نکته ای که حائز اهمیت است تضعیف شدن کروموزم جنسی مردانه و کوتاه قد شدن آن در برابر کروموزم جنسی زنانه X است و ادامه این روند جنس مرد را حدود پنج هزار نسل بعد منقرض خواهد کرد.
برم روش تحقیق کنم ، فکر کنم پول خوبی توش باشه
نقل قول: mojde
درون كروموزوم ایگرگ ژنى جاى دارد موسوم به «اس.آر.آى» كه جنس مذكر را به وجود مى آورد. این سیستم تعیین جنسیت در تمامى پستانداران و بسیارى از جانداران دیگر نظیر ماهى ها، خزندگان، حشرات و حتى گیاهان وجود دارد.
آخه آی کیوها چرا اینقدر خوشحالید؟ اگه ما مردا نباشیم سه سوته نسل خودتون منقرض میشه که
اگه آقایون نباشن بعد خانوما چه کسانی رو سرکیسه شون رو.... ؟ چه کسانی براشون طلا ملا بلا بخره؟ واسه کی ناز بکنن؟ نازشونو کی بخره؟ حالا هی دهان ما آقایون گل و ناز و جیگر رو باز بکنیدا
آخه آی کیوها چرا اینقدر خوشحالید؟ اگه ما مردا نباشیم سه سوته نسل خودتون منقرض میشه که 23
اگه آقایون نباشن بعد خانوما چه کسانی رو سرکیسه شون رو.... ؟ چه کسانی براشون طلا ملا بلا بخره؟ واسه کی ناز بکنن؟ نازشونو کی بخره؟ حالا هی دهان ما آقایون گل و ناز و جیگر رو باز بکنیدا 74
من از همين حالا دلم واسيه شما ميسوزه بى ما 478:: چكار خواهيد كرد
عمویی ببخشیدا ولی هیچ اتفاقی نمی افته.نسل انسان هم منقرض نمیشه.چون جدیدا امکان تولید جنین از طریق سلولهای بنیادی به وجود اومده. یعنی از یه سلول بدن زن جنین رو تولید می کنن.یه جورایی تولد حضرت مسیح داره از لحاظ علمی توجیه میشه آقایونا دلم براتون میسوزه... ولی با همه ی اینا من دوس ندارم منقرض بشید..
gilas
تلاش کنی چرا که نه
مرگ که نیست حتما یه چاره داری
همه بچه ها هم برات دعا میکنن
METALLICA
من نفهمیدم آخرش مژده داره منقرض میشه ، یا مردان دارن منقرض میشن ، یا مژده ی مردان داره منقربض میشه !!!
نمايش يا پنهان متن
دلشاد
mojde
به سلامتی لحجتم که عوض شده الان ما به مرغانه گوییم تخم مرغ شما چه گویید؟
METALLICA
مژده جووووووووووون حالا من سربازی بودم لهجه م عوض شده ، تودیگه چرا ؟
Holtek
برم روش تحقیق کنم ، فکر کنم پول خوبی توش باشه
یعنی تو ماهی هم هست
mojde
نظر شما به عنوان تابیل ترین نظر انتخاب میشه
Galexy
مرگ که نیست حتما یه چاره داری
همه بچه ها هم برات دعا میکنن
مرسی دوستان
ipek-n
نههههههههههههه
اون موقع ما سر به سر کی بزاریم بخندیم ؟؟؟
sib
mz56mz
بيا عمو جان اينهم مژده
نمايش يا پنهان متن
▧ تصویر در دسترس نیستمن از همين حالا دلم واسيه شما ميسوزه بى ما
Galexy
عمو جون حق گفتی
براشون شنبه یه تاپیک میذارم کاملا ادبی
Life Dream
Kishe Mehr
اگه آقایون نباشن بعد خانوما چه کسانی رو سرکیسه شون رو.... ؟ چه کسانی براشون طلا ملا بلا بخره؟ واسه کی ناز بکنن؟ نازشونو کی بخره؟ حالا هی دهان ما آقایون گل و ناز و جیگر رو باز بکنیدا
ژنرال
همه ی بررسیهای مجامع علمیرو زیاد جدی نگیر
SaMaN TaJ
5000 هزار سال؟؟؟؟؟؟
شما اگه مارو تا 10 20 سال دیگه منقرض نکنین شانس آوردیم؟؟؟؟
Galexy
اگه آقایون نباشن بعد خانوما چه کسانی رو سرکیسه شون رو.... ؟ چه کسانی براشون طلا ملا بلا بخره؟ واسه کی ناز بکنن؟ نازشونو کی بخره؟ حالا هی دهان ما آقایون گل و ناز و جیگر رو باز بکنیدا 74
Mahboob
ماهی
عمویی ببخشیدا
ولی هیچ اتفاقی نمی افته.نسل انسان هم منقرض نمیشه.چون جدیدا امکان تولید جنین از طریق سلولهای بنیادی به وجود اومده. یعنی از یه سلول بدن زن جنین رو تولید می کنن.یه جورایی تولد حضرت مسیح داره از لحاظ علمی توجیه میشه
آقایونا دلم براتون میسوزه...
ولی با همه ی اینا من دوس ندارم منقرض بشید..
جاااااان؟
جاااان؟
نمايش يا پنهان متن
دیوووووووووووونه هاآخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→