₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » ایمپلنت چیست؟ تقديم به محبوبه عزيز(Mahboob)
₪ انجمن بوف بوفی ₪ » سلامتی، پزشکی » ایمپلنت چیست؟ تقديم به محبوبه عزيز(Mahboob)
1 2

بدون عکس

ایمپلنت چیست؟ تقديم به محبوبه عزيز(Mahboob)

562 بازدید، 23 پست، نویسنده: mz56mz

• mz56mz

عمو محبوبه جان بيا بنشين اينجا كارت دارم 362 725

تصویر در دسترس نیست

ایمپلنت چیست؟

تصویر در دسترس نیست

ایمپلنت میله ای از جنس تیتانیوم است که داخل استخوان فک در ناحیه دندان از دست رفته کار گذاشته می شود ....
    این میله پس از مدتی 6 هفته تا 6 ماه بر حسب نوع بستر استخوانی و نوع ایمپلنت ، با فک جوش می خورد و می توان روی آن دندان گذاشت . جراحی ایمپلنت عموما با بی حسی موضعی و داخل مطب انجام می شود و عارضه خاصی ایجاد نمی کند

تصویر در دسترس نیست

برای اینکه شخصی کاندید خوبی برای ایمپلنت باشد ، باید شرایط زیر را دارا باشد :
    1. استخوان ناحیه مورد نظر باید از لحاظ قطر ، ارتفاع و تراکم آمادگی کافی داشته باشد .
    2.بهداشت بیمار در حد بالا بوده و بیماری لثه ای نداشته باشد .
    3.بیمار از استعمال دخانیات خودداری کند .
    4.بیمار از لحاظ وضعیت بدنی سالم بوده و مبتلا به دیابت پیشرفته ، سرطان و سایر بیماری های محدود کننده نباشد .

تصویر در دسترس نیست

پروتزهای روی ایمپلنت : (Implant Supported Prostheses )
    در مواردی که فقط یک دندان از دست رفته باشد ، می توان دندان مورد نظر را با قرار دان یک ایمپلنت جایگزین کرد . ولی اگر تعداد دندان های کشیده شده زیاد باشد ، می توان از ایمپلنت ها به عنوان پایه های بریج یا پل استفاده برد .
    یکی از موارد مصرف ایمپلنت در بیمارانی است که سالها است دندان های خود را از دست داده اند و از دندان های مصنوعی استفاده می کنند . در این موارد دندان مصنوعی فک پایین به مرور زمان در اثر تحلیل استخوان فک ، لق می شود .
    بهترین راه درمان چنین بیمارانی ، قرار دادن حداقل دو ایمپلنت در ناحیه دندان های نیش فک پایین است که روی آنها دو گیره نصب می شود و این گیره ها داخل دندان مصنوعی قفل شده و از لقی آنها جلوگیری می کنند

واين هم چشمهاى دكتر74

تصویر در دسترس نیست

• دلشاد

وای من دوتا از دندونام ایمپلنتیست 443
    مبارک محبوبه عزیز

• نخبه

کلا درست کردن دندون درد داره ولی اگه دکی چشماش خوشگل باشه ادم درد از یادش میره 4

• هاچو هاچو

نقل قول: mz56mz
    عمو محبوبه جان بيا بنشين اينجا كارت دارم

حالا چرا محبوبه 37

• Life Dream

نقل قول: هاچو هاچو
    حالا چرا محبوبه

مگه خبر نداري! ايشون دندون عقلشو كشيد رفت پي كارش، همون يه ذرشم پريد، دندونشو ميگم ها 4
    نمايش يا پنهان متنيه آبجي كوچيكه خوب، گوچه فرنگي پرت نميكنه طرف داداشش 103

• دلشاد

نقل قول: Life Dream
    ايشون دندون عقلشو كشيد رفت پي كارش، همون يه زرشم پريد

ایول خوب اومدی اینو میخواستم من بگم 23

• Life Dream

نقل قول: دلشاد
    ایول خوب اومدی اینو میخواستم من بگم

ما و شما نداريم بهروز جان، عوضش شما زنده ميموني، دوستان اگه فردا منو نديدي حلالم كنيد 24

• Kishe Mehr

79 آخی محبوبه خیلی دختر خوبی بودی 2
    نمايش يا پنهان متنقبلا که دندون عقلت رو نکشیده بودی، این بودی دیگه وای به حال الانت 103

نمايش يا پنهان متنبچه فرار کنید که محبوبه الان داره میاد 351

• نخبه

نقل قول: Life Dream
    ، همون يه زرشم پريد

منظورت همون یه ذره هستش؟ 56
    عمو مازیار سوادت حسابی نم کشیده ها 4 دیگه بهت زن نمیدن 74

• carlos

عمو جان اینا هم بد نیستا 806

نمايش يا پنهان متن تصویر در دسترس نیست

• sib

ممنون عمو جون.از دندونپزشکی خیلی میترسم 17

• حورا

منم جراحی دتدون عقل دارم 79 خیلی میترسم

• gilas

عمو دردم اومد 20

نمايش يا پنهان متنخوشبحال خودم که رفتم هر 4تاشو جراحی کردم راحت شدم 241
    دندون عقلام به جای اینکه عمودی در بیاد داشت افقی از تو لپم میزد بیرون 23 23

• Holtek

مرسی محمود جان ، مطلب خیلی مفیدی بود ، مبارک محبوب خانم هم باشه
    یه مطلبی که همیشه وقتی اسم دندونپزشک رو میشنوم فکرمو مشغول می کنه ، استیریل کردن وسایل کاره .
    خب ما می بینیم که آقا دکتر دستکششو عوض می کنه و برای هر مریض از ابزاری که قبلا تو دستگاه استیریل گذاشته استفاده می کنه ....... اما...
    آیا ابزارهایی مثل دریل رو که برای همه مریض ها ثابته استریل میکنه ( منظورم دسته شونه ) یا دگمه هایی که رو دستگاه ها هست ........... 37

• Mahboob

عمو جان خیلی ممنونم ... همش رو خوندم . اینجا اکثرا برای زیبایی ایمپلنت می کنند اما هزینه اش همه جای دنیا گرونه 10 ...... یاد دوستم افتادم که دو تا دندونش رو توی تصادف از دست داده بود و بیچاره لثه اش با ایمپلنت سازگاری نداشت ... دکترش می گفت خیلی نادره اما بعضی ها اینجورین ...

نقل قول: mz56mz
    واين هم چشمهاى دكتر

9 به خدا از روی طنز نوشته بودما ... 9

نمايش يا پنهان متنآقای دکتر چشماش سبزه 9

خب عمو برم سراغ دوستان 315

Life Dream,

چیزی گفتی مازیار 37

نمايش يا پنهان متنکه ماهواره شخصی تو اتاقت داری فقطم کانال های استانی نگاه می کنی 37 شماره تلفن بزرگترت چند بود 37

نقل قول: Kishe Mehr
    آخی محبوبه خیلی دختر خوبی بود

هنوزم هستم نیگا 75

نمايش يا پنهان متنحالا چیزی گفتی 315

دلشاد,
    بعدم شما دلشاد جان شما چیزی میخواستی بگی آره 37 بگو خجالت نکش 15

نمايش يا پنهان متن315

نقل قول: gilas
    دندون عقلام به جای اینکه عمودی در بیاد داشت افقی از تو لپم میزد بیرون

آره دوتای بالایی که من کشیدم به همین فضاحت بود درکت می کنم بیا بغلم 6

• Life Dream

نقل قول: نخبه
    منظورت همون یه ذره هستش؟
    عمو مازیار سوادت حسابی نم کشیده ها دیگه بهت زن نمیدن

بابا شيرين جان به خدا من بلدم، ولي نميدونم چرا همش اينجوريا مينويسم!! 2 مثلا بعضي وقتا به جاي ظرف مينويسم زرف! به جاي مثل مينويسم مسل! به جاي سواد مينويسم صواد! خودمم دارم نگران ميشم بايد يه سر برم دكتر، كلاً تمركز و حواسم رو از دست دادم!!! 2

Mahboob,
    آبجي محبوبي باهات شوخي ميكنم ها! يه وقت به خودت نگيري، من فقط با آبجيام شوخي ميكنم با اونايي كه احساس ميكنم جنبه دارن و يه جوري برداشت نميكنن!! به خاطر همين هم هست قبل از اين كه سوتفاهمي بشه بهشون ميگم آبجي! شما هم يكي از آبجياي گلم 6
    نقل قول: Mahboob
    که ماهواره شخصی تو اتاقت داری فقطم کانال های استانی نگاه می کنی شماره تلفن بزرگترت چند بود

بابا باور كن فقط استانيها رو دارم، ديگه گذشت از ما براي شيطوني كردن! 83 تازه بشقاب هم ثابته، يعني فقط روو Badr هست! 24

• Mahboob

آبجي محبوبي باهات شوخي ميكنم ها! يه وقت به خودت نگيري، من فقط با آبجيام شوخي ميكنم با اونايي كه احساس ميكنم جنبه دارن و يه جوري برداشت نميكنن!! به خاطر همين هم هست قبل از اين كه سوتفاهمي بشه بهشون ميگم آبجي! شما هم يكي از آبجياي گلم

دستت درد نکنه کاکه مازیار ... اگه گفتی بی جنبه 94

راستی این چیزا هم قبول نیست 37 شخصی ؟ ... 37 ... نچ شماره بزرگترتو بده کار دارم 93

• gilas

نقل قول: Mahboob
    بیا بغلم 6

بگشا اون آغوشو که اومدیم 1024

بابا باور كن فقط استانيها رو دارم، ديگه گذشت از ما براي شيطوني كردن! 83 تازه بشقاب هم ثابته، يعني فقط روو Badr هست!

نگفته بودی 22
    Badr فقط استانی نداره ها 22

نمايش يا پنهان متنشبکه های جام جم رو هم داره 4

شماره بزرگترتو بده محبوب ببینم 43

• Mahboob

نقل قول: gilas
    شماره بزرگترتو بده محبوب ببینم

اهوم اهوم 43

• ژنرال

عزیزان شبکه های استانی، روی ماهواره های یوتل سَت ، آسیا سَت، و بَدر پخش میشه. 24
    بی بی سی فارسی رو هم از عرب سَت بگیرین 15

نمايش يا پنهان متندر مورد ایمپلمنت هم نظری ندارم 4

پاسخ سریع   پاسخ   
1 نفر در حال مشاهده اين تاپيک هست: 1 ميهمان، 0 کاربر: