دختر خانومای وطنی یه ذره یاد بگیرن مثل این دختره کتی ، سنگین و رنگین باشین
ایششششششششش نمیخاییم
ولی خودمونیما بعضی از مهمونا بی ریخت بودن کلاهاشون هم بیشتر شبیه شاخ گوزن بود.. ولی خیلیاشونم خوش تیپ بود بودن کلا مراسم زیبایی بود.. ایشالله عروسی خودم خودت خودش
نمايش يا پنهان متنولی خداییش خیلی خوشم اومد از منش و رفتار و سنگین بودن و شیطنت نکردن و غیره ی دوماد و بخصوص عروس.. البته درسته که حالا چون مراسم رسمی هست اینطوری بودن ولی از قیافه ی هر کسی میشه فهمید که چی کاره است... رنگ رخسار خبر دهد از سر درون.
نقل قول: نخبه
ولی خودمونیما بعضی از مهمونا بی ریخت بودن کلاهاشون هم بیشتر شبیه شاخ گوزن بود.. ولی خیلیاشونم خوش تیپ بود بودن کلا مراسم زیبایی بود.. ایشالله عروسی خودم خودت خودش 4
اره درسته... بجز چندتاشون بقیه قشنگ نبودن... اقایونم که از این کت های دراز انگلیسی پوشیده بودن. اونم به نظرم خیلی قشنگ نبود... همین کت و شلوارهای یقه انگلیسی خیلی قشنگ تر از ایناست... گرچه اینها از اداب و رسوم خود انگلیسی هاست که می پوشند... بعضی از کلا های زنها انگار اردک و بوقلمون و گردن شترمرغ بود
ولی در کل از مراسم خیلی خوشم اومد که همیجنا از کلیه ی دست اندرکاران و متولیان این مراسم بخصوص از تولیت آستان مقدس کلیسا و شخص خود پاپ که بنده خدا زحمت مراسم خطبه و عقد و این چیزا رو خوند کمال جمال علی محمد قدردانی بعمل می اید
بچه ها مراسم خیلی رسمی بود وفکر کنم تو کارت دعوت کلاه پوشیدن خانمها را اجباری کرده بودن وهمچنین کت وشلوار سیاه اقایون ما وقتی وارد انگلیس شدیم .لباس پوشیدن انها را مسخره می کردیم وبه انها می گفتیم شلخته چه مرد وچه زن لباسهای خیلی ساده می پوشن وخیلی کم از ارایش استفاده می کنن ..حتی بعض وقتها بچه دانشجو را میبینی با شلوار ورزشی سر کلاس حاظر میشه مردم انگلیس اهل تجملات نیستن .خیلی ساده هستند ممنون گیلاس جونم زحمت من کم کردی
gilas
منبع : BCC Persian
mz56mz
انشاءالله عروسى خودت عمو جان
carlos
تاپیکت یکی از تاپیکهای ماندگاره
ان شالله عروسی خودت از این باشکوهتر خواهد بود
sib
هاچو هاچو
دلشاد
ژنرال
مراسمو پخش مستقیم دیدم... قسمتهای داخل کلیسا و لحظه ی عقد خیلی باشکوه و جالب بود...
بهونه
Kishe Mehr
مرسی گیلاسی
نخبه
ایششششششششش نمیخاییم
ولی خودمونیما بعضی از مهمونا بی ریخت بودن کلاهاشون هم بیشتر شبیه شاخ گوزن بود.. ولی خیلیاشونم خوش تیپ بود بودن کلا مراسم زیبایی بود.. ایشالله عروسی خودم خودت خودش
Kishe Mehr
نمايش يا پنهان متن
ولی خداییش خیلی خوشم اومد از منش و رفتار و سنگین بودن و شیطنت نکردن و غیره ی دوماد و بخصوص عروس.. البته درسته که حالا چون مراسم رسمی هست اینطوری بودن ولی از قیافه ی هر کسی میشه فهمید که چی کاره است... رنگ رخسار خبر دهد از سر درون.ولی در کل از مراسم خیلی خوشم اومد که همیجنا از کلیه ی دست اندرکاران و متولیان این مراسم بخصوص از تولیت آستان مقدس کلیسا و شخص خود پاپ که بنده خدا زحمت مراسم خطبه و عقد و این چیزا رو خوند کمال جمال علی محمد قدردانی بعمل می اید
نخبه
خانواده اقای رجبی هم این وسط شلغمن دیگه
اره ولی چند تاشون کلاهاشون خیلی زیبا بود خوشمان امد.. خانمها لباساشون فکر کنم مال همه خوب بود
ارایش به اون سادگی دوست ندارم ولی خب زیاد هم رنگی ونگی خوشم نمیاد ولی لباس باید جلف باشه همه جای ادم معلوم باشه
Kishe Mehr
خانواده ی محترم رجبی و نیم وجبی که جای خود دارد
این بوس واسه تو نبود واسه خانواده ی محترم رجبی بود
دیگه به خشگلی خودت ببخششون
البته این دیگه خیلی ساده بود.. انگار داشت میرفت سر کار!!!! ولی لباسم باید جیگر باشه و جیگرهای داخلشو نشون بده
نخبه
موافقم
Kishe Mehr
maryamlondon1
نخبه
فکر کنم توی کارت نوشته بودن از اوردن اطفال خودداری فرمائید
Kishe Mehr
این خودمو خودتو فهمیدم ولی اون خودش چیه؟
نمايش يا پنهان متن
در ضمن ایشاللهنمايش يا پنهان متن
یک شهری هست که داخل کارت می نویسند آوردن بچه الزامیستنخبه
شهر میرزا اینا
همون اطفالی که عروسی راشون ندادن
Kishe Mehr
یواش یواش دارم شک میکنم که این محسن اونجایی باشه ها
آخی طفلکی ها ... نکنه منظورت محسنه؟؟؟ قرار شده منو محسن بریم دختر پادشاه عربستان رو بگیریم بشیم شاهزاده
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→