نـه تـنـها سـاخـتـار مغز زنان و مردان با یکدیگر متفاوت می باشد، بلکه مـردان و زنان از مغزشان بطـرز مــتفاوتی استفاده میکنند. در مغز زنان اتصالات و ارتباطات بیشتری بین دو نیمکره چپ و راست وجود داشـته کـه بـه آنــها این توانایی را می دهد تا از مهارت گفتاری بهتری نسبت به مردان برخوردار باشند.
از طرف دیگر در مردان ارتبـاط کمتری بین دو نیمکره مغزشان وجود داشته و به آنها این قابلیت را میدهد تا دارای مهارت بیشتری در استدلالهای انتزاعی و هوش دیداری-فضایی باشند.
بیشتر عادات مردان و زنان را می توان توسط نقش آنها در روند تکامل توضیح داد. بـا وجود آنکه شرایط زندگی تغییر کرده باز هم زنان و مردان تمایل دارند از برنامه بیولوژیکی خـود پیـروی کننـد. مـردان قـادر هستـند تــا مسیر حرکت خود را بخاطر بسپارند. زیـرا در گذشته مردان می بـایـست شـکـار خـود را ردیـابـی کـرده و آن را گـرفتــه و بـه خـانــه باز میگرداندند در حالی که زنان دارای دید محیطی بهتری میباشند که بـه آنـها کمک میـکند اتفاقات پیرامون مـنـزل خـود را زیـر نـظـر گـرفـتـه و خـطـر در حـال نـزدیـک شدن به خانه را شنـاسایی کنند.
مـغز مــردان برای شکار کردن برنامه ریزی شده که حـوزه دید محدود و بـاریـک آنـها را توجـیـه مـی کند امـا مـغـز زنـان قـادر اسـت دامـنـه اطـلاعات وسیـعتری را رمزگشایی کند.
مـردان صداهای گوشخراش، دست دادن محکم و رنگ قرمز را ترجیح میدهند. مـردان در حل مسائل فنی بهتر می باشند. زنان دارای گوش تیزتری میباشند و هنـگام صحبت کردن از واژه های بیشتری استفاده می کنند و در تکمـیل و اتـمام وظـایف بطور مستقل بهتر از مردان می باشند.
هنگامی که مردان وارد اطاق می شوند بدنبال راه خروج میگردند، خـطـر احـتمالی را برآورد کرده و راههای گریز را می سنجد. در حالیکه زنان به چهره میهمانان توجه میکنند تا پـی ببرند که میـهمانـان چه کسانی بوده و چه احساسی دارند.
مردان قادر میباشند اطلاعات را طبقه بندی کرده و در مغزشان ذخیره کنند. زنـان تمایل دارند تا اطلاعات را بارها و بارها در مغزشان مرور کنند. هنگامی که زنان مشکلاتشان را بـا مـردان در میان می گذارند دنبال راه حل نمیگردند آنها تنها نیاز دارند تا فردی به حرفهایشان گوش دهد.
تفاوتهای روانشناسی
1- مردان موقعیتها و اوضاع را بطور کلی درک میکنند و تفکر کلی و جـامع دارند در حالی که زنان موضعی می اندیشند و بروی جزئیات و نکات ظریف تمرکز می کنند.
2- مردان سازنده و خلاق می باشند. آنـهـا ریسک پذیـر بـوده و بـدنبال تجربه های جدید می باشند در حالی که زنان با ارزشترین اطلاعات را برگزیده و آن را به نسل بـعد انتقال می دهند.
3- مردان در تفکرات و اعمالشان استقلال دارند در حالی که زنـان تـمـایل دارند از عقاید پیشنهادی دیگران پیروی کنند.
4- ارزیابی زنان از خودشان در سطح پایینتری از مردان می بـاشد. زنـان تـمایل دارند از خودشان انتقاد کنند در حالی که مردان بیشتر از عملکرد خودشان رضایت دارند.
5- مردان و زنان دارای معیارهای متفاتی برای رضایتمندی در زندگی می باشند. مردان برای شغل مناسب و موفقیت در کارها و زنان به خانواده و فرزندان ارزش قائل میباشند.
6- مردان نیاز مبرمی دارند تـا بـه اهـدافشـان جـامـه عـمـل بـپـوشانـند اما زنان رابطه با دیگران را در درجه نخست اهمیت قرار می دهند.
7- مردان دو برابر زنان بیمار می شوند البته زنان نیـز بـیشتر بـه سـلامتـی خود اهمیت میدهند.
8- زنان درد و کار یکنواخت را بهتر از مردان تحمل می کنند.
9- بر خلاف تصور عام مردان بیـشتر از زنـان حـرف زده و بیشـتر سـخنــان دیگران را قطع میکنند.
10- مردان و زنان دارای حس حسادت یکسان بوده اما مردان بهتر میتـوانند این حس را پنهان سازند.
- بر خلاف تصور عام مردان بیـشتر از زنـان حـرف زده و بیشـتر سـخنــان دیگران را قطع میکنند.
نقل قول: Mahboob
- مردان سازنده و خلاق می باشند. آنـهـا ریسک پذیـر بـوده و بـدنبال تجربه های جدید می باشند در حالی که زنان با ارزشترین اطلاعات را برگزیده و آن را به نسل بـعد انتقال می دهند.
خیلی علمی و مفید بود... اگه زودتر میدیدم این مطلبو تو کلاس کنفرانسش میدادم
سر فرصت همشونو با دقت تمام می خونم. خیلی عالی بید... واسه روانشناسی اقایون و بخصوص خانوما بدردم میخوره
نقل قول: Mahboob
9- بر خلاف تصور عام مردان بیـشتر از زنـان حـرف زده
اولا که بر اساس تصور نیست و بر اساس یافته ی علمی هست و از جهتی فکر کنم نویسنده ی این طملب خانوم بوده چون جاهایی نقاط ضعف اقایونو گفته ولی خانوما رو نه... بعضی جاها که نقاط قوت اقایون می شد که منطقا در خانوما نقطه ی ضعف خانوما می شد که اصلا اشاره ای نکرده بهرحال نمايش يا پنهان متنیاد خاطره ای افتادم... یه بار صبح با سرویس دانشگاه داشتم می رفتم کلاس... چندتا دختر جلوم نشسته بودن اول صبحی همینطوری داشتن حرف میزدن.... هر چی صبر کردم دیدم انگار نه انگار.... دیگه خودمو جمع کردم و بهشون گفتم خانوم ببخشید .. ( حالا همه ی افراد تو اتوبوس یهو ساکت شدن و میخواستن ببینن من چی میخوام بگم ) گفتم خانوم میگن که خانوما روزی 25 هزار کلمه حرف میزنن... حالا اول صبحی شما از همه ی سهمیه تون استفاده کردید بقیه ی روز رو باید چی کار کنید؟ تا اینو گفتم همه زدن زیر خنده.... دیگه دخترا تا رسیدیم دانشگاه هیچی نگفتند
9- بر خلاف تصور عام مردان بیـشتر از زنـان حـرف زده و بیشـتر سـخنــان دیگران را قطع میکنند.
10- مردان و زنان دارای حس حسادت یکسان بوده اما مردان بهتر میتـوانند این حس را پنهان سازند.
اين سه مورد آخر رو قبول ندارم، خوب آدم در زندگي روزمره ميتونه واقعيات زندگي رو ببينه، چيزي كه من و همه افراد ديگه ديدن و ميبينن، چيزي غير از اين هست!! مرسي آبجي جان
ين سه مورد آخر رو قبول ندارم، خوب آدم در زندگي روزمره ميتونه واقعيات زندگي رو ببينه، چيزي كه من و همه افراد ديگه ديدن و ميبينن، چيزي غير از اين هست!!
بله یکی از چیزایی که یادشون رفته تو این مطلب اشاره کنند اینکه آقایون بیشتر از خانومها ادعا دارند و خانومها فروتن تر هستند ( واسه همینه نمیتونی قبول کنی ....اوهوم)
بله یکی از چیزایی که یادشون رفته تو این مطلب اشاره کنند اینکه آقایون بیشتر از خانومها ادعا دارند و خانومها فروتن تر هستند ( واسه همینه نمیتونی قبول کنی ....اوهوم)
Mahboob
نمايش يا پنهان متن
خداییش تاپیک مفیدیه ... خلاصه , مختصر , مفیدنـه تـنـها سـاخـتـار مغز زنان و مردان با یکدیگر متفاوت می باشد، بلکه مـردان و زنان از مغزشان بطـرز مــتفاوتی استفاده میکنند. در مغز زنان اتصالات و ارتباطات بیشتری بین دو نیمکره چپ و راست وجود داشـته کـه بـه آنــها این توانایی را می دهد تا از مهارت گفتاری بهتری نسبت به مردان برخوردار باشند.
از طرف دیگر در مردان ارتبـاط کمتری بین دو نیمکره مغزشان وجود داشته و به آنها این قابلیت را میدهد تا دارای مهارت بیشتری در استدلالهای انتزاعی و هوش دیداری-فضایی باشند.
بیشتر عادات مردان و زنان را می توان توسط نقش آنها در روند تکامل توضیح داد. بـا وجود آنکه شرایط زندگی تغییر کرده باز هم زنان و مردان تمایل دارند از برنامه بیولوژیکی خـود پیـروی کننـد. مـردان قـادر هستـند تــا مسیر حرکت خود را بخاطر بسپارند. زیـرا در گذشته مردان می بـایـست شـکـار خـود را ردیـابـی کـرده و آن را گـرفتــه و بـه خـانــه باز میگرداندند در حالی که زنان دارای دید محیطی بهتری میباشند که بـه آنـها کمک میـکند اتفاقات پیرامون مـنـزل خـود را زیـر نـظـر گـرفـتـه و خـطـر در حـال نـزدیـک شدن به خانه را شنـاسایی کنند.
مـغز مــردان برای شکار کردن برنامه ریزی شده که حـوزه دید محدود و بـاریـک آنـها را توجـیـه مـی کند امـا مـغـز زنـان قـادر اسـت دامـنـه اطـلاعات وسیـعتری را رمزگشایی کند.
مـردان صداهای گوشخراش، دست دادن محکم و رنگ قرمز را ترجیح میدهند. مـردان در حل مسائل فنی بهتر می باشند. زنان دارای گوش تیزتری میباشند و هنـگام صحبت کردن از واژه های بیشتری استفاده می کنند و در تکمـیل و اتـمام وظـایف بطور مستقل بهتر از مردان می باشند.
هنگامی که مردان وارد اطاق می شوند بدنبال راه خروج میگردند، خـطـر احـتمالی را برآورد کرده و راههای گریز را می سنجد. در حالیکه زنان به چهره میهمانان توجه میکنند تا پـی ببرند که میـهمانـان چه کسانی بوده و چه احساسی دارند.
مردان قادر میباشند اطلاعات را طبقه بندی کرده و در مغزشان ذخیره کنند. زنـان تمایل دارند تا اطلاعات را بارها و بارها در مغزشان مرور کنند. هنگامی که زنان مشکلاتشان را بـا مـردان در میان می گذارند دنبال راه حل نمیگردند آنها تنها نیاز دارند تا فردی به حرفهایشان گوش دهد.
تفاوتهای روانشناسی
1- مردان موقعیتها و اوضاع را بطور کلی درک میکنند و تفکر کلی و جـامع دارند در حالی که زنان موضعی می اندیشند و بروی جزئیات و نکات ظریف تمرکز می کنند.
2- مردان سازنده و خلاق می باشند. آنـهـا ریسک پذیـر بـوده و بـدنبال تجربه های جدید می باشند در حالی که زنان با ارزشترین اطلاعات را برگزیده و آن را به نسل بـعد انتقال می دهند.
3- مردان در تفکرات و اعمالشان استقلال دارند در حالی که زنـان تـمـایل دارند از عقاید پیشنهادی دیگران پیروی کنند.
4- ارزیابی زنان از خودشان در سطح پایینتری از مردان می بـاشد. زنـان تـمایل دارند از خودشان انتقاد کنند در حالی که مردان بیشتر از عملکرد خودشان رضایت دارند.
5- مردان و زنان دارای معیارهای متفاتی برای رضایتمندی در زندگی می باشند. مردان برای شغل مناسب و موفقیت در کارها و زنان به خانواده و فرزندان ارزش قائل میباشند.
6- مردان نیاز مبرمی دارند تـا بـه اهـدافشـان جـامـه عـمـل بـپـوشانـند اما زنان رابطه با دیگران را در درجه نخست اهمیت قرار می دهند.
7- مردان دو برابر زنان بیمار می شوند البته زنان نیـز بـیشتر بـه سـلامتـی خود اهمیت میدهند.
gilas
آقایون تحویل بگیرن
Holtek
خیلی مفید بود
نخبه
خوشمان امد افرین تاپیک مفید ناکی بود
gilas
نمايش يا پنهان متن
اولKishe Mehr
خیلی علمی و مفید بود... اگه زودتر میدیدم این مطلبو تو کلاس کنفرانسش میدادم
سر فرصت همشونو با دقت تمام می خونم. خیلی عالی بید... واسه روانشناسی اقایون و بخصوص خانوما بدردم میخوره
اولا که بر اساس تصور نیست و بر اساس یافته ی علمی هست و از جهتی فکر کنم نویسنده ی این طملب خانوم بوده
نمايش يا پنهان متن
یاد خاطره ای افتادم... یه بار صبح با سرویس دانشگاه داشتم می رفتم کلاس... چندتا دختر جلوم نشسته بودن اول صبحی همینطوری داشتن حرف میزدن.... هر چی صبر کردم دیدم انگار نه انگار.... دیگه خودمو جمع کردم و بهشون گفتم خانوم ببخشید .. ( حالا همه ی افراد تو اتوبوس یهو ساکت شدن و میخواستن ببینن من چی میخوام بگم ) گفتم خانوم میگن که خانوما روزی 25 هزار کلمه حرف میزنن... حالا اول صبحی شما از همه ی سهمیه تون استفاده کردید بقیه ی روز رو باید چی کار کنید؟ تا اینو گفتم همه زدن زیر خنده....mojde
چه بی تر بیت
mz56mz
تحويل نميگيريم
Mahboob
ممنون از توجهتون دوستان
محسن صائب
ماهی
Life Dream
اين سه مورد آخر رو قبول ندارم، خوب آدم در زندگي روزمره ميتونه واقعيات زندگي رو ببينه، چيزي كه من و همه افراد ديگه ديدن و ميبينن، چيزي غير از اين هست!!
مرسي آبجي جان
ژنرال
Mahboob
بله یکی از چیزایی که یادشون رفته تو این مطلب اشاره کنند اینکه آقایون بیشتر از خانومها ادعا دارند و خانومها فروتن تر هستند
( واسه همینه نمیتونی قبول کنی ....اوهوم)
Life Dream
( واسه همینه نمیتونی قبول کنی ....اوهوم)
باشه پس هر چي آبجي جون بگه، ديدي چقدر فروتنم
gilas
اااااااااا نگفته بودی من فکر میکردم مازیاری نگو فروتن هستی
Life Dream
تازه اين كه چيزي نيست آبجي خانم، روئين تن هم هستم
Mahboob
دیشب خوابه چی دیدی کاکه مازیار
آخرین ورود:
شما در حال مشاهده نسخه کامل سایت هستید. ←نسخه موبایل→