لامصب با اون چشاش داره کله رو میده بالا پایین یعنی چی 713

یه نوستالوژِی ترسی در درون من وجود داره که هی انگار داره با کله ش میگه : آها, همون , نشونت میدم 713

بعدم این یکی که کله داره بندری میره 93 ..... منم وقتی هیجانی میشم دقیقا این جوریم ولی چرا نظر هیشکی به من جلب نمیشه 12

با تشکر از تاپیک خیلی اس و قس دارتون 39

دوستت میدارم خاله مژِی بیا بغلم 6

• Galexy

نگو اینارو! بد آموزی داره برای بعضیا 713

• gilas

نقل قول: mojde
    این ژستی خجالت گونه و عشوه گرانه است. فرد جسورانه خیره می شود در حالیکه سرش را پایین انداخته و به سمت مخالف کج میکند. اشاره بر کمرویی بی باکانه دارد.

منم که خجالتی 824

این بی تردید یک نشانه تمایل به آشنایی بیشتر است. شخصی که تماس چشمی برقرار می کند، چشم برگردانده، سپس مجددا به چشمان شما نگاه می کند می گوید: “مایلم با شما بیشتر آشنا شوم”.

خاله جونم اینقده مایلم که نگو 866

mojde,
    راستی خاله جونم یه نگاه دیگه هم هست که این بابا بزرگ کهکشونی به من میکنه من میتلسم ازش تصویر در دسترس نیست

ببین اینجوری نگام میکنه 453 این یعنی چی خاله 17

• carlos

89 89
    دارم ارتباط غیر کلامی برقرار میکنم

• ژنرال

22
    28
    3
    1
    17
    15
    51
    65
    41
    86
    713
    93
    چقدر ارتباطات غیر کلامی بلدم من 13

• دلشاد

مرسی مژده جون من یادگیریم ضعیف با من خصوصی کار میکنید 25

• مستانه

mojde,

این چی؟ 93
    ببین بدون کلام، باتمام وجود داره تورو دعوت به یک سری اعمال هیزمنگولانه میکنه 1197

• mojde

میبینم کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه همه در برقراری همه جور ارتباط استادین شکر خدا من همینجا از کلیه اساتید بابت این تاپیک عذر خواهی میکنم 23

• Holtek

بلدی؟

آره !!! چجورم 1
    میبینم کـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه همه در برقراری همه جور ارتباط استادین شکر خدا من همینجا از کلیه اساتید بابت این تاپیک عذر خواهی میکنم

84

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: