₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » آیات قران کریم روی پوست بدن یک نوزاد
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » عجیب ها و ترین ها » آیات قران کریم روی پوست بدن یک نوزاد
1 2

بدون عکس

آیات قران کریم روی پوست بدن یک نوزاد

736 بازدید، 24 پست، نویسنده: هاچو هاچو

• هاچو هاچو

پدیدار شدن آیات قران کریم روی پوست بدن یک نوزاد داغستانی این روزها به بحث داغ رسانه های روسیه و کشورهای قفقاز تبدیل شده است تا جایی که رئیس جمهوری داغستان – موخو علی اف – نیز به منزل این کودک و والدین او رفته است.

تصویر در دسترس نیست

به گزارش البرز مادر این نوزاد می گوید هر دوشنبه و جمعه کودکش دچار تب ۴۰ درجه ای می شود و پس از ان آیاتی از کلام الله مجید روی پوست او نقش می بندد و در مدت سه روز هم دیگر اثری از آن نوشته ها باقی نمی ماند.

تصویر در دسترس نیست

خانواده یعقوبو نام کودکشان را “علی” گذاشته اند. والدین نوزاد می گویند قصد نداشتند به مردم در این باره چیزی بگویند تا زمانی که بر روی بدن کودک جمله “حدیث مرا به مردم نشان دهید” بوجود آمد و انها از تصمیم خود منصرف شدند.

تصویر در دسترس نیست

خانم یعقوبو می گوید: علی فرزند دوم ماست. برای دخترم این مسئله پیش نیامده بود.
    عبدالله، امام جماعت مسجد روستای «کراسنو- اکتیابرسکایا» معتقد است که این آیات علائمی از سوی پروردگار است.

تصویر در دسترس نیست

تصویر در دسترس نیست

• m3hrdad

ایشالا واسه معروف شدن دست و پای بچشون رو اینجوری نکرده باشن 1

• Kishe Mehr

48 الله اکبر... نشانه ی بزرگی و عظمت خدا 58

اتفاقا یک جایی رو هم دیدم مورچه ها می اومدن توی منزلی و اونجا روی فرش با خاک حروفی از قرآن رو می نوشتند. مثل الله اکبر.. لااله الا الله و... 48

مرسی داداش مهدی 11

• هاچو هاچو

نقل قول: m3hrdad
    ایشالا واسه معروف شدن دست و پای بچشون رو اینجوری نکرده باشن

انشاال.. که همینطور باشه 3

نقل قول: Kishe Mehr
    تفاقا یک جایی رو هم دیدم مورچه ها می اومدن توی منزلی و اونجا روی فرش با خاک حروفی از قرآن رو می نوشتند. مثل الله اکبر.. لااله الا الله و... 48
    مرسی داداش مهدی

قربونت داداشی 3

• carlos

به هیچ وجه من الوجوه نمیتونم باور کنم

• Holtek

نقل قول: هاچو هاچو
    آیات قران کریم روی پوست بدن یک نوزاد

یا خدا 58
    این که میشه معجزه و معجزه فقط مختص پیغمبراست 37

• blustar

البته خبر خیلی قدیمیه والی فکر کنم واقعی باشه چون یه عالمه ویدئو هم تو یوتوب هست!با کلی خبرنگار

نقل قول: m3hrdad
    ایشالا واسه معروف شدن دست و پای بچشون رو اینجوری نکرده باشن

مهرداد جان مریض که نیستند الکی خالی ببندن که 3

• mz56mz

ممنون عمو جان 84
    48 58 اميدوارم واقعى باشه 100

• Kishe Mehr

کاری به این جریان ندارم ولی اون جریان مورچه رو که خودم با چشم دیدم و کاملا باور میکنم!!!

• هاچو هاچو

نقل قول: carlos
    به هیچ وجه من الوجوه نمیتونم باور کنم

ضایع نکن دیگه همشهری 38

نقل قول: Dr.GSM
    یا خدا 58
    این که میشه معجزه و معجزه فقط مختص پیغمبراست 37

نه عزیزم،معجزه مختص messengers هاست 264

نقل قول: mz56mz
    ممنون عمو جان 84
    48 58 اميدوارم واقعى باشه

منم همینطور عمو 11

نقل قول: blustar
    البته خبر خیلی قدیمیه والی فکر کنم واقعی باشه چون یه عالمه ویدئو هم تو یوتوب هست!با کلی خبرنگار

ممنونم از تاییداتتون 245

کاری به این جریان ندارم ولی اون جریان مورچه رو که خودم با چشم دیدم و کاملا باور میکنم!!!

13

• Life Dream

خوب نميدونم چي بگم، ولي خيلي ها هستن به خاطر معروف شدن اين كارها رو انجام ميدن، البته چنين چيزي براي خدا هيچ كاري نداره، ولي خوب توو دنياي امروز بايد آدم هه جيز رو با چشم خودش ببينه تا باورش بشه!

• Kishe Mehr

نقل قول: هاچو هاچو
    13

تازه این که چیزی نیست. توی مسجد محلمون یه بار بچه ها داشتن یک اتاقش رو مرتب و تمیز میکردن می بینن که یک پرچم که روش نام امام حسین (ع) نوشته شده رو مورچه خورده فقط اون جاهایی که نام امام حسین هست رو نخورده

• هاچو هاچو

تازه این که چیزی نیست. توی مسجد محلمون یه بار بچه ها داشتن یک اتاقش رو مرتب و تمیز میکردن می بینن که یک پرچم که روش نام امام حسین (ع) نوشته شده رو مورچه خورده فقط اون جاهایی که نام امام حسین هست رو نخورده

790 احساساتی شدم،بیا بلغم 1153

• Kishe Mehr

هاچو هاچو,
    6 11

• حورا

نشانه ای از معجزه 48
    46

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: