ایمپلنت میله ای از جنس تیتانیوم است که داخل استخوان فک در ناحیه دندان از دست رفته کار گذاشته می شود .... این میله پس از مدتی 6 هفته تا 6 ماه بر حسب نوع بستر استخوانی و نوع ایمپلنت ، با فک جوش می خورد و می توان روی آن دندان گذاشت . جراحی ایمپلنت عموما با بی حسی موضعی و داخل مطب انجام می شود و عارضه خاصی ایجاد نمی کند
▧ تصویر در دسترس نیست
برای اینکه شخصی کاندید خوبی برای ایمپلنت باشد ، باید شرایط زیر را دارا باشد : 1. استخوان ناحیه مورد نظر باید از لحاظ قطر ، ارتفاع و تراکم آمادگی کافی داشته باشد . 2.بهداشت بیمار در حد بالا بوده و بیماری لثه ای نداشته باشد . 3.بیمار از استعمال دخانیات خودداری کند . 4.بیمار از لحاظ وضعیت بدنی سالم بوده و مبتلا به دیابت پیشرفته ، سرطان و سایر بیماری های محدود کننده نباشد .
▧ تصویر در دسترس نیست
پروتزهای روی ایمپلنت : (Implant Supported Prostheses ) در مواردی که فقط یک دندان از دست رفته باشد ، می توان دندان مورد نظر را با قرار دان یک ایمپلنت جایگزین کرد . ولی اگر تعداد دندان های کشیده شده زیاد باشد ، می توان از ایمپلنت ها به عنوان پایه های بریج یا پل استفاده برد . یکی از موارد مصرف ایمپلنت در بیمارانی است که سالها است دندان های خود را از دست داده اند و از دندان های مصنوعی استفاده می کنند . در این موارد دندان مصنوعی فک پایین به مرور زمان در اثر تحلیل استخوان فک ، لق می شود . بهترین راه درمان چنین بیمارانی ، قرار دادن حداقل دو ایمپلنت در ناحیه دندان های نیش فک پایین است که روی آنها دو گیره نصب می شود و این گیره ها داخل دندان مصنوعی قفل شده و از لقی آنها جلوگیری می کنند
آخی محبوبه خیلی دختر خوبی بودی نمايش يا پنهان متنقبلا که دندون عقلت رو نکشیده بودی، این بودی دیگه وای به حال الانت نمايش يا پنهان متنبچه فرار کنید که محبوبه الان داره میاد
مرسی محمود جان ، مطلب خیلی مفیدی بود ، مبارک محبوب خانم هم باشه یه مطلبی که همیشه وقتی اسم دندونپزشک رو میشنوم فکرمو مشغول می کنه ، استیریل کردن وسایل کاره . خب ما می بینیم که آقا دکتر دستکششو عوض می کنه و برای هر مریض از ابزاری که قبلا تو دستگاه استیریل گذاشته استفاده می کنه ....... اما... آیا ابزارهایی مثل دریل رو که برای همه مریض ها ثابته استریل میکنه ( منظورم دسته شونه ) یا دگمه هایی که رو دستگاه ها هست ...........
عمو جان خیلی ممنونم ... همش رو خوندم . اینجا اکثرا برای زیبایی ایمپلنت می کنند اما هزینه اش همه جای دنیا گرونه ...... یاد دوستم افتادم که دو تا دندونش رو توی تصادف از دست داده بود و بیچاره لثه اش با ایمپلنت سازگاری نداشت ... دکترش می گفت خیلی نادره اما بعضی ها اینجورین ...
نقل قول: mz56mz
واين هم چشمهاى دكتر
به خدا از روی طنز نوشته بودما ...
نمايش يا پنهان متنآقای دکتر چشماش سبزه
خب عمو برم سراغ دوستان
Life Dream,
چیزی گفتی مازیار
نمايش يا پنهان متنکه ماهواره شخصی تو اتاقت داری فقطم کانال های استانی نگاه می کنی شماره تلفن بزرگترت چند بود
منظورت همون یه ذره هستش؟ عمو مازیار سوادت حسابی نم کشیده ها دیگه بهت زن نمیدن
بابا شيرين جان به خدا من بلدم، ولي نميدونم چرا همش اينجوريا مينويسم!! مثلا بعضي وقتا به جاي ظرف مينويسم زرف! به جاي مثل مينويسم مسل! به جاي سواد مينويسم صواد! خودمم دارم نگران ميشم بايد يه سر برم دكتر، كلاً تمركز و حواسم رو از دست دادم!!!
Mahboob, آبجي محبوبي باهات شوخي ميكنم ها! يه وقت به خودت نگيري، من فقط با آبجيام شوخي ميكنم با اونايي كه احساس ميكنم جنبه دارن و يه جوري برداشت نميكنن!! به خاطر همين هم هست قبل از اين كه سوتفاهمي بشه بهشون ميگم آبجي! شما هم يكي از آبجياي گلم
نقل قول: Mahboob
که ماهواره شخصی تو اتاقت داری فقطم کانال های استانی نگاه می کنی شماره تلفن بزرگترت چند بود
بابا باور كن فقط استانيها رو دارم، ديگه گذشت از ما براي شيطوني كردن! تازه بشقاب هم ثابته، يعني فقط روو Badr هست!
آبجي محبوبي باهات شوخي ميكنم ها! يه وقت به خودت نگيري، من فقط با آبجيام شوخي ميكنم با اونايي كه احساس ميكنم جنبه دارن و يه جوري برداشت نميكنن!! به خاطر همين هم هست قبل از اين كه سوتفاهمي بشه بهشون ميگم آبجي! شما هم يكي از آبجياي گلم
دستت درد نکنه کاکه مازیار ... اگه گفتی بی جنبه
راستی این چیزا هم قبول نیست شخصی ؟ ... ... نچ شماره بزرگترتو بده کار دارم
mz56mz
این میله پس از مدتی 6 هفته تا 6 ماه بر حسب نوع بستر استخوانی و نوع ایمپلنت ، با فک جوش می خورد و می توان روی آن دندان گذاشت . جراحی ایمپلنت عموما با بی حسی موضعی و داخل مطب انجام می شود و عارضه خاصی ایجاد نمی کند
1. استخوان ناحیه مورد نظر باید از لحاظ قطر ، ارتفاع و تراکم آمادگی کافی داشته باشد .
2.بهداشت بیمار در حد بالا بوده و بیماری لثه ای نداشته باشد .
3.بیمار از استعمال دخانیات خودداری کند .
4.بیمار از لحاظ وضعیت بدنی سالم بوده و مبتلا به دیابت پیشرفته ، سرطان و سایر بیماری های محدود کننده نباشد .
در مواردی که فقط یک دندان از دست رفته باشد ، می توان دندان مورد نظر را با قرار دان یک ایمپلنت جایگزین کرد . ولی اگر تعداد دندان های کشیده شده زیاد باشد ، می توان از ایمپلنت ها به عنوان پایه های بریج یا پل استفاده برد .
یکی از موارد مصرف ایمپلنت در بیمارانی است که سالها است دندان های خود را از دست داده اند و از دندان های مصنوعی استفاده می کنند . در این موارد دندان مصنوعی فک پایین به مرور زمان در اثر تحلیل استخوان فک ، لق می شود .
بهترین راه درمان چنین بیمارانی ، قرار دادن حداقل دو ایمپلنت در ناحیه دندان های نیش فک پایین است که روی آنها دو گیره نصب می شود و این گیره ها داخل دندان مصنوعی قفل شده و از لقی آنها جلوگیری می کنند
دلشاد
مبارک محبوبه عزیز
نخبه
هاچو هاچو
حالا چرا محبوبه
Life Dream
مگه خبر نداري! ايشون دندون عقلشو كشيد رفت پي كارش، همون يه ذرشم پريد، دندونشو ميگم ها
نمايش يا پنهان متن
يه آبجي كوچيكه خوب، گوچه فرنگي پرت نميكنه طرف داداششدلشاد
ایول خوب اومدی اینو میخواستم من بگم
Life Dream
ما و شما نداريم بهروز جان، عوضش شما زنده ميموني، دوستان اگه فردا منو نديدي حلالم كنيد
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
قبلا که دندون عقلت رو نکشیده بودی، این بودی دیگه وای به حال الانتنمايش يا پنهان متن
بچه فرار کنید که محبوبه الان داره میادنخبه
منظورت همون یه ذره هستش؟
عمو مازیار سوادت حسابی نم کشیده ها
carlos
نمايش يا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستsib
حورا
gilas
نمايش يا پنهان متن
خوشبحال خودم که رفتم هر 4تاشو جراحی کردم راحت شدمدندون عقلام به جای اینکه عمودی در بیاد داشت افقی از تو لپم میزد بیرون
Holtek
یه مطلبی که همیشه وقتی اسم دندونپزشک رو میشنوم فکرمو مشغول می کنه ، استیریل کردن وسایل کاره .
خب ما می بینیم که آقا دکتر دستکششو عوض می کنه و برای هر مریض از ابزاری که قبلا تو دستگاه استیریل گذاشته استفاده می کنه ....... اما...
آیا ابزارهایی مثل دریل رو که برای همه مریض ها ثابته استریل میکنه ( منظورم دسته شونه ) یا دگمه هایی که رو دستگاه ها هست ...........
Mahboob
نمايش يا پنهان متن
آقای دکتر چشماش سبزهخب عمو برم سراغ دوستان
Life Dream,
چیزی گفتی مازیار
نمايش يا پنهان متن
که ماهواره شخصی تو اتاقت داری فقطم کانال های استانی نگاه می کنیهنوزم هستم نیگا
نمايش يا پنهان متن
حالا چیزی گفتیدلشاد,
بعدم شما دلشاد جان شما چیزی میخواستی بگی آره
نمايش يا پنهان متن
آره دوتای بالایی که من کشیدم به همین فضاحت بود درکت می کنم بیا بغلم
Life Dream
عمو مازیار سوادت حسابی نم کشیده ها دیگه بهت زن نمیدن
بابا شيرين جان به خدا من بلدم، ولي نميدونم چرا همش اينجوريا مينويسم!!
Mahboob,
آبجي محبوبي باهات شوخي ميكنم ها! يه وقت به خودت نگيري، من فقط با آبجيام شوخي ميكنم با اونايي كه احساس ميكنم جنبه دارن و يه جوري برداشت نميكنن!! به خاطر همين هم هست قبل از اين كه سوتفاهمي بشه بهشون ميگم آبجي! شما هم يكي از آبجياي گلم
بابا باور كن فقط استانيها رو دارم، ديگه گذشت از ما براي شيطوني كردن!
Mahboob
دستت درد نکنه کاکه مازیار ... اگه گفتی بی جنبه
راستی این چیزا هم قبول نیست
gilas
بگشا اون آغوشو که اومدیم
نگفته بودی
Badr فقط استانی نداره ها
نمايش يا پنهان متن
شبکه های جام جم رو هم دارهشماره بزرگترتو بده محبوب ببینم
Mahboob
اهوم اهوم
ژنرال