شاید شما هم مثل من این مثل را شنیده باشید که فلانی تو نگاهش سگ داره! البته این اصطلاح خیلی جالب نیست و در شان این وب سایت هم نیست ولی مجبور به مطرح کردن آن شدم. شما اگر مثال مشابهی دارید، مطرح کنید.
به عکس بالا نگاه کنید. تفسیر این نگاه های پر معنی چیست؟
چقدر این نگاه ها صریح و دقیق حرف می زنند!
نفر اول از سمت راست: نگاهی تعجب انگیز! او به آنچه هست افتخار می کند، با دقت به روبروی خود و صحنه ای که در حال رخ دادن است می نگرد و به حال آن هم جنس های خود، افسوس می خورد که چرا باید در دام این نوع زندگی نکبت بار افتاده باشند! او به آنچه هست افتخار می کند و اصلا نمی خواهد حتی یک ثانیه جای آنها باشد.
نفر دوم از سمت راست با خود می گوید کاش او هم می توانست به دلبری و خوشگلی آنها برقصد. او به ترکیب رنگ لباس و هماهنگی آن با رنگ پوست بدن آنها با تعجب نگاه می کند و با خود نقشه می کشد که حتما وقتی برگردد، این مد را برای خود اجرا کند. او با خود می گوید که خیلی دلبر تر از آنها است و نباید کم بیاورد.
نفر سوم از سمت راست با حسادت کامل، آرزو می کند کاش جای آنها بود. او می خواهد با دستان خود آنها را خفه کند. وقتی به تفاوت زیاد ظاهری خود با آنها فکر می کند و اینکه هرگز در عمر خود نخواهد توانست مانند آنها شود، در دل با خشم زیاد، آرزوی مرگ آنها را می کند. او با نگاه خود تمامی حس حسادت خود را آزاد می کند.
نفر چهارم از سمت راست معلوم نیست برای نمایش فیلم به چه کسانی دارد با این دقت از هر ثانیه این حوادث، فیلم برداری می کند!
توضیح: نویسنده هیچ یک از این خانم ها را نمی شناسد و قصد جسارت به هیچ یک را ندارد.
نفر سوم از سمت راست با حسادت کامل، آرزو می کند کاش جای آنها بود. او می خواهد با دستان خود آنها را خفه کند. وقتی به تفاوت زیاد ظاهری خود با آنها فکر می کند و اینکه هرگز در عمر خود نخواهد توانست مانند آنها شود، در دل با خشم زیاد، آرزوی مرگ آنها را می کند. او با نگاه خود تمامی حس حسادت خود را آزاد می کند.
نی نی, من الآن دارم به این فکر میکنم که نفر سوم از سمت راست چرا انقدر پاهاشو باز کرده با اون شلوار جلوی اینهمه کاربر خدا رحم کرده یه تیکه از حولش رو پاشه
نی نی
شاید شما هم مثل من این مثل را شنیده باشید که فلانی تو نگاهش سگ داره! البته این اصطلاح خیلی جالب نیست و در شان این وب سایت هم نیست ولی مجبور به مطرح کردن آن شدم. شما اگر مثال مشابهی دارید، مطرح کنید.
به عکس بالا نگاه کنید. تفسیر این نگاه های پر معنی چیست؟
چقدر این نگاه ها صریح و دقیق حرف می زنند!
نفر اول از سمت راست:
نگاهی تعجب انگیز! او به آنچه هست افتخار می کند، با دقت به روبروی خود و صحنه ای که در حال رخ دادن است می نگرد و به حال آن هم جنس های خود، افسوس می خورد که چرا باید در دام این نوع زندگی نکبت بار افتاده باشند! او به آنچه هست افتخار می کند و اصلا نمی خواهد حتی یک ثانیه جای آنها باشد.
نفر دوم از سمت راست با خود می گوید کاش او هم می توانست به دلبری و خوشگلی آنها برقصد. او به ترکیب رنگ لباس و هماهنگی آن با رنگ پوست بدن آنها با تعجب نگاه می کند و با خود نقشه می کشد که حتما وقتی برگردد، این مد را برای خود اجرا کند. او با خود می گوید که خیلی دلبر تر از آنها است و نباید کم بیاورد.
نفر چهارم از سمت راست معلوم نیست برای نمایش فیلم به چه کسانی دارد با این دقت از هر ثانیه این حوادث، فیلم برداری می کند!
توضیح: نویسنده هیچ یک از این خانم ها را نمی شناسد و قصد جسارت به هیچ یک را ندارد.
منبع ضرب المثل و حکایتها
نخبه
اینکار خوبی میکنه باید خوب دید بزنه زیباییها رو باید دید زد دیگه
mojde
gilas
این الان اینجوریه ▧ تصویر در دسترس نیست
نمايش يا پنهان متن
وای بازم ببشخیدمستانه
من الآن دارم به این فکر میکنم که نفر سوم از سمت راست چرا انقدر پاهاشو باز کرده با اون شلوار
دلشاد
sib
آره میشه.پس من چه جوری لپای نی نیمو از رو عکسش گاز میگیرم؟
چی بگم والا!نظری ندارم درباره تاپیک
خاله فکر کنم معنی این جمله کاملا با چیزی که موضوع تاپیکه فرق داره !فکر کنم این یعنی نگاه کسی خیلی نافذ باشه و قدرت داشته باشه که تحت تاثیر قرارت بده
Holtek
با توجه به نوع عکسی که گذاشتی ( یعنی مجلس زنونه است ) نظری نمی تونم بدم ، انشالله تو یه مجلس مردونه دیگه میام میگم چی به کیه ...
mz56mz
عمو جان گاز كه هيچ , با نگاه آتيش هم ميشه زد
Kishe Mehr
گاز که چه عرض کنم حتی میشه قورت داد
ساحل ناقلا
نمايش يا پنهان متن
shaparak64
البته من که میدونی چجوری و با چه احساسی داداشیمو گاز میگیرم
اینا بدن
ژنرال
آره اینجوری--->
Mahboob